mchls Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Ειμαι κατοχος της panasonic lumix dmc-zx1 η οποια αγοραστηκε στις 28/4/2010 στο ποσο των 220 ευρω... Πιθανολογω πως υστερα απο ενα καθαρισμο του υπολογιστη μου, σε συναρτηση με την ψηφιακη που χρησημοποιησα για να ''τραβηξω'' μερικες φωτογραφιες, εισχωρησε κομματι τριχας, σκονης ή και χνουδιου αναμεσα στο φακο και στο ccd (απο ο,τι ειπε εμπειρος φωτογραφος που την ''εξετασε'').Το αποτελεσμα ειναι στην αριστερη πλευρα καθε φωτογραφιας (πριν και μετα την ληψη της) να υπαρχει μια σκια σε μορφη μικρης τριχας. 1.Τι μπορω να κανω ωστε να διορθωθει, χωρις να αναγκαστω να αγορασω νεα ψηφιακη μεσα σε 17 μηνες μιας και δεν εχω ''τρεξει'' καλα-καλα την panasonic lumix dmc-zx1;;; 2.Τετοια ''βλαβη'' την καλυπτει η Intertech Α.Ε και αν οχι ποσο θα μου κοστισει;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostastnt Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Αφού έχεις εγγύηση κι αυτό είναι πρόβλημα που δεν δημιούργησες εσύ πιστεύω πρέπει να την πας στο service και να διορθωθεί εντός εγγύησης.. Δεν είναι δικό σου λάθος που η μηχανή μπάζει τρίχες στον φακό.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchls Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Απο ο,τι ειδα η εγγυηση ειναι 2 χρονια...Οποτε εγω ειμαι μεσα... Αν η βλαβη ομως δεν καλυπτεται απο δαυτους, ποσο θα μου κοστισει ρε παιδια; ; ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.