Προς το περιεχόμενο

Fringe Season 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tελος, ο υπευθυνος του Fox δηλωσε οτι χανουν λεφτα με το Fringe και οτι δουλεια τους ειναι να βγαζουν λεφτα, οταν τον ρωτησαν για το μελλον του Fringe

• Απαντ. 379
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η αληθεια βεβαια ειναι οτι με το Fringe δεν το ξεφτιλισε

Παροτι τα νουμερα επεφταν, το κρατησε 4 σεζον ετσι?Δεν το συνηθιζει

Βεβαια θα μου πεις, Παρασκευη = νεκροτατφειο σειρων, τι περιμενε? Αλλα ειχε ξεκινησει και Τεταρτες και εκει δεν επιασε μεγαλα νουμερα, τι επρεπε να κανει, να θυσιαζει ενα καλο time slot σε κατι που δεν αποδιδει?

Δημοσ.

Η αληθεια βεβαια ειναι οτι με το Fringe δεν το ξεφτιλισε

Παροτι τα νουμερα επεφταν, το κρατησε 4 σεζον ετσι?Δεν το συνηθιζει

Βεβαια θα μου πεις, Παρασκευη = νεκροτατφειο σειρων, τι περιμενε? Αλλα ειχε ξεκινησει και Τεταρτες και εκει δεν επιασε μεγαλα νουμερα, τι επρεπε να κανει, να θυσιαζει ενα καλο time slot σε κατι που δεν αποδιδει?

Συγνωμη,αλλα δεν τα λες ολα!

Εδω τι ειπε: Ο Kevin Reilly, ο πρόεδρος του Fox, δήλωσε στα Television Critics Association ότι:

"Το Fringe είναι ένα κομμάτι για το οποίο είμαστε περήφανοι. Έχω το ίδιο πάθος για τη σειρά όπως και οι υπόλοιποι φανς. Έχει βελτιώσει απέραντα το βράδυ της Παρασκευής μας. Ο δισταγμός μου είναι ότι μιλάμε για μια ακριβή σειρά. Ξοδεύουμε πολλά χρήματα για το Fringe, και το Fox δεν είναι επιχείρηση για να χάνει λεφτά. Σας παρακαλώ μην αρχίσετε την καμπάνια με τα γράμματα( διαμαρτυρίας). Δεν έχουν αρχίσει ακόμα οι συζητήσεις αλλά είναι μια απόφαση που πρέπει να παρθεί σωστά."

Με λίγα λόγια δεν έχει παρθεί ακόμα απόφαση αλλά άμα ανανεωθεί θα υπάρχουν πολλές περικοπές στο budget της σειράς, δηλαδή: θα έχουμε λιγότερα special effects, θα έχει λιγότερα επεισόδια η σεζόν και πολύ πιθανόν να χάσουμε έναν ηθοποιό από το βασικό καστ της σειράς (ή να μειωθούν τα επεισόδια όπου θα συμμετέχει).

Πηγη:fringe-d-vision

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Και εδω τι δηλωσαν οι παραγωγοι της σειρας: Μετά τη χθεσινή δήλωση του Kevin Reilly έπρεπε να περιμένουμε και την αντίδραση των παραγωγών, έτσι ο JJ Abrams δήλωσε ότι:

"Για κάποιον περίεργο λόγο είμαι αισιόδοξος. Υπάρχουν κάποια πράγματα που θα συμβούν σε αυτή τη σεζόν τα οποία είναι υπέροχα. Ίσως είναι χαζή η αισιοδοξία μου αλλά η καλή δουλειά πρέπει να ανταμείβεται. Και αν όχι στο Fox, κάπου άλλου!"

Πέρα από τον JJ, ο Pinker δήλωσε στο TV Line ότι το season finale που θα γράψουν θα μπορεί να δουλέψει και σαν series finale κατά κάποιο τρόπο, και προσθέτει ότι υπάρχουν διάφοροι τρόποι να συνεχίσουν την ιστορία τους όπως graphic novels, webisodes κτλ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Pinker είπε ότι ακόμα και το φινάλε του 3ου κύκλου θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως τελικό φινάλε έχοντας κάνει τον Πήτερ να θυσιαστεί για τους 2 κόσμους και την γυναίκα που αγαπάει!

Πηγη:fringe-d-vision

Δημοσ.
Υπάρχουν κάποια πράγματα που θα συμβούν σε αυτή τη σεζόν

let me guess.

θα απολυσει το μισο καστ με το να σκοτωσει τους μισους χαρακτηρες.ετσι θα σωθει και η σειρα αφου θα μειωθει το κοστος της.

Δημοσ.

Φιλε linus, νομιζω οτι ψαχνεις να πιαστεις απο καπου :mrgreen:

Η πικρη αληθεια ειναι οτι ο Ραιλι ειπε "Μαγκες, με το κοστος που εχετε, δεν βγαινει, αν δεν το μαζεψετε, δεν θα ανανεωθειτε". Τα αλλα ειναι διπλωματια

Οι προσφατες δηλωσεις των παραγωγων απο πανω ειναι οι 2 δρομοι: Δεδομενου οτι το Fringe δεν ειναι ιδιοκτησια Fox, είτε μειωνουν το κοστος για να συνεχισει να το αγοραζει το Fox είτε το πουλανε σε καποιον αλλο σταθμο.

Προσωπικα δυσκολευομαι να θυμηθω σειρα που να επιβιωσε απο αυτο για καιρο, ισως υπαρξει μια 5η σεζον είτε στο Fox με μικροτερο κοστος είτε σε αλλο καναλι, μια 5η σεζον πιθανως χαμηλοτερης ποιοτητας που στην ουσια θα ειναι αναβολη του αναποφευκτου.

Δημοσ.

ρε παιδια μην γραφετε σε αυτο το thread το αναιβαζεται πανω βλεπω το ονομα..και θυμαμαι τις 10 ωρες που εχασα περιμενοντας να καλητερευση..λες και δεν φαινοταν..

Δημοσ.

προφανως και δεν το ψαχνεις καθολου πριν ξεκινησεις να βλεπεις κατι και παρακολουθεις εντελως ασχετα πραγματα σε σχεση με το γουστο σου...

Δημοσ.

προφανως και δεν το ψαχνεις καθολου πριν ξεκινησεις να βλεπεις κατι και παρακολουθεις εντελως ασχετα πραγματα σε σχεση με το γουστο σου...

προφανως ε??

κοιτα μπορει ναμην ειμαι φαν τετειου ειδους αλλα..αν ηταν καλο θα το εβλεπα..αλλωστε εψαχνα να βρω να δω μια σειρα τετoiου στυλ..και σε ενημερωνω(ετσι για την ιστορια)οτι εψαξα πολυ..αφου πρωτα ριξαμε Χ στο supernatural..απλα ειναι τοσο βαρετο και κακογραμμενο και τετρημενο..και επειδη εχω κουραστει να τρωω ξαναξαναξαναξαναζαισταμενω φαγητο που εχουν φτυση μεσα εχοντας το βουτηξει μεσα στη χεστρα....και σε ολα αυτα ερχεται να προστεθει οτι ειναι τοσο φιλλερ τα επεισοδια και τοσο αδιαφορα..που προτυμο να κοιταω τον τοιχο..ασε που συμβαινουν πιο ενδιαφεροντα πραγματα στο τοιχο..περπαταει κανα μυρμηγκη που μεταφερει κανα ψιχουλο..πηδ..ντε τιποτα μυγες κτλ κτλ..

γιαυτο του ειπα και εγω http://www.youtube.com/watch?v=OVH9sEzk-zw

και ησυχασα..

ασε που σκεφτομαι ακομα αν μου πουν οτι εχω μονο μια βδομαδα ζωη να κατσω και να το δω ολο σερη για να μου φανει αιωνας χρονος που μενει..

Δημοσ.

προφανως ε??

κοιτα μπορει ναμην ειμαι φαν τετειου ειδους αλλα..αν ηταν καλο θα το εβλεπα..αλλωστε εψαχνα να βρω να δω μια σειρα τετoiου στυλ..και σε ενημερωνω(ετσι για την ιστορια)οτι εψαξα πολυ..αφου πρωτα ριξαμε Χ στο supernatural..απλα ειναι τοσο βαρετο και κακογραμμενο και τετρημενο..και επειδη εχω κουραστει να τρωω ξαναξαναξαναξαναζαισταμενω φαγητο που εχουν φτυση μεσα εχοντας το βουτηξει μεσα στη χεστρα....και σε ολα αυτα ερχεται να προστεθει οτι ειναι τοσο φιλλερ τα επεισοδια και τοσο αδιαφορα..που προτυμο να κοιταω τον τοιχο..ασε που συμβαινουν πιο ενδιαφεροντα πραγματα στο τοιχο..περπαταει κανα μυρμηγκη που μεταφερει κανα ψιχουλο..πηδ..ντε τιποτα μυγες κτλ κτλ..

γιαυτο του ειπα και εγω http://www.youtube.com/watch?v=OVH9sEzk-zw

και ησυχασα..

ασε που σκεφτομαι ακομα αν μου πουν οτι εχω μονο μια βδομαδα ζωη να κατσω και να το δω ολο σερη για να μου φανει αιωνας χρονος που μενει..

Πια σoiρα σαρεση πολι?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εχουν βγει το 8ο και το 9ο επεισοδιο και δεν εχω δει comment...

ειδα το 8ο εχθες και ηταν καλο. ισως φτιαξει παλι, το 9ο θα το δω σε λιγο

ps. ειδα το 9ο. στην κυριολεξια εχει γα... το συμπαν!

Δημοσ.

Το χάλασαν που ανακάτεψαν και την άλλη.

αχταρμα τα εκανα

φαντασου δηλαδη οπως μας τα πλασαρουν οτι ειναι 2 χρονικες περιοδοι και η καθε μια εχει 2 συμπαντα. συνολο 4!!! χαιρετα μου τον πλατανο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...