sheik Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Ωραιο το επεισοδιο, με ελπιδοφορο τελος. Λιγο αυτος ο οργανισμος μου φανηκε ακυρος ακομα και για το Fringe. Τι διαολο ηταν,πως προεκυψε και απο που κι ως που ειχε "συνδεθει" με το μικρο? Σα να μου φαινεται πως θα το ξαναδουμε το συγκεκριμενο στορυ
gchris7 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Καλό το χτεσινο. Για 'μένα όποτε τα επισοδεια περιλαμβάνουν σκηνές και από την άλλη μεριά τότε 9/10 είναι μάπα. Όλοι οι alternate χαρακτήρες είναι βαρετοί και υπερβολικοί.
Sellers Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Επειδή έχω να δω από την μέση της δεύτερης σεζόν, με ένα ναι ή ένα όχι: Ο Peter παίζει σε αυτήν την σεζόν?
Achilleas007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Προσωπικά δεν μου αρέσουν τα πρώτα επεισόδια της 4ης season . ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ??Συμμαχία των δύο κόσμων??άφαντος προς το παρόν ο peter και μου βάζουν και καλά στην θέση του τον μ@λ@κ@ τον Lincoln Lee με τα γυαλάκια και την χωρίστρα!!!! Το μόνο καλό είναι που βλέπουμε περισσότερο την Olivia , σε αυτό τουλάχιστον δεν έχω παράπονο !! Άντε να δούμε τι μας επιφυλάσσει η συνέχεια.....
gchris7 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Επειδή έχω να δω από την μέση της δεύτερης σεζόν, με ένα ναι ή ένα όχι: Ο Peter παίζει σε αυτήν την σεζόν? Οχι ακόμα. Υποτίθεται οτι δεν υπήρξε ποτέ. Βλέπουν το πρόσωπο του η ακούνε την φωνή του καμιά φορά ο Γουολτερ και η Ολιβια παρόλο που δεν ξέρουν ποιος είναι, επειδή οι καράφλες δεν κατάφεραν να τον σβήσουν εντελώς. Προφανώς θα επανεμφανιστεί κάποια στιγμή
guido Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 ένα ναι η ένα όχι είπε. τον γάμησες στο spoiler εσυ εχω να δω από την μέση της δεύτερης σεζόν
Achilleas007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Εγώ από την Τρίτη [4/10/2011] που μας πέρασε ξεκίνησα να βλέπω την σειρά [τις είχα κατεβάσει και της τρεις season απλά δεν είχα χρόνο να τις δω] και μόλις πριν λίγο τελείωσα να βλέπω το 3ο επεισόδιο της 4ης season ,κάψιμο τελείως , :D :D
gavros10 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 ωραιο το 3ο επεισοδιο αν και σε 2-3 σκηνες ηταν WTF
Achilleas007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 ωραιο το 3ο επεισοδιο αν και σε 2-3 σκηνες ηταν WTF καλό ήταν σε γενικές γραμμές. Είμαι πολύ περίεργος να δω στα επόμενα επεισόδια με ποιό τρόπο θα προσπαθήσουν να επικοινωνήσουν με τον Peter και πως θα τον επαναφέρουν .
vlachaquito Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Η χρονια κατα την γνωμη μου εχει ξεκινησει πολυ καλα. ειδικα το τελευταιο επεισοδιο μας προετοιμαζει για μια φοβερη συνεχεια, και σε επιστημονικο/παρα επιστημονικο, και σε συναισθηματικο επιπεδο.. Το παιξιμο του walter ειναι απλα φανταστικο. βλεπω πολλες σειρες, αλλα τα τελευταια χρονια ειναι σιγουρα απο τις καλυτερες ερμηνειες ever..
sanji Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 (επεξεργασμένο) μουφα τα επεισοδια μεχρι τωρα(3ο) απο οτι εχω καταλαβει μεχρι στιγμη πανε την ιστορια να εξελιχτει γυρω απο τους παρατηρητες και απο την πιπα που εκανε ο September (ετσι νομιζω οτι τον λενε) και δεν διαγραψε τον πητερ. Δεν ξερω αν ειδατε αλλα στο 1ο επεισοδιο εδειξε εναν καινουργιο παρατηρητη μαλλον ειναι ο αντικαταστατης του αλλου που ειχε σωσει το κοριτσι ή ειναιτο μικρο φαλακρο παιδακι που ειχαν βρει σε ενα υπογειο. Αυτος ο γουλτερ το γαμησε το ματι του στο τελος,το σκαψε! Αν γυρισει ο πητερ δεν υποτιθεται οτι θα γινουν ολα οπως ηταν?Και κατι αλλο δεν εχουν δειξει καθολου massive dynamic,κσι ζωντανεψαν τον broyles και οχι τον Bell -->WTF . Δεν γινεται να μην βαζουμε spoiler?Δεν ειναι 4ης σεζον το τοπικ? Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2011 από sanji
anthony_88 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 το οτι τον ελεγαν Γκας και οτι ολος ο κοσμος εψαχνε να βρει πώς θα σκοτωσουν τον Γκας, τι σας λεει;
Achilleas007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Promo for the next episode : http://www.youtube.com/watch?v=wBfD2knqLKs&feature=related Αναμένεται να είναι τρομερό επεισόδιο. Μήπως θα έχουμε την επιστροφή του Peter στο τέταρτο ?
salliara Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Το παιξιμο του walter ειναι απλα φανταστικο. βλεπω πολλες σειρες, αλλα τα τελευταια χρονια ειναι σιγουρα απο τις καλυτερες ερμηνειες ever.. στην αρχή τον μισούσα μου την έσπαγε πολυ σαν χαρακτήρας μετά τον αγάπησα, φοβερός (όσο για την ερμηνεία, δεν ξέρω αν θα μπορούσα ποτέ να τον δω σε κάτι άλλο) το οτι τον ελεγαν Γκας και οτι ολος ο κοσμος εψαχνε να βρει πώς θα σκοτωσουν τον Γκας, τι σας λεει; για φεισπαλμ ήταν αυτό. γενικά δεν μ'αρεσε το επισόδειο. μούφα στόρυ οι μύκητες.
Achilleas007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Αρκετά καλό το 4ο επεισόδιο . Μου άρεσε αρκετά το πως εξελίχτηκε το επεισόδιο. Για να δούμε πως θα εξελιχτούν τα πράγματα με την επιστροφή του peter. ορίστε μερικές photos από το 5ο επεισόδιο που πρόκειται να βγει απ 'ότι λέει το imdb στις 28 [δηλ, σε δυο εβδομάδες ] http://www.spoilersg...ovation-photos/ Waiting sucks .......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα