Προς το περιεχόμενο

Fringe Season 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μεγάλη χαζομαρα και το τελευταίο επισοδειο και γενικότερα ο κύκλος όπως εξελίχθηκε. Ελπίζω τουλάχιστον ο επόμενος να είναι καλύτερος σύμφωνα με τα όσα είδαμε σε προηγούμενο επισοδειο.

• Απαντ. 379
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε paris.gr αφου ειναι μεγαλη χαζομαρα γιατι το βλεπεις;

εμενα με κουρασε το house η τελευταια σεζον και το εκοψα!

Δε μπηκα στον κοπο να την δω ολη τη σεζον!

Επισης εκλεισε η σεζον στο fringe για φετος;

Δημοσ.

@koulouri ναι. Season finale ήταν.

Εντάξει είπαμε είναι σειρά Sci-Fi αλλά μου φαίνεται το παρακάνανε... Αυτή η κουφάλα η Ολίβια δεν νιώθει, τρώει headshot και μετά από λίγες ώρες περπατάει κανονικά. Και ΖΟΜΠΙ να ήταν θα πέθαινε!!! ΟΚ, ναι κορτέξιφαν και τα συναφή...

Η επόμενη season απ' ότι φαίνεται θα παίξει με τα επισόδειο που μας έδειξαν από το μέλλον. Να δούμε μπας και εκεί είναι λίγο πιο normal τα πράγματα.

BTW ο Σεπτέμβρης, όταν πήγε στο τέλος στο εργαστήριο του Γουόλτερ, δεν θα έπρεπε να είναι πυροβολιμένος;!;! Πρώτα ενημέρωσε δηλαδή ότι έρχονται και μετά έγιναν όλα τα υπόλοιπα;!

844.jpg

Δημοσ.

Ρε paris.gr αφου ειναι μεγαλη χαζομαρα γιατι το βλεπεις;

εμενα με κουρασε το house η τελευταια σεζον και το εκοψα!

Δε μπηκα στον κοπο να την δω ολη τη σεζον!

Επισης εκλεισε η σεζον στο fringe για φετος;

Ρε κουλούρι δηλαδή δεν μπορώ να λέω την άποψη μου; Με την ίδια λογική αν σε χαλάνε όσοι γράφουν εδώ μην ξαναμπαίνεις. Τεσπα, η σειρά αλλού ξεκίνησε και αλλού πήγε. Ελπίζω (αν μου επιτρεπεις κουλούρι να ελπίζω) τουλάχιστον ο επόμενος κύκλος να αξίζει.

Δημοσ.

Μετά το τελευταίο επεισόδιο αποφάσισα να γίνω σεναριογράφος sci-fi σειρών.

Είναι πολύ απλό, τελικά, χρειάζεσαι απλά μια δυο μαγικές ουσίες (κορτέξιφιν π.χ.) οι οποίες έχουν νιοστές δυνατότητες τις οποίες θα αποφασίζω εγώ κατά τη διάρκεια των seasons.

Θα χεστώ στο τάλαρο λέμεεεεεεεεεεεεε, thresh το ψήνεις για κανένα ρολάκι; Μην ανησυχείς που δεν είσαι ηθοποιός το τσιλέξιφιν μπορεί να σε κάνει έναν :lol:

Δημοσ.

Το 1 απο τα 2 vote στο comment σου ειναι δικο μου..

Σου ειπα εγω να μην γραφεις;

Δημοκρατια εχουμε φιλε..

Απλα αφου δε σου αρεσει η σειρα δεν καταλαβαινω την λογικη να συνεχιζεις να την βλεπεις..

Εγω σου ειπα..με κουρασε το house, δεν το ξαναειδα!

Απλο νομιζω ειναι..

Δημοσ.

δλδ αυτο με την παρκε ηταν αισχος...

επισης μπρρρρ

μονο εγω σκεφτηκα the reapers...? :-(

Δημοσ.

Ευτυχώς που θα είναι μόνο 13 επεισόδια. Αν και μάλλον από Σεπτέμβρη μέχρι Ιούνιο θα το τραβήξουν.

Κακό φινάλε σε μία κακή σεζόν.

Μέχρι και devils trap είδαμε. :devil: :devil: :devil:

Δημοσ.

Δυστυχως η ηλιθιοτητα συνεχιστηκε και σ'αυτο το επεισοδιο.Οπως ειπε και ο firewalker,κακό φινάλε σε μία κακή σεζόν.Ελπιζω να σωσουν την κατασταση στην τελευταια σεζον.

Δημοσ.

Έχω αφήσει όλη την 4η σεζόν να την δω αφού τελείωνε αλλά με αυτά τα λίγα που διαβάζω εδώ... Τόσο μούφα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...