paris.gr Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Μεγάλη χαζομαρα και το τελευταίο επισοδειο και γενικότερα ο κύκλος όπως εξελίχθηκε. Ελπίζω τουλάχιστον ο επόμενος να είναι καλύτερος σύμφωνα με τα όσα είδαμε σε προηγούμενο επισοδειο.
koulouri Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Ρε paris.gr αφου ειναι μεγαλη χαζομαρα γιατι το βλεπεις; εμενα με κουρασε το house η τελευταια σεζον και το εκοψα! Δε μπηκα στον κοπο να την δω ολη τη σεζον! Επισης εκλεισε η σεζον στο fringe για φετος;
computeras13 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 @koulouri ναι. Season finale ήταν. Εντάξει είπαμε είναι σειρά Sci-Fi αλλά μου φαίνεται το παρακάνανε... Αυτή η κουφάλα η Ολίβια δεν νιώθει, τρώει headshot και μετά από λίγες ώρες περπατάει κανονικά. Και ΖΟΜΠΙ να ήταν θα πέθαινε!!! ΟΚ, ναι κορτέξιφαν και τα συναφή... Η επόμενη season απ' ότι φαίνεται θα παίξει με τα επισόδειο που μας έδειξαν από το μέλλον. Να δούμε μπας και εκεί είναι λίγο πιο normal τα πράγματα. BTW ο Σεπτέμβρης, όταν πήγε στο τέλος στο εργαστήριο του Γουόλτερ, δεν θα έπρεπε να είναι πυροβολιμένος;!;! Πρώτα ενημέρωσε δηλαδή ότι έρχονται και μετά έγιναν όλα τα υπόλοιπα;!
paris.gr Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Ρε paris.gr αφου ειναι μεγαλη χαζομαρα γιατι το βλεπεις; εμενα με κουρασε το house η τελευταια σεζον και το εκοψα! Δε μπηκα στον κοπο να την δω ολη τη σεζον! Επισης εκλεισε η σεζον στο fringe για φετος; Ρε κουλούρι δηλαδή δεν μπορώ να λέω την άποψη μου; Με την ίδια λογική αν σε χαλάνε όσοι γράφουν εδώ μην ξαναμπαίνεις. Τεσπα, η σειρά αλλού ξεκίνησε και αλλού πήγε. Ελπίζω (αν μου επιτρεπεις κουλούρι να ελπίζω) τουλάχιστον ο επόμενος κύκλος να αξίζει.
chill Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Μετά το τελευταίο επεισόδιο αποφάσισα να γίνω σεναριογράφος sci-fi σειρών. Είναι πολύ απλό, τελικά, χρειάζεσαι απλά μια δυο μαγικές ουσίες (κορτέξιφιν π.χ.) οι οποίες έχουν νιοστές δυνατότητες τις οποίες θα αποφασίζω εγώ κατά τη διάρκεια των seasons. Θα χεστώ στο τάλαρο λέμεεεεεεεεεεεεε, thresh το ψήνεις για κανένα ρολάκι; Μην ανησυχείς που δεν είσαι ηθοποιός το τσιλέξιφιν μπορεί να σε κάνει έναν
koulouri Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Το 1 απο τα 2 vote στο comment σου ειναι δικο μου.. Σου ειπα εγω να μην γραφεις; Δημοκρατια εχουμε φιλε.. Απλα αφου δε σου αρεσει η σειρα δεν καταλαβαινω την λογικη να συνεχιζεις να την βλεπεις.. Εγω σου ειπα..με κουρασε το house, δεν το ξαναειδα! Απλο νομιζω ειναι..
viper2005 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 δλδ αυτο με την παρκε ηταν αισχος... επισης μπρρρρ μονο εγω σκεφτηκα the reapers...?
firewalker Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Ευτυχώς που θα είναι μόνο 13 επεισόδια. Αν και μάλλον από Σεπτέμβρη μέχρι Ιούνιο θα το τραβήξουν. Κακό φινάλε σε μία κακή σεζόν. Μέχρι και devils trap είδαμε. :devil:
pappous_soulis Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Τραβηγμένο απ'τα μαλλιά και απογοητευτικό φινάλε.
speedy23 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δυστυχως η ηλιθιοτητα συνεχιστηκε και σ'αυτο το επεισοδιο.Οπως ειπε και ο firewalker,κακό φινάλε σε μία κακή σεζόν.Ελπιζω να σωσουν την κατασταση στην τελευταια σεζον.
privateer Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Απογοητευτικό φινάλε για μια απογοητευτική σαιζόν Ας ελπίσουμε τα τελευταία 13 επεισόδια να δώσουν το τέλος που αρμόζει σε αυτή την σειρά http://www.tvguide.com/News/Fringe-Postmortem-Season5-Spoilers-1047429.aspx
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 ελπίζω τα 13 επεισόδια να μην δώσουν χώρο για fillers...
katsikoula Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 και εγώ ελπίζω να βγουν σύντομα οι υπότιτλοι για την έκδοση web-dl
nrkmaiden Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Απο οτι διαβασα στο λινκ που εδωσε ο μοντ παραπανω δε θα εχει καθολου φιλλερς
D_N_A Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Έχω αφήσει όλη την 4η σεζόν να την δω αφού τελείωνε αλλά με αυτά τα λίγα που διαβάζω εδώ... Τόσο μούφα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα