Προς το περιεχόμενο

Fringe Season 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν αναφέρθηκα σε αυτό το post συγκεκριμένα. Εννοείται πως δεν είναι spoiler να πεις αν σου άρεσε κάτι ή όχι. Απ' ότι φαίνεται όμως έχω παρεξηγηθεί από την αρχή... Δεν εννοούσα κάτι "κακό" σε όσα έχω γράψει. Και το αρχικό μου σχόλιο ήταν περισσότερο σαρκαστικό.

Ποτέ δεν εμπιστεύομαι την γνώμη των άλλων αν δεν δω κάτι μόνος μου. :P

• Απαντ. 379
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καποια γελοια πραγματα σε αυτο το επεισοδιο και ιδιαιτερα σε μια σκηνη ξεπερασε καθε οριο.Μιλαω για το εξ'αποστασεως ξυλο που εδωσε η Ολιβια μεσω του Πιτερ.Ντα φακ γουοζ ντατ? Cringeworthy

Δημοσ.

Καποια γελοια πραγματα σε αυτο το επεισοδιο και ιδιαιτερα σε μια σκηνη ξεπερασε καθε οριο.Μιλαω για το εξ'αποστασεως ξυλο που εδωσε η Ολιβια μεσω του Πιτερ.Ντα φακ γουοζ ντατ? Cringeworthy

Οντως θα συμφωνησω! Σπανια λεω ασχημα πραγματα για σειρες που βλεπω αλλα αυτο ηταν μεγαλη βλακεια...Και γενικα ηταν αδυναμο επεισοδιο για 1ο μερος Φιναλε!

• Super Moderators
Δημοσ.

real steel καταστάσεις...

• Super Moderators
Δημοσ.

μην το γρουσουζεύεις και αλλάξουν γνώμη για το renewal...

Δημοσ.

μην το γρουσουζεύεις και αλλάξουν γνώμη για το renewal...

Αρ γιου τοκιγκ του μι :-D ? Δεν το ειπα για καλο το Τερρα Νοβα. . .

Δημοσ.

Ρε ο Nimoy δεν ειχε δηλωσει κατηγορηματικα οτι σταματησε μια και καλη την ηθοποια-εμφανισεις? Εμεινα λιγο οταν τον ξαναδα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...