computeras13 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δεν αναφέρθηκα σε αυτό το post συγκεκριμένα. Εννοείται πως δεν είναι spoiler να πεις αν σου άρεσε κάτι ή όχι. Απ' ότι φαίνεται όμως έχω παρεξηγηθεί από την αρχή... Δεν εννοούσα κάτι "κακό" σε όσα έχω γράψει. Και το αρχικό μου σχόλιο ήταν περισσότερο σαρκαστικό. Ποτέ δεν εμπιστεύομαι την γνώμη των άλλων αν δεν δω κάτι μόνος μου.
speedy23 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Καποια γελοια πραγματα σε αυτο το επεισοδιο και ιδιαιτερα σε μια σκηνη ξεπερασε καθε οριο.Μιλαω για το εξ'αποστασεως ξυλο που εδωσε η Ολιβια μεσω του Πιτερ.Ντα φακ γουοζ ντατ? Cringeworthy
linuslost Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Καποια γελοια πραγματα σε αυτο το επεισοδιο και ιδιαιτερα σε μια σκηνη ξεπερασε καθε οριο.Μιλαω για το εξ'αποστασεως ξυλο που εδωσε η Ολιβια μεσω του Πιτερ.Ντα φακ γουοζ ντατ? Cringeworthy Οντως θα συμφωνησω! Σπανια λεω ασχημα πραγματα για σειρες που βλεπω αλλα αυτο ηταν μεγαλη βλακεια...Και γενικα ηταν αδυναμο επεισοδιο για 1ο μερος Φιναλε!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Καποια γελοια πραγματα σε αυτο το επεισοδιο και ιδιαιτερα σε μια σκηνη ξεπερασε καθε οριο.Μιλαω για το εξ'αποστασεως ξυλο που εδωσε η Ολιβια μεσω του Πιτερ.Ντα φακ γουοζ ντατ? Cringeworthy real steel καταστάσεις...
linuslost Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Της Πουτ@ν@ς εχει να γινει....Και κατι σαν τερρα νοβα μεσα!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 μην το γρουσουζεύεις και αλλάξουν γνώμη για το renewal...
Δεινόσαυρος Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Ναι ρε Μπέλι αρρώστεια! Ναι ρε Γουίλαμ μέγιστε. Αν δεν ήσουν εσύ και το cortexifan θα θελα να ξέρω τι θα κάναμε!
linuslost Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 μην το γρουσουζεύεις και αλλάξουν γνώμη για το renewal... Αρ γιου τοκιγκ του μι ? Δεν το ειπα για καλο το Τερρα Νοβα. . .
sheik Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Ρε ο Nimoy δεν ειχε δηλωσει κατηγορηματικα οτι σταματησε μια και καλη την ηθοποια-εμφανισεις? Εμεινα λιγο οταν τον ξαναδα!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 ναι κι εγώ αυτό θυμάμαι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα