Προς το περιεχόμενο

Fringe Season 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 379
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εντάξει δεν ήταν άσχημο επεισόδιο.

Λέτε να το πηγαίνουν μια φορά στον ένα κόσμο και μια φορά στον άλλο εναλλάξ;

Λαστ γιαρ.

Γιαυτο ειναι κιτρινο το χρωμα των credits πλεον, υποτιθεται υπαρχει μια γεφυρα στα 2 Συμπαντα οποτε δεν παιζει ακριβως το "εναλλαξ" με τα Συμπαντα, ειναι σαν στον 1ο κυκλο να σου δειχνουν αλλη πολη

Δημοσ.

ενα κλασικο επειδοδιο ηταν απο τα πολλα που εχει η season σορι αλλα το fringe ποτε δεν μου εδωσε την αισθηση του επους ουτε ειπα wtf ξερω γω σε πολλα σημεια καλη σειρα αλλα μεχρι εκει

Δημοσ.

εγω το έχω ψιλοβαρεθεί γενικά.

θα προτιμούσα να είχε κάθε season μόνο 10-13 επεισόδια, που να αφορούν μόνο την "μυθολογία" της σειράς.

είναι κουραστικό να κάτσω να δω πάλι καμιά 18ρια fillers για 4-5 επεισόδια που θα είναι full mythology.

Δημοσ.

Απορια

Οταν ο Πητερ ενωσε τα 2 συμπαντα και εξαφανιστικε...επανηλθαν και προσωπα που ειχαν πεθανει? Γιατι ο Μπροιλς της αλλης πλευρας ζει.

Δημοσ.

Πού καλέ?? Μόνο τον δικόνε μας είδα εγώ στο 1ο...

Ειπε η άλλη Olivia οτι ο ειχε (την ιδια)συζητηση με τον δικο τους Broils και τον δειχνει και μετα

Δημοσ.

Πού καλέ?? Μόνο τον δικόνε μας είδα εγώ στο 1ο...

αυτο ειναι απο το review του δευτερου επεισοδιου(για να μην τα γραφω απλα και ψαχνεστε)

Alternate Lincoln and the Olivias rush to the field office, where Alternate Broyles is, without explanation, alive, well and whole (seriously, shouldn’t he be extremely dead after being zapped between universes? More fallout from Peter’s actions).

Δημοσ.

αχα, ε το λοιπόν αν θυμάμαι καλώς τα φαλακρά παιδιά ανέφεραν κάτι ότι ξαναγράφτηκε η ιστορία ή κάτι τέτοιο...

so there u go...

Δημοσ.

Μαλιστα, το παει supernatural. Υπογραφες σε ψυχες κλπ. Δηλαδη ο γουολτερ εχει την υπογραφη του πιτερ στη ψυχη του; Αντε να δουμε που το παει...

Δημοσ.

Μαλιστα, το παει supernatural. Υπογραφες σε ψυχες κλπ. Δηλαδη ο γουολτερ εχει την υπογραφη του πιτερ στη ψυχη του; Αντε να δουμε που το παει...

καλα

δεν ειναι πρωτη φορα...ειχαμε και τα soul magnets

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...