gavros10 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 ο observer στο τελος νομιζω τον γιο του walter ηθελε να σβησει τελειως απο τον χρονο
marantonis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Ένα S04E00 που κυκλοφορεί, τι είναι; Τα "0" επεισοδια ειναι συνοψη των οσων εγιναν προηγουμενως.
DKNI Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Εντάξει δεν ήταν άσχημο επεισόδιο. Λέτε να το πηγαίνουν μια φορά στον ένα κόσμο και μια φορά στον άλλο εναλλάξ; Λαστ γιαρ. Γιαυτο ειναι κιτρινο το χρωμα των credits πλεον, υποτιθεται υπαρχει μια γεφυρα στα 2 Συμπαντα οποτε δεν παιζει ακριβως το "εναλλαξ" με τα Συμπαντα, ειναι σαν στον 1ο κυκλο να σου δειχνουν αλλη πολη
timoboll Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 ενα κλασικο επειδοδιο ηταν απο τα πολλα που εχει η season σορι αλλα το fringe ποτε δεν μου εδωσε την αισθηση του επους ουτε ειπα wtf ξερω γω σε πολλα σημεια καλη σειρα αλλα μεχρι εκει
guido Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 εγω το έχω ψιλοβαρεθεί γενικά. θα προτιμούσα να είχε κάθε season μόνο 10-13 επεισόδια, που να αφορούν μόνο την "μυθολογία" της σειράς. είναι κουραστικό να κάτσω να δω πάλι καμιά 18ρια fillers για 4-5 επεισόδια που θα είναι full mythology.
Stavrakas13 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Απορια Οταν ο Πητερ ενωσε τα 2 συμπαντα και εξαφανιστικε...επανηλθαν και προσωπα που ειχαν πεθανει? Γιατι ο Μπροιλς της αλλης πλευρας ζει.
Str Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Πού καλέ?? Μόνο τον δικόνε μας είδα εγώ στο 1ο...
raven3x7 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Πού καλέ?? Μόνο τον δικόνε μας είδα εγώ στο 1ο... Ειπε η άλλη Olivia οτι ο ειχε (την ιδια)συζητηση με τον δικο τους Broils και τον δειχνει και μετα
Stavrakas13 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Πού καλέ?? Μόνο τον δικόνε μας είδα εγώ στο 1ο... αυτο ειναι απο το review του δευτερου επεισοδιου(για να μην τα γραφω απλα και ψαχνεστε) Alternate Lincoln and the Olivias rush to the field office, where Alternate Broyles is, without explanation, alive, well and whole (seriously, shouldn’t he be extremely dead after being zapped between universes? More fallout from Peter’s actions).
Str Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 αχα, ε το λοιπόν αν θυμάμαι καλώς τα φαλακρά παιδιά ανέφεραν κάτι ότι ξαναγράφτηκε η ιστορία ή κάτι τέτοιο... so there u go...
KilliK Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 πατο επιασε παντως στα χτεσινα ratings: http://www.tvline.com/2011/10/ratings-fringe-nikita-supernatural/
παπι Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Μαλιστα, το παει supernatural. Υπογραφες σε ψυχες κλπ. Δηλαδη ο γουολτερ εχει την υπογραφη του πιτερ στη ψυχη του; Αντε να δουμε που το παει...
Stavrakas13 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Μαλιστα, το παει supernatural. Υπογραφες σε ψυχες κλπ. Δηλαδη ο γουολτερ εχει την υπογραφη του πιτερ στη ψυχη του; Αντε να δουμε που το παει... καλα δεν ειναι πρωτη φορα...ειχαμε και τα soul magnets
dimitris2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Μου άρεσε η ανάλυση για το τελευταίο επεισόδιο εδώ Astrid to Olivia: "Do you ever think that maybe your type just doesn't exist?" EXACTLY!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα