ravend Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 βασικά δεν το βλέπω πιο πάνω αυτό που απόρησα. έχει εμφανιστεί ο charlie στο νεο timeline και δεν το έχω προσέξει?,αυτό εννοώ με το πιο πάνω ποστ
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Aυτο που ειδες ηταν unaired επεισοδιο της 1η σαιζον, που μπηκε εμβολιμα στην 2η οταν ειχε διακοπη μερικων εβδομαδων. Μη δινεις σημασια..
anthony_88 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Προφανως πεθανε και σε αυτο το timeline ξερω γω...
sheik Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Εξαιρετικο για μενα το νεο επεισοδιο παντως. Μου αρεσαν τα παντα, σοκ ο θανατος του αλτΛινκολν αλλα ολα κυλησαν ομορφα,ομαλα και φυσιολογικα. Εξαιρετικες στιγμες χαρακτηρων, πρωτη φορα μετα απο πολυ καιρο τους ενοιωσα κοντα μου.Ποσο μαλλον οταν αυτοι ηταν του εναλλακτικου και οχι οι "δικοι" μας. Μπραβο, μακαρι να συνεχισει ετσι και καλυτερα...
gavros10 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 και εμενα μου αρεσε το νεο επεισοδιο η κανονικη ολιβια εχει απομακρυνθει απο εμας ενω η αλλη τεινει να γινει η αγαπημενη μας παει χαλαρα για 5η σεζον.
xavier Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 το τελευταιο επεισοδειο θα ηταν αρκετα ενδιαφερον, αν ο whedon δεν ειχε κανει ακριβως το ιδιο πραγμα στο dollhouse
sheik Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Ε αμαν ρε xavier μας πηδηξες αναποδα τωρα, βαλτο σε spoiler !
xavier Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 ελα ρε, δεν υπαρχει περιπτωση να καταλαβεις τι εννοω αν δεν εχεις δει και τα 2 επεισοδεια πρωτα...που το ειδες το σποιλερ?
vlachaquito Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 εγω που δεν το εχω δει, να πω οτι το επεισοδιο μου φανηκε καραμουφαρα. δεν καταλαβαινω τον σκοπο αυτου του στορυ, αν θελει κανεις να βοηθησει, πλιζ
chill Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Το σενάριο; CRAP CRAP CRAP!!!!!! Το νεο γκομενάκι; HAWT HAWT HAWT !!!!!! Δεν έχω δει το dollhouse αλλά σίγουρα το fringe θα μπορούσε να μετονομαστεί την εφετινή χρονιά σε......... DULLhouse Απλά τραγικό, πείτε μου ότι θα τελειώσει την εφετινή χρονιά γιατί αν έχει πάρει ανανέωση κουνάω μαντήλι από τώρα.
anthony_88 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Παιδια ριξτε μια ματια εδω Γινεται ωραια συζητηση και λυνονται καποιες αποριες εστω και υποτυπωδως και πολυ στον αερα. Οσο για το τι ειδαμε εγω ξεκινωντας το επεισοδιο καταλαβα οτι παιζουν το χαρτι τους μηπως ερθει η 5η σεζον εχοντας ομως περισσοτερο στο μυαλο τους να μας πουν τον Μαη "Δε φταιμε εμεις, τα ειχαμε ετοιμα. Το κακο το FOX φταιει". Επισης, αν καποιος θελει να μαθει πώς θα κινηθει η σειρα απο εδω και περα ώστε να αξιολογησει αυτο που ειδε σημερα, ας ανοιξει το σποιλερ με δικη του ευθυνη Επιστρεφουμε για να κλεισουμε τη σεζον και το στορυ του Ρομπερτ Τζοουνς Προσωπικα, παρα τα πολλα ερωτηματικα που αφησε και τα διάφορα ΑΝ για το τι πραγματικα εξυπηρετει ολο αυτο, το ΛΑΤΡΕΨΑ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα