vlachaquito Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Αυτη η πρωταπριλια, ειναι η χειροτερη μερα της χρονιας. Ολες οι κρυαδες τωρα βγαινουν στην φορα..
gavros10 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) πω κατι τετοια με εκνευριζουν. λες και ειμαστε χαζοι και δεν ξερουμε τι μερα ειναι βγαλε την φημη και καλα 2 μερες πριν και την 1πριλια βγαλε και ανακοινωση τυπου. παλι δεν θα το πιστεψουν αλλα ενα μπραβο για την προσπαθεια θα πουμε ειδα το 16ο μου θυμισε λιγο την 6η σεζον του dexter. ολα αυτα με τον θεο κλπ κλπ ενταξει, καλο ηταν Επεξ/σία 1 Απριλίου 2012 από gavros10
Lucifer Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Φοβερό επεισόδιο, πράγματι. Περιμένω πως και πως και άλλο έτοιμο σενάριο προηγούμενου επεισοδίου αλλαγμένο σε ένα σημείο. Ελπίζω τουλάχιστον να χτίστουν μια ιστορία πάνω στους σκοπούς του Jones.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Φοβερό επεισόδιο, πράγματι. Περιμένω πως και πως και άλλο έτοιμο σενάριο προηγούμενου επεισοδίου αλλαγμένο σε ένα σημείο. Ελπίζω τουλάχιστον να χτίστουν μια ιστορία πάνω στους σκοπούς του Jones. αυτό ήταν καλύτερο...
sheik Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Εμενα μου αρεσε το επεισοδιο, παρ'ολο που ηταν ξαναζεσταμενο φαγητο και λιγο lame το τερας και η εξηγηση του γιατι το κανουν. Στο φιναλε ομως εδωσε ενα ειδος ανατροπης διοτι ισως ειναι πιθανο να τους κοροιδευει ο Τζοουνς ολους αυτους ωστε να φτιαξει τερατα καθε λογης και ξερω γω να τα εξαπολυσει. Εξαλλου, στο πλοιο μεσα στα κελια, υπηρχαν και αλλα τερατα τα οποια εχουμε δει στην 1η σαιζον, εκτος απο το σκατζοχοιροτερας. Αλλωστε αν θυμαμαι καλα, το ολο The Pattern θεμα της 1ης σαιζον με τον Τζοουνς ψιλο-εγκαταλειφθηκε με τον θανατο του αλλα τωρα φαινεται να επιστρεφει
gavros10 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 περα απο την πλακα μπορουν να χτισουν αλλη μια σεζον μονο για τον jones. αλλα οχι καμια lame για να μας τρωνε τις ωρες. μπορει να γινει φοβερη
paris.gr Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Το τελευταίο επεισόδειο και γενικά το όλο στορυ του είναι μια μαλακία και μισή! Απλά έλεος δηλαδή.
shinigami Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Καλησπερα και απο μενα,μολις τελειωσα την 3η σεζον αλλα εξακολουθω να εχω μια απορια απο την 2η η οποια δεν μου εχει λυθει ακομα... Ο φιλος της Ολιβιας,ο αστυνομικος που ηταν παντα μαζι της,που μπηκε μεσα του ενας shapeshifter και μας εδειξε οτι το αληθινο του σωμα το πεταξε στην φωτια,ΠΩΣ γινεται να τον ξαναβλεπουμε αργοτερα και ολα να ειναι νορμαλ???Οο το εχει εξηγησει η θα το εξηγησει στην 4η σεζον??
gchris7 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Καλησπερα και απο μενα,μολις τελειωσα την 3η σεζον αλλα εξακολουθω να εχω μια απορια απο την 2η η οποια δεν μου εχει λυθει ακομα... Ο φιλος της Ολιβιας,ο αστυνομικος που ηταν παντα μαζι της,που μπηκε μεσα του ενας shapeshifter και μας εδειξε οτι το αληθινο του σωμα το πεταξε στην φωτια,ΠΩΣ γινεται να τον ξαναβλεπουμε αργοτερα και ολα να ειναι νορμαλ???Οο το εχει εξηγησει η θα το εξηγησει στην 4η σεζον?? Αν δεν τον είδες στο παράλληλο σύμπαν τότε μάλλον θα τον είδες σε ένα extra επεισόδιο το οποίο είχε γυριστεί στην πρώτη σεζόν αλλά το δείξανε στην δεύτερη και αφού είχε πεθάνει.
sheik Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Καλησπερα και απο μενα,μολις τελειωσα την 3η σεζον αλλα εξακολουθω να εχω μια απορια απο την 2η η οποια δεν μου εχει λυθει ακομα... Ο φιλος της Ολιβιας,ο αστυνομικος που ηταν παντα μαζι της,που μπηκε μεσα του ενας shapeshifter και μας εδειξε οτι το αληθινο του σωμα το πεταξε στην φωτια,ΠΩΣ γινεται να τον ξαναβλεπουμε αργοτερα και ολα να ειναι νορμαλ???Οο το εχει εξηγησει η θα το εξηγησει στην 4η σεζον?? Aυτο που ειδες ηταν unaired επεισοδιο της 1η σαιζον, που μπηκε εμβολιμα στην 2η οταν ειχε διακοπη μερικων εβδομαδων. Μη δινεις σημασια..
skiabox Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Αυτή πρέπει να είναι η πιο κλασσική απορία που βλέπω από άτομα που βλέπουν τώρα τις προηγούμενες seasons.
ravend Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 το θέμα είναι που βρίσκεται ο τυπάς τώρα στην 4η σεζόν..
koulouri Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 χαχαχαχαχα sheik μετρας αδερφε! Πρεπει να γινεις δασκαλος το 'χεις! Και εγω ετσι λεω στα παιδακια: -Καλα τι ειπα μολις τωρα;!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα