Προς το περιεχόμενο

Fringe Season 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η σειρά έχει ξεφύγει αρκετά και έχει μπερδευτεί. Δε μπορω να καταλάβω πως θα μαζέψουν τα ασυμάζευτα πλέον!!!!

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι μπερδευεστε.

Οι αλλομορφοι εχουν εισβαλλει παντου, εχουν αντικαταστησει ακομα και την Νινα,η ολη συνομωσια παιζεται με αυτους τωρα και με τον αργηγο τους τον τρελλο γερμανο.Ο μονος που μπορει να τους σταματησει ειναι ο Πητερ και για αυτο τον εφερε σε αυτο το συμπαν ο καραφλας.Τα πραγματα μαλλον ξεκαθαριζουν πλεον και εκει δενει και η τελικη θυσια της ολιβια η οποια δεν ειναι φυσικα η ολιβια που αγαπησε ο Πητερ αλλα η ολιβια του εναλακτικου συμπαντος που καραφλας τον εφερε.Ετσι οι σεναριογραφοι και μεγαλο φιναλε θα κανουν με τον θανατο της Ολιβια και τον πητερ θα τον ξαναφερουν στο πραγματικο συμπαν του (το οποιο καπως σιγουρα θα συνδεεται με το εναλλακτικο στο οποιο ειναι τωρα)

Επισης εχει αλλα 8 επεισοδια με το επομενο να ειναι προγραμματισμενο στις 23 μαρτιου.Υπομονη λοιπον ενα μηνα.Επισης μην εκπλαγειτε εαν παρει το οκ και για 5η σεζον.

• Απαντ. 379
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πραγματικα! Συμφωνω με τον ακριβως απο πανω...! Γιατι μπερδευεστε? και που μπερδευεστε???

Και επισης ειπαν οτι ισως παρει αλλη μια σεζον με 13-15 επεισοδια!!!

Δημοσ.

Kοίταξε να δεις φίλε μου :-)

Ο Peter

><spoiler> Έχει απαυτώσει τη Ντάναμ στο κανονικό σύμπαν, τη Ντάναμ του εναλλακτικου σύμπαντος στην ιδια όμως διάσταση και τώρα ετοιμάζεται να απαυτώσει και τη πολυμορφική Ντάναμ του Σύμπαντος της άλλης διάστασης, ενώ έχει φλερτάρει με την κανονικη Ντάναμ του σύμπαντος της άλλης διάστασης (εκει δηλαδη που βρίσκεται τώρα) αλλά και με τη Ντάναμ του εναλλακτικου σύμπαντος της άλλης διάστασης <spoiler/>

Και θα μου πείτε γιατί μπερδεύομαι?????? :cry: :cry:

Δημοσ.

Kοίταξε να δεις φίλε μου :-)

Ο Peter

><spoiler> Έχει...διάστασης <spoiler/>

Και θα μου πείτε γιατί μπερδεύομαι?????? :cry: :cry:

Πω πω φιλε μου εχεις φαει κολλημα με την Ολιβια.Ουτε ο Πητερ να ησουν..Η μηπως εισαι;;Ενταξει δεν λεω ωραιο γκομενακι η Ολιβια.Σοβαρο και μετρημενο.Ισως τελικα να εχεις δικιο...

Μπορει ο Πητερ να μην ησυχασει αν δεν φυστικωσει ολες τις Ολιβιες που ειπαρχουν σε ολα τα συμπαντα και σε ολες τις χρονικες περιοδους!!

Δημοσ.

MEGA SPOILER για το 14ο επεισοδιο

το πιο γαμαμιστερο επεισοδιο του 4ου κυκλου και ενα απο τα πιο σημαντικα στην ιστορια του fringe. τελικα ειμαστε σε διαφορετικες χρονικες ακολουθιες και δεν ευσταθει αυτο που λεγαμε οτι ολα αυτα γινονται για το τιποτα και θα ειναι μια αχρηστη σεζον. το νερο μπηκε στο αυλακι για να παει ο πητερ στην δικη του ακολουθια. ακου εκει επιστημονες απο το μελλον! δηλαδη εφτιαξαν μια χρονομηχανη που τους επιτρεπει να πηγαινουν οπου θελουν, οποτε θελουν χωρις να την χρησιμοποιουν στην πραξη. η ερμηνεια του σεπτεμβρη ηταν φανταστικη, ο καλυτερος παρατηρητης που υπηρχε. η ολιβια οταν μιλαγε με την fake1-νινα ηταν τραγικη. λεω fake1 γιατι υπαρχει και η αλλη νινα η οποια ειναι η fake2. εκτος και αν ειναι στο αλλο συμπαν και την εχω μπερδεψει

Δημοσ.

MEGA SPOILER για το 14ο επεισοδιο

το πιο γαμαμιστερο επεισοδιο του 4ου κυκλου και ενα απο τα πιο σημαντικα στην ιστορια του fringe. τελικα ειμαστε σε διαφορετικες χρονικες ακολουθιες και δεν ευσταθει αυτο που λεγαμε οτι ολα αυτα γινονται για το τιποτα και θα ειναι μια αχρηστη σεζον. το νερο μπηκε στο αυλακι για να παει ο πητερ στην δικη του ακολουθια. ακου εκει επιστημονες απο το μελλον! δηλαδη εφτιαξαν μια χρονομηχανη που τους επιτρεπει να πηγαινουν οπου θελουν, οποτε θελουν χωρις να την χρησιμοποιουν στην πραξη. η ερμηνεια του σεπτεμβρη ηταν φανταστικη, ο καλυτερος παρατηρητης που υπηρχε. η ολιβια οταν μιλαγε με την fake1-νινα ηταν τραγικη. λεω fake1 γιατι υπαρχει και η αλλη νινα η οποια ειναι η fake2. εκτος και αν ειναι στο αλλο συμπαν και την εχω μπερδεψει

Mάλλον η Νίνα 2 είναι η Νίνα του άλλου συμπαντος. τουλάχιστον η εξήγηση για τους παρατηρητές ήταν λογική, ευτυχώς που το εξήγησαν και δεν μας άφησαν να φανταζόμαστε ότι θέλουμε. .

Δημοσ.

Παιδια προχτες ηταν το τελευταιο επεισοδιο της σειρας "fringe season 4 episode 14 the end of all things" ή θα συνεχιστει?

Παντως με βαση το τελος "που πας.... σπιτι παω σπιτι..." δεν πρεπει να εχει τελειωσει η σειρα θα εχει τουλαχιστον ενα με δυο ακομα επεισοδια ετσι πιστευω τουλαχιστον

γιατι αν τελειωνει ετσι η σειρα τοτε ειναι απ οτα χειροτερα τελοι σειρας που εχω δει...

Τελικα ποσα συμπαν υπαρχουν σ' αυτη τη σειρα? 2 Μονο ή και παραπανω....

• Super Moderators
Δημοσ.

Παιδια προχτες ηταν το τελευταιο επεισοδιο της σειρας "fringe season 4 episode 14 the end of all things" ή θα συνεχιστει?

http://www.imdb.com/title/tt1119644/episodes?season=4

σύμφωνα με το imdb έχει 22 επεισόδια η 4η season

Δημοσ.

Σε 4 εβδομάδες?Καλά τι κολλήματα ειναι αυτά ρε γμτ...Βάζουν μια σειρά, 3 εβδομάδες πάνε όλα καλά και μετά τη ξαναβάζουν μετά απο κανα μήνα...

• Super Moderators
Δημοσ.

Σε 4 εβδομάδες?Καλά τι κολλήματα ειναι αυτά ρε γμτ...Βάζουν μια σειρά, 3 εβδομάδες πάνε όλα καλά και μετά τη ξαναβάζουν μετά απο κανα μήνα...

αν δεν το έκαναν είτε η season θα τέλειωνε από τον Ιανουάριο-Φεβρουάριο ή θα έπρεπε να έχουν τα διπλάσια επεισόδια ανά season...

Δημοσ.

Νισαφι με τον JJ! Ποσες φορες θα το πουμε πως πλεον δεν εχει σχεση με την σειρα(οπως και με οποιαδηποτε σειρα δημιουργησε). Αλλοι την "τρεχουν".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...