Προς το περιεχόμενο

Fringe Season 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ δεν το βαριέμαι. Είναι απο τις ελάχιστες σειρές που συνεχίζω να βλέπω. Κρίμα να το τελειώσουν.

Αν και μάλλον με όσα λέτε, κάτι έχω χάσει, κάτι δεν έχω καταλάβει σωστά :P Νομίζω οτι απλά σβήσαν μνήμες και άντε και κάποιοι είναι ζωντανοί επειδή δεν υπήρξε ο πίτερ να κάνει μανούρα!

• Απαντ. 379
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

@@ απαντήσεις πήρατε

:rolleyes:

Ποσο κομπλεξικος παιζει να εισαι??? Περιμενεις να σχολιασεις αρνητικα την σειρα σε καθε ευκαιρια??? Στα ξενα σαιτ το βγαζουν ισως και το καλυτερο της σεζον και εσυ λες τα δικα σου??? Τι να σου πω...

ΥΓ:Οσο για τις απαντησεις το προμο βιντεο μιλουσε για το επομενο επεισοδιο!

Δημοσ.

Ποσο κομπλεξικος παιζει να εισαι??? Περιμενεις να σχολιασεις αρνητικα την σειρα σε καθε ευκαιρια??? Στα ξενα σαιτ το βγαζουν ισως και το καλυτερο της σεζον και εσυ λες τα δικα σου??? Τι να σου πω...

ΥΓ:Οσο για τις απαντησεις το προμο βιντεο μιλουσε για το επομενο επεισοδιο!

so

βγαλανε προμο για 2 επισοδεια μετα...?

τα παντα για να αρμεξουν την αγελαδα...

nice

το ep ηταν επιεικως αδιαφορο με τα υπολοια της σειρας και οχι τις σεζον

:rolleyes:

Δημοσ.

so

βγαλανε προμο για 2 επισοδεια μετα...?

τα παντα για να αρμεξουν την αγελαδα...

nice

...Ναι viper, πρόμο για το πρώτο επεισόδιο μετά το διάλειμμα. Έχεις ξαναδεί σειρές, ναι;

Κατά τα άλλα, χαριτωμένο επεισόδιο, χαριτωμένη και η φάση με την Όλιβ και την Νίνα και την Νίνα, αλλά.

Επίσης, ψηθείτε να οργανωθούμε κι αν ο Πήτερ είναι Ομπζέρβα να κάνουμε μαζικά μήνυση.

Δημοσ.

Επεισοδιο 13

Για Φριντζ ειχε

πολυ λαβ στορυ. Επισης η ιστορια με τα αδερφια ηταν υποτυπωδης εως ανυπαρκτη. Αυτα τα πραγματα με χαλασαν.

Επισης με χαλαει που μας τα δινουν με το μικροτερο σταγονομετρο που κυκλοφορει στο εμποριο.

Απο την αλλη, το καλο ειναι οτι

Γερμανος και σιφτερ φαινεται να ενεργοποιουνται και να αποτελουν απειλη την οποια μπορουμε σιγουλια σιγουλια να ψηλαφισουμε.

Αλλα διαολε, μου φαινεται οτι ετσι οπως εχει διαμορφωθει το στορυ, μπορουν να μας παρουσιασουν οτιδηποτε, να μαγειρεψουν οτιδηποτε οπως τους βολευει και στο τελος να τους πουμε και ευχαριστω. Ελπιζω τα κομματια του παζλ να δεθουν ομοιομορφα και οχι κανοντας παραδοχες και υποθεσεις (Sounds familiar?)

Δημοσ.

...Ναι viper, πρόμο για το πρώτο επεισόδιο μετά το διάλειμμα. Έχεις ξαναδεί σειρές, ναι;

τι να σου πω

οσες σειρες εχω δει βγαζουν προμο για το αμεσως επομενο

δεν ηξερα οτι υπαρχουν τετοιες τεχνικες αρμεγμας της αγελαδας

Δημοσ.

το επομενο ειναι finale..;;;;

τελειωνει οριστικα απ'οτι διαβασα...

μενει ενα ακομα επεισοδιο για τελη Μαρτιου , μαλλον ασχετο με την πλοκη....ή τουλαχιστον ετσι φανταζομαι...

Δημοσ.

το επομενο ειναι finale..;;;;

τελειωνει οριστικα απ'οτι διαβασα...

μενει ενα ακομα επεισοδιο για τελη Μαρτιου , μαλλον ασχετο με την πλοκη....ή τουλαχιστον ετσι φανταζομαι...

όχι το επόμενο δεν είναι finale.

μάλλον τελειώνει οριστικά χωρίς να έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα. το μόνο που έχει ακουστεί επίσημα είναι ότι το fox παίζει σειρές όσο είναι κερδοφόρες και το fringe πλέον είναι ζημιογόνο...

συνολικά η τέταρτη σαιζόν θα έχει 20-21 επεισόδια.

απλά ελπίζω να συνεχιστεί αλλά με καλό story.

Δημοσ.

Όχι άλλη σαιζόν απο fringe γιατί το βλέπω να γίνετε σαν το lost και θα τα κάνουν μαντάρα.Είδη έχει πέσει αρκετά με κάποια καλά επεισόδια που και που.j.j είναι αυτός χώνει ένα σωρό ερωτήματα και στο τέλος δεν δίνει καν απάντηση οπότε καλύτερα να βάλει ένα καλό τέλος τώρα όπως έπρεπε να κάνει στο lost και ας μην το πάει παραπάνω.

Αποστολή από το Huawei X5 Pro με τη χρήση Insomnia App

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...