Προς το περιεχόμενο

Fringe Season 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H φαση ειναι οτι η ιδια η σειρα δεν εδωσε δικαιωματα για δακρυβρεχτα love stories, αλλωστε οι 2 τους αργησαν 3 σαιζον να "τα φτιαξουν". Το πραγμα πηγε "λαου-λαου", σε υπερβολικο ισως βαθμο(το ονειρο της Ολιβ προχθες ηταν η μοναδικη sex scene της σειρας!), αλλα παρ'ολα αυτα, η χημεια, η ατμοσφαιρα, αυτο το κατιτις μεταξυ τους υπαρχει και αρεσει.

• Απαντ. 379
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πολυ καλο επεισοδιο πραγματικα, το καλυτερο του κυκλου.Με τετοια επεισοδια παρακαλας η σειρα να μην τελειωσει σε αυτην την σεζον.Πολυ καλη σκηνοθεσια και ερμηνειες, επισης αυτος ο Πιτερ μου εχει γινει πραγματικα πολυ συμπαθης,και βγαζει ενα απιστευτο συναισθημα, καλοσυνη και ζεστασια.Αν οι συντελεστες της σειρας δραματοποιουσαν λιγο περισσοτερο το στορι νομιζω πως θα εβγαζε εξαιρετικα αποτελεσματα (δεν λεω υπερβολες).Θυμαμαι ακομα εκεινες τις σκηνες,

οπου ο Πιτερ δεν ειχε εμφανιστει ακομα αλλα η Ολιβια ενοιωθε την παρουσια του χωρις να μπορει να την εξηγησει με την λογικη,οι καταστασεις με παρεπεμπαν πολυ σαν "φυλακας αγγελος" σχεση, κατι που πολλες φορες με εκαναν να ανατριχιασω απο την "νοσταλγια" της καταστασης.(ετσι οπως και παλια εκεινος προστατευε την Ολιβια).

Γενικα βλεπω οτι τελευταια η σειρα βελτιωνεται και μαλλον παει προς ενα πολυ καλο φιναλε κατι πολυ ευχαριστο, αν σκεφτεις οτι αλλες περισσοτερο επιτυχημενες σειρες μας απογοητευσαν οικτρα σε εκεινο το σημειο.

Δημοσ.

... παρακαλας η σειρα να μην τελειωσει σε αυτην την σεζον....

είπαν έτσι? οτι πάει για φινάλε τώρα? :confused:

Δημοσ.

είπαν έτσι? οτι πάει για φινάλε τώρα? :confused:

Θα παει μαλλον για series φιναλε στο τελος αυτης της σεζον (λογικα θα συμπληρωσει τα 21-22 επεισοδια.)Για ανανεωση δεν την κοβει κανενας,πιανει πολυ μικρα νουμερα τηλεθεασης πλεον (δυστηχως).

Δημοσ.

το καλυτερο επεισοδιο απο αυτη τη σεζον .και ακομα και η σκηνη με το αεροπλανο ηταν γουαω...μη πω για το φιναλε και να σαι σε φαση what the fuck ;

Aυτο που μου αρεσει στον αμπρααμς ακομα και μαπα η οτιδηποτε να ναι ενα επεισοδιο πρωτα με το λοστ,τωρα με αυτο και λιγο με το αλκατραζ,σου πεταει ενα τελος σε καθε επεισοδιο για να θες να δεις τι θα γινει στο επομενο κατι που αλλες σειρες απο αλους δεν το χουνε καταφερει ακομα βαζοντας μεσα και το supernatural .Επισης πιστυεω οπως βλεπω και αλοι κρατωντας μια πισινη

πως ο πητερ ειναι στο ιδιο συμπαν και αυτοι απλα τον ξεχασαν.μου θυμιζει λιγο αυτο την ανατροπη του πλανητη των πηθικων που νομιζε ο τσαρλτον πως ηταν σε αλλο πλανητη αλλα ηταν στη γη...αν και θα ταν πιο ενδιαφερον αν ο πητερ ειχε μεταπηδησει σε εναλλακτικο συμπαν και αυτο να ερχοταν κοντα με το αρχικο συμπαν και να συνεβαινε οπως το εδειξε το επεισοδιο..δηλ η ολιβια να παιρνε 2 μνημες της εναλακτικης και τωρα olivia για αυτο και η σκηνη στο τελος. και oτι θυμοταν μια αποστολη με το πητερ που δεν ειχε συμβει σε αυτο το συμπαν ΟΥΥΥΥΥΥΥΧ το κεφαλι μου λολ

Δημοσ.

πως ο πητερ ειναι στο ιδιο συμπαν και αυτοι απλα τον ξεχασαν

Πρώτον θέλω να σε σκοτώσω 2-3 φορές, τώρα κατέβαζα τον πλανήτη των πιθήκων γαμώ το σπιτάκι.

Δεύτερον, αυτό που λες δε στέκει, γιατί

Βλέπουμε ανθρώπους, με τρανό παράδειγμα τον Jones, να είναι ζωντανοί. Τον συγκεκριμένο τον είχε σκοτώσει ο Peter, άρα για να ζει, ο Peter δεν υπήρξε ποτέ για να τον σκοτώσει.

Δημοσ.

Πρώτον θέλω να σε σκοτώσω 2-3 φορές, τώρα κατέβαζα τον πλανήτη των πιθήκων γαμώ το σπιτάκι.

Δεύτερον, αυτό που λες δε στέκει, γιατί

Βλέπουμε ανθρώπους, με τρανό παράδειγμα τον Jones, να είναι ζωντανοί. Τον συγκεκριμένο τον είχε σκοτώσει ο Peter, άρα για να ζει, ο Peter δεν υπήρξε ποτέ για να τον σκοτώσει.

Τυπικα, ειναι στα 2 ιδια συμπαντα, απλα σε διαφορετικο τους timeline,με τις οποιες αλλαγες εχουμε δει.

Δημοσ.

Γραψτε τα κανονικα ρε παιδια και οχι σε σποιλερ και για μας που δεν γινεται να ανοιξουν τα σποιλερ ταγκς!!

• Super Moderators
Δημοσ.

Γραψτε τα κανονικα ρε παιδια και οχι σε σποιλερ και για μας που δεν γινεται να ανοιξουν τα σποιλερ ταγκς!!

ναι και οι υπόλοιποι που δεν θέλουν να φάνε στην μάπα τα spoiler τι θα κάνουν?

Δημοσ.

EGO

is a sin

in other news

το βαρεθηκε κανεις ή μονο εγω...?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...