linuslost Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 To τελευταιο που ειπες! Εχουν αλλαξει αρκετα πραγματα επειδη ο Πητερ πεθανε στην παιδικη ηλικια σε αυτο το timeline!
viper2005 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 ο september ποιος ειναι? αυτος με το βρωμικο μπεργκερ ή ο αλλος με την γκομενα...?
gavros10 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 ειχε κατι καλο αυτο το επεισοδιο μαλλον οι παρατηρητες ειναι 12 αν υποθεσουμε οτι αφου το ονομα του πιο γνωστου ειναι Σεπτεμβρης θα υπαρχουν και οι υπολοιποι 11
linuslost Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Ωραιο το τελευταιο επεισοδιο!!! Μαθαινουμε και λιγα πραγματα για τους Παρατηρητες!
sheik Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 WOOOOW αριστο επεισοδιο, φοβερη ιστορια, ωραια ατμοσφαιρα, σκηνοθεσια, εφφε, τα παντα ολα. Κανονικα τετοιο setting συνηθως εχουμε σε φιναλε και οχι μεσουσης της σαιζον. Στο τελος πηδηξα απο την χαρα μου μολις ειδα την Ολιβιαρααααααα ΟΛΕΕΕΕ :-D
anthony_88 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Ουτε προωρα, ουτε βαρα-βαρα και να μην τελειωνεις. Το επεισοδιο ηταν η τελεια εκσπερματωση. Επικα εξαιρετικο το επεισοδιο, θυμισε κατι απο x-files στην αρχη με τα αυτοκινητα, τα φωτα, το μαυρο στα ματια (μη μου πειτε οτι δεν θυμηθηκατε το black oil που κυριευε συνειδησεις), κατι απο λοστ με την ιστορια στην πολη (ψαχνουμε σημειο για τον αναμεταδοτη, μεταγγιση αιματος στα επι τοπου, group of people that needs saving) και εκλεισε με... [ΝΑΙ ΜΩΡΗ ΟΛΙΒΙΑ] Αντε να δουμε τι θα δουμε, χαιρομαι για την τροπη που παιρνει, αρκει το παζλ να δεσει οπως πρεπει. Fringe βγαλμενο απο τα πιο τρελα μας ονειρα ηταν αυτο. Επικο επεισοδιο.
katsikoula Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 όντως φοβερό επεισόδιο. πόσα μένουν ακόμα?
Achilleas007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Απίστευτο επισόδειο με τρομερό story!!!!!!!!!!!!!!κατα την γνώμη μου το καλύτερο της 4ης season ως τώρα.Το τέλος του με έστειλε αδιάβαστο!!!! OLIVIA και δεν είμαι καλααααα!!!!!!!!!!!! Αντε σιγά σιγα σιγά να επιστρέφουμε στα παλιά.
gavros10 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 φοβερο επεισοδιο μου θυμισε jericho και walking dead οταν δεν μπορουσαν να φυγουν απο την πολη νομιζω οτι καραριφθηκε η θεωρια μας που λεγαμε οτι ολα αυτα ειναι και καλα αλλο timelapse και με την μηχανη θα γυρισει πισω και θα ηταν μια αχρηστη σεζον. τωρα μαλλον ο πητερ θα καταλαβει τι γινετε...
salliara Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Γιατί να λέγαμε κάτι τέτοιο? αφού εμείς ξέρουμε οτι οι καράφλες έσβησαν τις μνήμες και πηραν τον πιτερ και τα σχετικά. καιρό είχα να δω σχόλια στους υπότιτλους
sheik Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Γιατί να λέγαμε κάτι τέτοιο? αφού εμείς ξέρουμε οτι οι καράφλες έσβησαν τις μνήμες και πηραν τον πιτερ και τα σχετικά. καιρό είχα να δω σχόλια στους υπότιτλους Δεν εσβησαν απλα τις μνημες, δημιουργηθηκε νεο timeline. Αν απλα εσβηναν μνημες, τοτε ο αλλοςΜπροιλς και ο Τζοουνς δεν θα ζουσαν. Το μπερδεμα πλεον ειναι στο ΠΩΣ γινεται η Ολιβια και μετατραπηκε στην γνωστη μας Ολιβια και οι υπολοιποι οχι, ενω ταυτοχρονα μενουμε στο νεο timeline οπου αλλοΜπροιλς κλπ ειναι ζωντανοι ενω δεν θα επρεπε(αραγε η Ολιβια θα παραξενευτει τωρα?).Μπορει βεβαια να ηταν απλα μια φλασια και στο επομενο επεισοδιο η Ολιβια να μη θυμαται τιποτα παλι.
παπι Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δεν εσβησαν απλα τις μνημες, δημιουργηθηκε νεο timeline. Αν απλα εσβηναν μνημες, τοτε ο αλλοςΜπροιλς και ο Τζοουνς δεν θα ζουσαν. Το μπερδεμα πλεον ειναι στο ΠΩΣ γινεται η Ολιβια και μετατραπηκε στην γνωστη μας Ολιβια και οι υπολοιποι οχι, ενω ταυτοχρονα μενουμε στο νεο timeline οπου αλλοΜπροιλς κλπ ειναι ζωντανοι ενω δεν θα επρεπε(αραγε η Ολιβια θα παραξενευτει τωρα?).Μπορει βεβαια να ηταν απλα μια φλασια και στο επομενο επεισοδιο η Ολιβια να μη θυμαται τιποτα παλι. Βασικα αυτη την ολιβια την ποτιζουν με φαρμακα
marantonis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Νταξει δεν το περιμενα, χαλαρα το καλυτερο επεισοδιο της 4ης ως τωρα. Τρελα ατμοσφαιρικη φωτογραφια, θα το ξαναβλεπα ανετα το επεισοδιο εξαιτιας της. Αυτο στην αρχη παλι αναφορα στο λοστ ηταν, πηγε να με χαλασει λιγο -ε φτανει με το λοστ- αλλα αφου ηταν επεισοδιαρα κανενα προβλημα. Τί περιεργη μουρη που ειχε ο δασκαλος; σαν τον τζοκερ χωρις μακιγιαζ ηταν. Παναγια μου.
vlachaquito Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Καταπληκτικο επεισοδιο, τα ειπαν και οι προηγουμενοι. Οσο για το τελος πιστευω οτι για καποιο λογο η ολιβια αρχιζει να "θυμαται" τι γινεται στο timeline toy πετερ. Οχι μονο για το τελος, αλλα και κατα την μεση του επεισοδιου εκει που ειπαν για μια παλια υποθεση που δεν την θυμοταν ο walter αλλα το θυμοταν η olivia, καθως και το ονειρο στην αρχη.. Παντως πειτε με ρομαντικο, ισως ειναι και η μερα, αλλα το ειδυλιο peter-olivia ειναι απο τα αγαπημενα μου στην τηλεοραση. Εχουν μια χημεια φοβερη οι δυο τους και ακομα και τωρα που υποτιθεται απο την olivia οτι δεν υπαρχει τιποτα, βλεπεις οτι υπαρχει καποιο... ηλεκτρομαγνητικο πεδιο στον αερα... :wub: :wub:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα