Προς το περιεχόμενο

Fringe Season 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ετσι για να σου λυθει η απορια αδερφε.

Breaking Bad, Homeland, American Horror Story, Boss, Boardwalk Empire, Game of Thrones, Sons of Anarchy απο αυτες που παιζονται τωρα. Βεβαια, αδικω το Fringe, μιας και ειναι sci-fi σειρα αλλα και παλι, σε sci-fi σειρες, δυστυχως δεν εχουμε και κανενα μεγαθηριο. Παντως, προσωπικα, δεν το βρισκω τοσο ασχημο, εξακολουθει να ειναι διασκεδαστικο αν και οχι τοσο breathtaking οσο καποτε. Και πιστευω οτι ολοι συμφωνουμε πως αν εξαιρεσουμε τον Noble, δεν εχει να προσφερει κατι το ιδιαιτερο ουτε απο πλευρας ερμηνειων.

ναι, ο noble ειναι θεος. αν συγκρινεις σκηνη που την μια ειναι ''τρελος'' και μια αλλη που ειναι υπουργος αμυνης λες τι γινετε εδω; ο ιδιος ηθοποιος ειναι;

• Απαντ. 379
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Την έχω αφήσει τη σειρά στα 1-2 πρώτα επεισόδια της 4ης σεζόν και θα ήθελα μερικές γνώμες για το πώς πάει μέχρι τώρα η σεζόν συγκριτικά με τις άλλες. Δεν ξέρω, στην αρχή μου είχε φανεί κάπως βαρετή η τροπή που πήρε το σενάριο με τον Πήτερ να εξαφανίζεται και το άφησα. Προσπαθείστε να με πείσετε! :mrgreen:

Δημοσ.

Την έχω αφήσει τη σειρά στα 1-2 πρώτα επεισόδια της 4ης σεζόν και θα ήθελα μερικές γνώμες για το πώς πάει μέχρι τώρα η σεζόν συγκριτικά με τις άλλες. Δεν ξέρω, στην αρχή μου είχε φανεί κάπως βαρετή η τροπή που πήρε το σενάριο με τον Πήτερ να εξαφανίζεται και το άφησα. Προσπαθείστε να με πείσετε! :mrgreen:

μεχρι τωρα λογικα εχεις εντυπωσιαστει απο τις προηγουμενες σεζον

οποτε εχε πιστη και συνεχισε

Δημοσ.

η μεγαλη σχολη του λοστ με διδαξε οτι οποια σειρα ειναι εστω και λιγο επιστημονικη, δεν καθομαι ΠΟΤΕ να κατσω να την αναλυσω, γιατι στο τελος θα φαω τεραστια ξενερα.

Η σειρα βλεπεται ακομα μια χαρα :rolleyes:

Δημοσ.

τι ακυρα επεισοδια ειναι αυτα το κερατο μου μεσα

ενταξει δεν λεω καλο ηταν για αυτοτελες αλλα καποια στιγμη πρεπει να θυμηθουν να βαλουν κανα καλο

Δημοσ.

Κατα την γνωμη μου, ειμαστε στα ΙΔΙΑ 2 συμπαντα(και οχι σε 2 εντελως διαφορετικα απο αυτα που ξερουμε οπως εικαζουν αρκετοι), που απλως εξελιχθηκαν διαφορετικα απο το σημειο 0(θανατος Πητερ).

Το οποίο είναι και η διαφορά του ενός σύμπαντος από το άλλο βέβαια, ακριβώς ίδια, αλλά κάτι πήγε διαφορετικά. Οπότε τώρα έχουμε πάλι τα 2 ίδια σύμπαντα, με το "ίδιο" πράγμα να έχει πάει διαφορετικά. Και εκεί είναι το φτηνιάρικο της υπόθεσης, ότι αυτό μπορούν να το εξελίξουν είτε ως "τα ίδια 2 σύμπαντα με αυτή τη διαφορά" είτε ως "2 άλλα σύμπαντα απ' αυτά που ξέραμε" μιας και αυτή ήταν εξαρχής η διαφοροποίηση και μεταξύ των 2 αρχικών.

Δημοσ.

βεβαια ειπαρχει και μια αλλη εξηγηση.

αυτος ο βλακας να πεσε σε κωμα και ολα αυτα να ειναι ονειρο ντοιιιιιιιιιιιιιιιιιιινγκ :shock:

Δημοσ.

βεβαια ειπαρχει και μια αλλη εξηγηση.

αυτος ο βλακας να πεσε σε κωμα και ολα αυτα να ειναι ονειρο ντοιιιιιιιιιιιιιιιιιιινγκ :shock:

καλά χαλάρωσε δεν βλέπουμε ελληνική σειρά.

:-D

Δημοσ.

Guys συγγνωμη που θα αναφερθω στην 2η season αλλα εχει καμια βδομαδα+

που το ξεκινησα και ειμαι season 02 episode 11

ΕPIC FAIL

09:15 ξεκιναει τo fail οταν εμφανιζεται ο νεκρος συναδερφος της Olivia Dunham o Charlie Francis......

o oποιος εχει πεθανει καμποσα επεισοδια πριν απο εναν πολυμορφικο..

Και τον πολυμορφικο τον σκοτωσε μετα η Olivia!!

ΕΛΕΟΣ

Δημοσ.

Guys συγγνωμη που θα αναφερθω στην 2η season αλλα εχει καμια βδομαδα+

που το ξεκινησα και ειμαι season 02 episode 11

ΕPIC FAIL

09:15 ξεκιναει τo fail οταν εμφανιζεται ο νεκρος συναδερφος της Olivia Dunham o Charlie Francis......

o oποιος εχει πεθανει καμποσα επεισοδια πριν απο εναν πολυμορφικο..

Και τον πολυμορφικο τον σκοτωσε μετα η Olivia!!

ΕΛΕΟΣ

Το συγκεκριμενο ειναι επεισοδιο της 1ης σεζον που το προβαλαν μια εβδομαδα της 2ης σεζον που ειχε κενο η σειρα!

Δημοσ.

Το συγκεκριμενο ειναι επεισοδιο της 1ης σεζον που το προβαλαν μια εβδομαδα της 2ης σεζον που ειχε κενο η σειρα!

αν θυμαμαι καλα ηταν αυτοτελες επεισοδιο και το προβαλαν ως bonus episode

Δημοσ.

Απορία. Αντε ο πιτερ, αντε οι αγνοιες και τα λοιπα.

Με τον αλλο-Μπροιλ ρε σεις τι γινεται?

Δεν είχε σκοτωθει καπου και έδειχνε κιολας τον 'δικο μας' Μπροιλς να κοιτάζει το πτώμα που ήταν ίδιο μαυτον?

Υπάρχει εξήγηση? Την έδειξαν και την έχασα? Ξεχνάω κάτι?

ή πρέπει να υποθέσω πως ζει λόγω του άλλαξε η φάση με τον πίτερ και κάτι έγινε/δεν έγινε?

σποιλερ.

ξέρουμε οτι είναι ψευτορομπότ, σωστά? αλλα όλοι οι άλλοι πως τον έχουν για ζωντανό? εκεί χάθηκα λίγο. δεν πήραν χαμπάρι οτι σκοτώθηκε τότε σε εκείνο το επ που λέω, και απο τότε ειναι στη θέση του ο μούφας? is that it?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...