sheik Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Καλα δεν υπαρχει θεμα ακομη? Σημερα εχουμε νεα σαιζον, παμε ρε fringαρα ..!
kostas^^ Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 αντε να δουμε...γιατι παραλιγο να φαω ξενερωμα με το τελος αλλα νταξει με "ξαναεφτιαξε"....
sheik Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Οκ καλουλι ηταν, περιμενα να ειχε περισσοτερο...aftermath απο το φιναλε της 3ης αλλα ασχοληθηκαν πιο πολυ με νεα υποθεση. Πολλες ερωτησεις επισης... Αντε καλη σαιζον να εχουμε
marantonis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Καλουτσικο. Περιμενα ομως καλυτερη πρεμιερα, σαν επεισοδιο στα μεσα της σεζον ηταν.
johnykim Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ πάντως τα έχω ξεχάσει όλα από την προηγούμενη season
gavros10 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 περα απο την πλακα ουτε εγω θυμαμαι ακριβως τι ειχε γινει στα προηγουμενα αλλα τεσπα δεν ηταν επεισοδιο για την 4η σεζον αυτο. το περιμενα πιο επικ ας πουμε
skiabox Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Εντάξει δεν ήταν άσχημο επεισόδιο. Λέτε να το πηγαίνουν μια φορά στον ένα κόσμο και μια φορά στον άλλο εναλλάξ;
DimAslan Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Έχουμε να δούμε ακόμα... αλλά ρε γμτ αυτή τη χημεία μεταξύ Peter και Olivia... Τεσπα... ίδωμεν...
gchris7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Έχουμε να δούμε ακόμα... αλλά ρε γμτ αυτή τη χημεία μεταξύ Peter και Olivia... Τεσπα... ίδωμεν... Συμφωνώ, δεν υπάρχει καθόλου χημεία μεταξύ τους.
DimAslan Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν μας άρεσε ιδιαίτερα, αλλά επειδή we love Olivia, τί να κάνουμε, απλά περιμένοντας ορεγόμαστε τα χειλάκια της...
gavros10 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 εγω θα το ξαναπω. η ψευτικη ολιβια ειναι πιο kinky
gchris7 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Την ψεύτικη Ολίβια την βρίσκω υπερβολική, κλισέ και βαρετή. Η κανονική Ολίβια ήταν μια χαρά μέχρι που άρχισε τα σορόπια με τον Πιτερ. Γενικά από τότε έχει ψιλό-χαλάσει η σειρά.
salliara Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Το περίμενα πιο δυνατό αλλά οκ. πολύ εισαγωγικό. Μάπα στορυ με τους διάφανους. Η ολίβια άρχισε να φοράει ροζ κραγιόν. Ο Γουόλτερ είναι διαφορετικός. Ο watcher στο τέλος πήγε να σβήσει τον Walter και το μετανιωσε? καλά κατάλαβα? Επίσης, η κινκυ ολίβια δεν αντέδρασε οταν είδε τον Λινκολν το φλώρο. Δεν θα λεγε έστω μια μλκια, αφού υποτίθεται ήταν συνεργατης της ο alter lincoln? ή με τα σβησίματα αλλάζουν πολλά? α, και θέλω Τσάρλι! πείτε μου οτι ζει στο B' universe γιατι δεν πολυθυμμαμαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα