Προς το περιεχόμενο

hd 6950 vs gtx 560

PETERANOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1. Για CrossFire με 2 κάρτες βάζεις μία γέφυρα, δε βλέπω το λόγο να βάλεις 2.

2. Δε θα βάλεις οδηγούς για τη δεύτερη, θα την αναγνωρίσει αυτόματα. Απλά θα τσεκάρεις αν είναι ενεργό το CrossFire στον Catalyst.

3. Με την καμία στο LC Power, είναι σαφέστατα υποδεέστερο από τα Corsair.

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

1. Για CrossFire με 2 κάρτες βάζεις μία γέφυρα, δε βλέπω το λόγο να βάλεις 2.

2. Δε θα βάλεις οδηγούς για τη δεύτερη, θα την αναγνωρίσει αυτόματα. Απλά θα τσεκάρεις αν είναι ενεργό το CrossFire στον Catalyst.

3. Με την καμία στο LC Power, είναι σαφέστατα υποδεέστερο από τα Corsair.

ok ευχαριστώ πιο από τα δυο Corsair?

Δημοσ.

To HX650W κανονικά έχει 7 έτη εγγύησης ενώ το TX650M έχει 5.

Διευκρίνησέ το αυτό για τα 7 έτη από Digital Master και αν ισχύει (που πρέπει να ισχύει) πήγαινε σε αυτό.

Δημοσ.

Όταν έχει κάνει κάποιος disable το crossfire από τους catalyst σημαίνει ότι η κάρτα δε δουλεύει καθόλου;Το ξέρω ότι μπορεί να ακούγεται χαζό, αλλά με ενδιαφέρει κι εμένα.Και νομίζω έχει σημασία γιατί άλλο φόρτο έχεις στο τροφοδοτικό με δύο κάρτες ,αλλά μόνο όταν δεν την παλεύει η μία και άλλο όταν παντού και πάντα είναι και οι δύο ενεργές.

Δημοσ.

Εξαρτάται και απ' τις κάρτες για τις οποίες μιλάμε.

Οι 6870 που έχω εγώ π.χ. σε idle δεν καταναλώνουν πάνω από 20W έκαστη, οπότε σιγά το ζόρι.

Οι 5850 είναι ελάχιστα πάνω σε idle.

Πάντως αν απενεργοποιείς το CrossFire, η δεύτερη άντε να καταναλώνει ελάχιστα λιγότερο απ' ότι αν το έχεις ενεργοποιημένο, που δε νομίζω.

Δημοσ.

Ρε συ δοκιμασε πρωτα εαν θα παιξει το crossfire Με το τροφοδοτικο που εχεις και μετα εαν ειναι κανε την οποια αλλαγη.

Ρε Θάνο είπα δεν καίγομαι να το αλλάξω λόγο W, αλλά για να πάρω ένα modular που θέλω από καιρό και να συμμαζευτεί λίγο του κουτί μου, και εφόσον φυσικά πουληθεί αυτό που έχω τώρα.

Δημοσ.

Ήρθε σήμερα και η δεύτερη 5850, ίδια ακριβός με την δικιά μου, με την μόνη διαφορά ότι είναι ξεκλείδωτη και ότι κάνει πολύ θόρυβο ο ανεμιστήρας της , καμία σχέση με την δικιά μου, έχω την αίσθηση ότι θέλει καθάρισμα (λάδωμα) το σύστημα ψύξης, για τη ο θόρυβος είναι μηχανικός και όχι από τον αέρα που δημιουργεί ο ανεμιστήρα, θα κοιτάξω αύριο να βγάλω το σύστημα ψύξης να το τσεκάρω.

Τώρα όσο αναφορά το battlefield 3 τα γραφικά ανέβηκαν σε επίπεδο με νορμάλ θερμοκρασίες, με μερικά κολληματάκια ώμος (σαν να σκοντάφτει η κάρτα γραφικών ) που με την μια κάρτα δεν τα είχα.

Έπαιξα BBC2 και κι δεν είχα κάποιο ανάλογο περιστατικό, άρα δεν νομίζω να είναι θέμα το τροφοδοτικό.

Καμία ηδέα?

Δημοσ.

Είδα διάφορα βιντεάκια στο YouTube για το Micro stuttering, προφανώς δεν είναι κάτι τέτοιο το δικό μου πρόβλημα, εγώ μιλάω για πιό έντονα κωλύματα και όχι συνεχή, θα κοιτάξω μήπως ανεβάσω αύριο κανένα βιντεακι.

Δημοσ.

Για δοκίμασε να αφήσεις μόνο την καινούρια κάρτα γραφικών και να παίξεις παλι το παιχνίδι μπας και τρέχει τίποτε με την κάρτα γραφικών .(Έκτος και εαν είναι μονο σε ενα παιχνίδι το πρόβλημα σου)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...