lak10 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδια γεια σας εχω παραγγγειλει απο το amazon.uk την ASUS 560 GTX TI με τα 2 fans η οποια ειναι κλοκαρισμενη στα 830mhz και ειναι αυτη εδω αξιζει να την στειλω πισω και να παρω αυτη εδω που ειναι χρονισμενη στα 900mhz?
RcManiac Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Για να μην πληρώνεις μεταφορές μπορείς να την ανεβάσεις εσύ στα 900mhz.
lak10 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 η διαφορα τους ειναι 10 ευρω το shader clock μπορω να το ανεβασω?
Ailuros Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 η διαφορα τους ειναι 10 ευρω το shader clock μπορω να το ανεβασω? Ταπεινή μου άποψη δες πρώτα την καρτούλα σε πραγματικό χρόνο και αν σου αρκούν οι επιδόσεις της. Εάν τώρα σε κάποιες μεμονωμένες περιπτώσεις σου χρειάζεται μια στάλα ακόμα σε επιδόσεις μπορείς να πειραματιστείς ανεβάζοντας κατά το ποσοστό που δεν δημιουργεί προβλήματα τον χρονισμό του πυρήνα και ακόμα καλύτερα και σε ανάλογο ή ελαφρώς μικρότερο ποσοστό τον χρονισμό της μνήμης. Συνήθως δεν αξίζει τον κόπο, μιας και αν ανεβάσεις μόνο τον πυρήνα θεωρητικά στα 900MHz άντε να δεις μια διαφορά στην καλύτερη περίπτωση του 5% που δύσκολα φαίνεται η διαφορά του σε πραγματικό χρόνο.
xlomo Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτό το Top-selected με ανησυχεί, δηλαδή η Asus επέλεξε από τα 560 chip αυτά που μπορούν λόγο καλύτερης κατασκευής και τύχης να χρονιστούν ψηλότερα ή απλά ανέβασε μόνη της τον χρονισμό για να φτιάξει πιο extreme έκδοση ?
lak10 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Φανταζομαι οτι με το TOP ενοει το υψηλο χρονισμο που απλα ανεβασε μονη της εγω παντως ενημερωσα το amazon οτι θα επιστρεψω την καρτα και παρηγγειλα ηδη την TOP μια ερωτηση drivers κατεβαζω απο το site της Asus η της nvidia?
ninos30 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε παιδί μου τζάμπα πήγαινε έλα. Και έξοδα. Βάζεις το MSI AB, τραβάς μια μπάρα λίγο δεξιά (να πάει στα 900), κλικάρεις το load at startup και έχεις μια TOP στα χέρια σου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.