Προς το περιεχόμενο

Asus 560 GTX TI TOP

lak10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια γεια σας εχω παραγγγειλει απο το amazon.uk την ASUS 560 GTX TI με τα 2 fans η οποια ειναι κλοκαρισμενη στα 830mhz και ειναι αυτη εδω αξιζει να την στειλω πισω και να παρω αυτη εδω που ειναι χρονισμενη στα 900mhz?

Δημοσ.

η διαφορα τους ειναι 10 ευρω το shader clock μπορω να το ανεβασω?

Ταπεινή μου άποψη δες πρώτα την καρτούλα σε πραγματικό χρόνο και αν σου αρκούν οι επιδόσεις της. Εάν τώρα σε κάποιες μεμονωμένες περιπτώσεις σου χρειάζεται μια στάλα ακόμα σε επιδόσεις μπορείς να πειραματιστείς ανεβάζοντας κατά το ποσοστό που δεν δημιουργεί προβλήματα τον χρονισμό του πυρήνα και ακόμα καλύτερα και σε ανάλογο ή ελαφρώς μικρότερο ποσοστό τον χρονισμό της μνήμης.

Συνήθως δεν αξίζει τον κόπο, μιας και αν ανεβάσεις μόνο τον πυρήνα θεωρητικά στα 900MHz άντε να δεις μια διαφορά στην καλύτερη περίπτωση του 5% που δύσκολα φαίνεται η διαφορά του σε πραγματικό χρόνο.

Δημοσ.

Αυτό το Top-selected με ανησυχεί, δηλαδή η Asus επέλεξε από τα 560 chip αυτά που μπορούν λόγο καλύτερης κατασκευής και τύχης να χρονιστούν ψηλότερα ή απλά ανέβασε μόνη της τον χρονισμό για να φτιάξει πιο extreme έκδοση ?

Δημοσ.

Φανταζομαι οτι με το TOP ενοει το υψηλο χρονισμο που απλα ανεβασε μονη της εγω παντως ενημερωσα το amazon οτι θα επιστρεψω την καρτα και παρηγγειλα ηδη την TOP μια ερωτηση drivers κατεβαζω απο το site της Asus η της nvidia?

Δημοσ.

Ρε παιδί μου τζάμπα πήγαινε έλα. Και έξοδα. Βάζεις το MSI AB, τραβάς μια μπάρα λίγο δεξιά (να πάει στα 900), κλικάρεις το load at startup και έχεις μια TOP στα χέρια σου...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...