Προς το περιεχόμενο

Laptop 600+... 800-

eleni_93

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά... Καινούργια στην παρέα σας θα ήθελα πραγματικά τη βοήθεια σας! Θέλω να αγοράσω ένα laptop και στη χειρότερη να δώσω ένα 800άρι! Η χρήση του θα είναι σερφάρισμα,download ταινίες-μουσική,αποθήκευση φωτογραφιών και μουσικής και χρήση word & excel.Μέχρι στιγμής έκανα χρήση του imac του αδερφού και είμαι συνηθησμένη σε γρήγορους ρυθμούς χωρίς σκαλώματα κτλ! Αν μπορείτε να με βοηθήσετε το μόνο να είναι από κάποιο κατάστημα που να αποφύγω την online παραγγελεία... Είμαι λίγο άσχετη περιμένω βοήθεια.... :)

Δημοσ.

γιατι θες να αποφυγεις την online παραγγελια, και αν αναγκαστικα πρεπει να την αποφυγεις, απο ποια περιοχη σε ενδιαφερει να αγορασεις?

Δημοσ.

Αν βρεθεί κάτι καλό και σε συμφέρουσα τιμή θα την ξανατολμήσω την online αγορά... Αν και θεωρώ ότι οι πόλεις που πιθανόν να γίνει η αγορά Λάρισα/Αθήνα καλύπτουνε σχεδόν όλα τα μεγάλα online καταστήματα

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά...νομίζω πως είναι καλό για εμένα...αλλά αν μου προτείνετε και αλλα 2-3 θα ήμουνα ικανοποιημένη με την έννοια να έχω επιλογές...Α! και μακρυά από Acer τραυματική εμπειρία

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά... Καινούργια στην παρέα σας θα ήθελα πραγματικά τη βοήθεια σας! Θέλω να αγοράσω ένα laptop και στη χειρότερη να δώσω ένα 800άρι!

Και μετά κλαίγεται ο κόσμος ότι δεν έχει λεφτά! 800 € για 1 λάπτοπ!! Πρέπει να μπούν κι άλλοι φόροι μου φαίνεται! Αντέχει ο Ελληνάρας...

Δημοσ.

Αν κρινω απο το nickname eleni_93, τοτε υποθετω πως η κοπελα τελειωσε το σχολειο/μπηκε σε καποια σχολη.

Γιατι να μην παρει ενα λαπτοπ αν το χρειαζεται;

Καποιοι αλλαζουμε λαπτοπ ετσι για την τρελα, ενω καποιοι το κρατανε καμια 5αρα χρονια.

Οποτε 800ευρω δεν ειναι και πολλα, αν ειναι να σου αντεξει τοσο.

Δημοσ.

Η επιλογή του dell ειναι εξαιρετική για τις ανάγκες σου.Με αυτην την χρήση εκμεταλλεύεσαι ουτε το 30% απ ότι μπορει να σου προσφέρει.Εχεις και μια καλή εγγύηση.Κάποια άλλη επιλογή δύσκολα να σου προτείνουμε σε αυτα τα χρήματα.

Δημοσ.

Δεν καταλαβα τι σε πειραξε φιλε pc_expert που αγορασε ακριβο laptop η κοπελα! Αν διαβασες καλα ειπε ειχε τραυματικη εμπειρια με φτηνο Acer και ειπε να παρει κατι καλο αυτη τη φορα που να κρατησει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...