discoboyminimal Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 παιδια μολις προσεξα και εναν δευτερο φουσκωμενο πυκνωτη καθως εβγαλα ολα τα πραγματα του υπολογιστη γιατι δεν bootaρε εχθες!εχω ενα κολιτητι και λιγο καλαι..τρομπεσ και φουσκες δεν εχω ουτε ξερω τι ειναι..πρεπει να αγορασω?εγω σκευτομουν να βγαλω τουσ 2 πυκνωτες..να δω τα μF και τα V ..να παω σ ενα μαγαζι με ηλεκτρονικα-ηλεκτρικα..και να παρω και μετα απλα να τα κολισω επανω στη μιτρικη..μου φενοταν πολυ ευκολη δουλεια..δεν ειναι?..τα χερια μου πιανουν!..
doakes Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Ευκολο ειναι, αλλα ισως σε δυσκολεψει αν το κανεις για πρωτη φορα.Αγορασε και μια τρομπα σου χρειαζεται για να ξεκολλησεις τους παλιους.Λογικα θαναι στα 6.3 Volt.Αν δε βρεις στα 6.3V μπορεις να βαλεις μεγαλυτερους,τα μF ομως να κοιταξεις να΄ναι τα ιδια.
mchls Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Ακριβως φιλε...Τα volt ας ειναι περισσοτερα, ή καλυτερα τα ιδια, οχι ομως λιγοτερα... Και τα μF να ειναι ακριβως τα ιδια... Η τρομπα εκτελει χρεη ρουφηγματος της λιωμενης κολλησης στα ''ποδαρακια'' του παλιου πυκνωτη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.