Προς το περιεχόμενο

Ξαφνικα shut down!

discoboyminimal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τισ τελευταιας μερες μου εκανε το pc τις υπογραφης 2 shut down τελειος ακυρα.ενω ακουγα μουσικη.θερμοκρασιεσ 36idle σε 3.2ghz overclock με 1.4vcore.stable με prime95 και οι ram εχουν περασει κανα 2 ωριτσες memtest αλλα ειναι και ολοκαινουργιες..οπως και το τροφοδοτικο τις υπογραφησ!τωρα ειδα εναν πυκνωτη διπλα απο την pcie θυρα λιγο φουσκομενο.λετε να δημιουργει το προβλημα αυτο?

Δημοσ.

Πολύ πιθανόν να δημιουργεί ο πυκνωτής το πρόβλημα.

Μπορείς να τον δουλέψεις και χωρίς το overclock για λίγο να δεις αν σου κάνει παλι shut down ?

Δημοσ.

ειχα παρομοια gpu, μια asus 9800..μου εκανε και μενα κατι ξαφνικα shut down και ανακαλυψα οτι κολλαγε το ανεμιστηρακι της και ανεβαζε θερμοκρασια μονο αυτη....την αλλαξα και ολα οκ απο τοτε...βεβαια δεν ειναι ολες οι περιπτωσεις ιδιες...αλλα δεν χανεις κατι να τσεκαρεις τις καρτες σου...

Δημοσ.

καρτα γραφικων δεν ειναι τα ρεσταρτ μου τα εκανε με την gt430 που δουλευει ρολοι..αλλα αν ειχε καποιο προβλημα με το overclock δεν θα μου το εβγαζε στο prime?το πσ το δουλευα αρκετο καιρο στα 3.3 και τωρα που το εριξα στα 3.180 θα μου κανει τετοια νουμερα? ανεβαζω αυριο φωτο να δειτε απο πυκνωτη..

Δημοσ.

και χωρις overclock μου εκανε μια φορα...

μηπως εχει καμια πτωση το δικτυο και κλεινει ??γιατι οποτε εκλεισε δεν ηταν on load ..

Δημοσ.

Όντως είναι λίγο φουσκωμένος ο πυκνωτής και μπορεί να σου δημιουργεί από εκει το πρόβλημα.

Εάν μπορείς βρες μια μητρική να δοκιμάσεις για να σιγουρευτείς

Δημοσ.

Δεν παιζει να βρω αλλη μιτρικη να το δοκιμασω..εξαλου μπορει να παρει πολλεσ μερες αυτο..γιατι το εχει κανει ανα μεγαλα διαστηματα...λετε ν αλλαξω πυκνωτη?

Δημοσ.

Μπορείς να αλλάξεις πυκνωτή εαν πιάνουν τα χεριά σου απλώς δεν είναι 100% σίγουρο οτι θα ξανά λειτουργήσει η μητρική (οχι οτι και έτσι θα δουλεύει για πολύ :P)

Δημοσ.

Προσοχη πανω απο ολα φιλε μου αλλα δεν ειναι τιποτα η αλλαγη του...

Εξοπλισου με πολυμετρο να μετρησεις τα ποδαρακια του να δεις τα volt, υστερα με καλάι, κολλητηρι και μια τρομπα βγαλε τον φουσκωμενο πυκνωτη, και τελος τοποθετησε τον καινουριο με τον ιδιο τροπο...

Βεβαια τσεκαρε ποσα μF και ποσα volt ειναι ο παλιος πυκνωτης ωστε να αγορασεις αντιστοιχο...

Δημοσ.

O πυκνωτης αυτος ειναι πολυ φουσκωμενος κι εχει αρχισει να βγαζει και τα υγρα του απο πανω.Αλλαξε τον αμεσα γιατι δε θα μπουταρει καθολου σε λιγο καιρο η μητρικη.

Δημοσ.

Πουλάνε στην αγορά ηλεκτρολυτικούς πυκνωτές σε τιμή από 20 € έως 100 € αναλόγως τις προδιαγραφές.

http://www.markidis.gr/index.php?cPath=31_391_850

http://www.alifragis.com.gr/view_cat.php?cat_id=606

Καλή επιτυχία με την αντικατάστασή του. Και πές μας εάν σου δούλεψε κανονικά η μητρική μετά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...