Προς το περιεχόμενο

Έσβησα το Partition καταλάθος,γίνεται τίποτα?

Gabriel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,χθές το βράδυ,είχα βάλει ένα δίσκο μιας φίλης μου πάνω στο PC μου για να αντιγράψω κάποια αρχεία που ήθελε και να κάνω format μετέπειτα,εγραψα τα αρχεία της στο δίσκο μου (80gb) και πήγα να σβήσω το partition όμως αντί να σβήσω το Ε drive που ήταν ο δίσκος της κοπέλας,έσβησα το δικό μου από το computer management.

Υπάρχει καμία ελπίδα?Κάνενα θαυματουργό utility?

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ποιά είναι αυτά?

ʼστα να πάνε... ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι έχασα 35GB MP3,3 ταινίες και πολλά downloads...

Δημοσ.

Αν μιλάμε για fat file system, και δεν έχει γραφτεί κάτι από πάνω στην ίδια περιοχή του hd, το καλύτερο που έχω δοκιμάσει είναι το recover 4 all pro, και μία καλή πηγή να το βρείτε είναι η υπογραφή μου (utilities, 341kb).

Εφόσον ισχύουν τα 2 παραπάνω gabriel υπάρχουν πολλές εώς όλες οι πιθανότητες να πάρεις τα αρχεία σου πίσω.

Ρώτα τον kom :P :p :P

p.s. Θα χρειαστείς έναν άλλο hd για το recover ή τουλάχιστον ένα διαφορετικό partition.

sc

Δημοσ.

ΝΤFS είναι,δεν έκανa format αλλά έσβησα το partition,δεν έχω κλείσει το pc,το έχω σε Hibernate.Ηταν το D drive και είχα εκεί πολλά dloads.

Το C είναι ΟΚ και κανει boot κανονικότατα,δίσκος spare υπάρχει 40άρης.

Δημοσ.

Easy Recovery Pro 5 οπως λεει ο stelios θα κανει δουλεια σιγουρα.Εγω επανεφερα με αυτο 6.000 mp3 πολυ ευκολα, ειδικα αφου λες δεν εχει γραφτει τιποτα απο πανω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...