dmtrs86 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπερα!! Ερχομαι απο φορματ και εχω προβλημα με μερικα αρχεια που περιεχουν φωτογραφιες. Πριν το φορματ το ονομα του αρχειου μου ηταν με μαυρα γραμματα,μετα το φορματ (επειτα απο back up) το ονομα του αρχειου μου αλλαξε σε κοκκινα γραμματα το ιδιο συμβαινει και με το ονομα των φωτογραφιων που βρισκονται μεσα στο αρχειο οι οποιες δεν ανοιγουν?? Ξερει καποιος τι γινεται??
micos000 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δηλαδή, που βρίσκονται οι φωτογραφίες; Ζιπαρισμένες; Σε κάποιον φάκελο; Στην λίστα κάποιου προγράμματος αρχειοθέτησης; Μήπως τις είχες κλειδωμένες/προστατευμένες με κάποιο πρόγραμμα προστασίας;
parsifal Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_xp-files/some-file-names-turned-blue-in-windows-explorer/04f86365-7da3-48a4-b5d2-2b462006db90 NTFS files in blue are compressed, green are encrypted and those in red can only be accessed by Windows. Μου «μυρίζει» πρόβλημα με τα file permissions...
micos000 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Τι λειτουργικό έχεις; Δεν το ενέφερες. Μήπως πρέπει να πάρεις την κυριότητα (take ownership) από τα αρχεία;
dmtrs86 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδια συγνωμη για τις παραληψεις... Οι φωτογραφιες ειναι μεσα σε φακελο(δεν ειναι ζιπαρισμενες) και δεν ηταν προστατεθμενες ουτε κρυφες πριν το φορματ.Το λειτουργικο μου ειναι χρ. Φιλε μου εξηγησε μου πως παιρνω την κυριοτητα... Ευχαριστω εκ τον προτερον... Εκανα τη διαδικασια απο το link που μου εδειξες. Το ονομα του φακελου μου και το ονομα των φωτογραφιων μου εγιναν μαυρα αλλα δεν ανοιγουν.
micos000 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Το ότι έγιναν μαύρα δεν σημαίνει ότι πήρες και την κυριότητα των αρχείων, απλά δεν βλέπεις τα χρωματιστά αρχεία. Υπάρχουν δύο τρόποι, ο πιο απλός είναι να κατεβάσεις το παρακάτω zip Add Take Ownership Option.zip και να τρέξεις από μέσα το Add Take Ownership option.reg αρχείο. Θα σου ζητήσει να προσθέσει τα στοιχεία στην registry, πες ναι. Θα σου προσθέσει μια επιλογή όταν κάνεις δεξί κλικ σε έναν φάκελο ή αρχείο που θα λέει "Take Ownership". Κάντο στον φάκελο και δες αν θα μπορείς μετά να ανοίξεις τις φωτογραφίες. Αν πάλι δεν ανοίγουν δοκίμασε με δεξί κλικ στις φωτογραφίες να δεις αν μετά ανοίγουν. Μέσα στο zip είναι και ένα άλλο reg αρχείο που αφαιρεί την επιλογή αυτή. Ο χειροκίνητος είναι στο λινκ (http://support.microsoft.com/kb/308421)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.