greekgreek Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Καλό το ένατο επεισόδιο ! Νομίζω το προηγούμενο ήταν καλύτερο . Η σειρά που δεν μου "γέμιζε στο μάτι" στα πρώτα επεισόδια ,έχει εξελιχθεί σε μια από τις καλύτερες που παρακολουθώ . 1
greekgreek Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Πολύ καλό το δέκατο επεισόδιο ! Σε ορισμένα σημεία ,νομίζω είχε κάποιες υπερβολές .
greekgreek Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Πολύ καλό το ενδέκατο επεισόδιο ! Του Φιντς του "πάει " ο ρόλος του καθηγητή , η Κάρτερ ήταν πολύ καλή στο ρόλο της . Είχαμε λίγο Ρις ,στο επόμενο λογικά θα έχουμε εξελίξεις .
nickmanak Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 http://live.drjays.com/index.php/2011/09/23/damn-girl-taraji-p-henson-goes-h-a-m-on-t-v-guide/ 2
leepap Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δε μπορει να είναι αλήθεια αυτό που βλέπουν τα ματάκια μου !!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 seriously μέχρι στιγμής ούτε σε ένα επεισόδιο δεν βαρέθηκα... guest star στο σημερινό ήταν η Karolina Kurkova 1
mad-proffessor Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Yoy are being watched Αληθεια πιστεύεται οτι μπορει να υπάρχει τέτοια μηχανή, με τόσο αναπτυγμένη νοημοσύνη; Σε λίγο θα ξέρουν και τι σκεφτόμαστε. How creepy, χωρίς προσωπική ζωή. Δηλαδή φαντάσου.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Και ομως! Είναι τούμπανο η κοπέλα! Ελα τωρα ,δεν παιζει,τρολλαρεις ετσι? Εγω νομιζα οτι ειχε μπυροκοιλια,κοιτα που μας βγηκε bodybuilder...
speedy23 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Γιατι να τρολαρει? Και προσωπο και σωμα(που στανταρ δεν παιζει να ειναι αυτο), μια χαρα ειναι.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Ας το προσωπο,το σωμα,Ελεγα οτι αν βγαλει το πουκαμισο θα βγει μπυροκοιλι.Οποτε τρολλαρει
pabou13 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 guest star στο σημερινό ήταν η Karolina Kurkova
greekgreek Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Το τελευταίο επεισόδιο ήταν φοβερό ! Είχε τέτοιο ρυθμό που νόμιζες ότι είναι τελευταίο επεισόδιο σεζόν ή ακόμα και σειράς.Δεν ήξερα πόσο επεισόδια ακόμα έχει ακόμα και το κοίταξα γι αυτό τον λόγο . 1
greekgreek Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Πολύ καλό το επεισόδιο !Εμένα το προηγούμενο επεισόδιο μου έμοιαζε τελευταίο σεζόν και το τελευταίο επεισόδιο ,αρχή νέας σεζόν.Δείγμα ότι το επίπεδο της σειράς είναι πάρα πολύ ψηλό .Σε αυτό το επεισόδιο δεν μου άρεσε η ερμηνεία της Κάρτερ.Δεν είχα προσέξει να πω την αλήθεια το "παίξιμο " της.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα