Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 ρε σεις, πόσα iPhones του έχουν καταστρέψει μέχρι στιγμής? god damn it δλδ... 1
paularas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 ρε σεις, πόσα iPhones του έχουν καταστρέψει μέχρι στιγμής? god damn it δλδ... τι σε νοιάζει παιδί της samsung
weber122 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 εγώ που είδα το 1ο επεισόδιο της 1ης σεζόν μου άρεσε πολύ η σειρά. πιστεύω ότι έχει μεγάλη δυναμική να εξελιχθει σε εξαιρετική σειρά.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 τι σε νοιάζει παιδί της samsung θα χρεωκοπήσει τον Ben έτσι όπως πάει...
weber122 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 καλά πάει η σειρά. ήδη από το 3ο επεισόδιο έχει γίνει γαμ@@το.
Aloyminas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Κατεβαίνει ήδη...Ακούω πολύ καλά λόγια και απ το γνωστό site που την κατεβάζω σε 720p έχει 5.200 επισκέψεις.Είναι αμέσως μετά απ το game's of thrones.Για να δούμε τι θα δούμε
argirisparxas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Κατεβαίνει ήδη...Ακούω πολύ καλά λόγια και απ το γνωστό site που την κατεβάζω σε 720p έχει 5.200 επισκέψεις.Είναι αμέσως μετά απ το game's of thrones.Για να δούμε τι θα δούμε Δεν θα σε απογοητεύσει φίλε. Εγώ που το βλέπω στην νόβα έχει πολύ ένταση και αγωνία. Επίσης για σειρά έχει πολύ καλή σκηνοθεσία.
danaz Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δεν θα σε απογοητεύσει φίλε. Εγώ που το βλέπω στην νόβα έχει πολύ ένταση και αγωνία. Επίσης για σειρά έχει πολύ καλή σκηνοθεσία. Επιτέλους ένα σωστός ρόλος για τον Μπεν του Λόστ! Μου άρεσει πολύ στο Λοστ και πραγματικά εδώ τα σπάει! Περιμένω την Τετάρτη!
guido Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 καλά πάει η σειρά. ήδη από το 3ο επεισόδιο έχει γίνει γαμ@@το. ποιο 3ο βρε και ψάχνω να βρω γιατί δεν δούλεψε ο rss downloader (άργησα να καταλάβω πως αναφερόσουν στον 1ο κύκλο )
weber122 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 ποιο 3ο βρε και ψάχνω να βρω γιατί δεν δούλεψε ο rss downloader (άργησα να καταλάβω πως αναφερόσουν στον 1ο κύκλο ) μι σκουζι.... τώρα ξεκίνησα να το βλέπω και σειρά μαμάει 1
krypton Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 σήμερα πάμε για 3ο επεισόδιο. τι ωραία που μπήκε και η Τετάρτη στο παιχνίδι
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 σήμερα? την Παρασκευή το πρωί θες να πεις...
argirisparxas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Επιτέλους ένα σωστός ρόλος για τον Μπεν του Λόστ! Μου άρεσει πολύ στο Λοστ και πραγματικά εδώ τα σπάει! Περιμένω την Τετάρτη! Τολμώ να πω ότι σε αυτήν την σειρά είναι καλύτερος από στο lost.Είμαστε ακόμα στην αρχή βέβαια αλλά μέχρι τώρα και η σειρά και αυτός εξελίσσονται καλά.
nickmanak Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Ρουτινιάρικο το επεισοδιο αυτης της βδομαδας. Αφησαν το κυνηγι της χακερ και επεστρεψαν σε επεισοδια ρουτινας με νεα αποστολη-προσωπο καθε φορα. Αφιερωνουν 2-3 λεπτα στο επεισοδιο για να προχωρησουν το στορυ της συνομωσιας με CIA κλπ. Δεν κατανοησα τη σκηνη με το παλληκαρι που ειχε δεμενη ζωνη εκρηκτικων στη μεση του, οποιος καταλαβε ας γραψει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα