skiabox Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Το είδα εγώ. Ανατροπή τρελή στο τέλος, και κλασικά σου κεντρίζει το ενδιαφέρον για την επόμενη season. Εγώ το παράτησα πάντως tragic
speedy23 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Το ειδα και γω.Την περιμενα την ανατροπη στο τελος και ηταν σχεδον σιγουρο οτι θα εκλεινε με cliffhanger.Κυλησε αρκετα καλα σαν σεζον παντως και εβλεπα παντα με ενδιαφερον τα επεισοδια.
john1987 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Πολυ ανατροπη στην ανατροπη το κανανε. Παντως,ανεξαρτητα απο τον βασικο κορμο του σεναριου που μοιαζει λιγακι βλακωδης σε ολη την πρωτη σαιζον περνουσε ευχαριστα η ωρα.Τολμω να πω πιο ευχαριστα απο το homeland που ειναι ισως καλυτερη ως σειρα.
auron12 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Αυτη την σειρα την απογειωσαν οι πρωταγωνιστες.Εξαιρετικες ερμηνειες και παρολο που το γενικο στορυ ξεκινησε καπως αδυναμα,καταφερε να ξεδιπλωσει υπεροχες προσωπικοτητες και συγκινιτικες στιγμες που σπανια βλεπω πλεον σε σειρες.Η αγαπημενη μου σειρα μακραν για φετος.Και φυσικα αγαπημενος χαρακτηρας αυτος του Jon Reese.
Ahigh_forvalue Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 σκεφτομαι να την αρχισω..πρεπει μετα το 5ο να απογειωνεται λογικα
HaroldFinch Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δείτε ένα ωραίο θεματάκι για κάποια θέματα που θα έχουν ενδιαφέρον να δούμε στην επόμενη σεζόν. http://tv-island.blo.../2012/08/2.html Έχουν βγει και trailers για τη 2η σεζόν που φαίνεται ότι η σειρά έχει αρκετά πράγματα να μας προσφέρει και φέτος!!!
danaz Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 θα το έχει και η nova φέτος όποτε μάλλον αξίζει να το δούμε κι αυτό!
weber122 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 θα κάτσω να το δω την Κυριακή το 1ο επεισόδιο. από το trailer μου φαίνεται καλό. ελπίζω να έχει πολύπλοκο σενάριο
skiabox Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Τρομερό come back της σειράς!Το 1ο επεισόδιο του 2ου κύκλου είναι πραγματικά φανταστικό!
argirisparxas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 θα το έχει και η nova φέτος όποτε μάλλον αξίζει να το δούμε κι αυτό! Γενικά φέτος θα πέσει πολύ κάψιμο με τις σειρές. Ήδη έχουμε στο πρόγραμμα boardwalk, game of thrones και τώρα ψήνομαι να αρχίσω και αυτό που φαίνεται καλό.
skiabox Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Ξεκίνα το μην το σκέφτεσαι!Εγώ έπαθα πλάκα με το 1o επεισόδιο της 2ης σεζόν.Περιττό να σου πω ότι σε κρατάει σε απίστευτη αγωνία για το 2ο επεισόδιο!Ούτε επί εποχής lost δεν είχαμε τόση αγωνία μιλάμε!
anthony_88 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν παιρνει το praise που του αξιζει γιατι εχει τη ρετσινια του CBS και δεν ξερεις τι να την θεωρησεις σαν σειρα. Παντα ομως, αυτα που περιμενεις θα στα δωσει. Καθε επεισοδιο εχει τον τροπο του και τελικα αυτο ειναι που μετραει. Ο βαθμος ικανοποιησης ειναι παντα σε υψηλα επιπεδα και αξιζει το χρονο και το bandwidth που θα καταναλωσεις.
Ahigh_forvalue Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 θα το αρχισω και εγω,δεν εχω ακουσει κακο λογο μεχρι τωρα..και βαθμος στο ιμδβ ολο και αυξανεται ειχε ξεκινησει απο 7.8-7.9 και τωρα ειναι 8.3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα