vlachaquito Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 χαιρομαι ιδιαιτερα. πολυ καλη σειρα, και το τελευταιο επεισοδιο μου αρεσε ιδιαιτερα. σε αφηνει και με ενα ψιλοcliffhanger στο τελος..
vlachaquito Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 ναι, με ενα κεντρικο plot που παει αρκετα αργα..
xavier Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 οκ, μην το ξαναπροσπαθησω δλδ, δεν βλεπω τετοια...
skiabox Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 κανενα νεο απο τη σειρα; δε τη βλεπει κανεις; κοπηκε; ανανεωσε για του χρονου; Εμένα είναι από τις αγαπημένες μου φετινές!
DKNI Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Σειρα που νικαει το X factor σε νουμερα δεν μπορει να μην ανανεωθει, εχει 12-13Μ θεατες Το τελευταιο ηταν πολυ καλο, εβαλε λιγο character στους δευτερευοντες ηρωες και αρχισε να μπλεκει το παρελθον του Ρις. Προφανως εχουν σκεφτει background story αλλα μεχρι να ανανεωθουν ειχαν πολλα standalone επεισοδια
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 ανεξήγητο πως το NCIS βγάζει τέτοιες θεαματικότητες κι ας το βλέπω εδώ και αρκετές seasons
skiabox Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ από αυτήν την εικοσάδα βλέπω μόνο το person of interest.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 εγώ 6 και η 7η θα είναι το Person of Interest αλλά όταν τελειώσει η season για να κατεβάσω ratio free το πακετάκι
auron12 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Για εμενα η καλυτερη σειρα για φετος.Χαιρομαι πολυ που παει τοσο καλα στην αμερικη.Αγαπημενοι χαρακτηρες, στοιβαρο σεναριο ,και σε αγγιζει η σειρα συναισθηματικα, κατι που εχω παρα πολυ καιρο να νοιωσω με ολες αυτες τις λαλακιες που βγαζει η αμερικανικη τηλ τον τελευταιο καιρο.
skiabox Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Πάντως έτσι όπως πάει η ιστορία μιλάμε για 3 seasons τουλάχιστον!
john1987 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 To NCIS τι το βλεπουν τοσοι πολλλοι δεν εχω καταλαβει ουτε κι εγω. Auron οχι και στιβαρο σεναριο με τη "μηχανη" που προβλεπει τα εγκληματα μην τρελαθουμε τελειως! Εγω συνεχιζω να το βλεπω γιατι παραμενει σε ενα σταθερα αξιοπρεπες επιπεδο και η σκηνοθεσια/χαρακτηρες/δραση με καλυπτουν. Ωστοσο,δεν μπορω να παραβλεψω οτι το σεναριο ειναι λιγακι αναλαφρο.
vlachaquito Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 η σειρουλα παντως ανανεωθηκε. και μολις ειδα το 21, που ηταν καταπληκτικο επεισοδιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα