LiquidTroll Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 επίσης το επεισόδιο έσπειρε , και στο τέλος σε αφήνει υπερ-μαλακα. Είμαι περίεργος να δω πως θα το τελιώσουνε....... Shaw is back ! Shaw is back !!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 α δεν παιζω, δεν το χω δει ακομα ρε, cool down νομιζα οτι ηταν προσεχως το επ, δεν πηρα χαμπαρι οτι διερευσε (ειδα οτι παιχτηκε νωριτερα canada), anyway, για την shaw ουτως ή αλλως το ειχα δει στο preview στο φουμπου, anyway θα το δουμε κι αυτο, thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Ε-ΠΕΙ-ΣΟ-ΔΕΙ-Α-ΡΑ. (όχι κεφάλαια) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Θα τα δω ολα μαζεμενα του φετινου κυκλου οταν τελειωσει. Μην μας σποϊλεριάσετε χοντρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigran Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Ωραίο επεισόδιο. Η σκηνή με τα κορίτσια too much. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konsoulito Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Το κάθε επεισόδιο καλύτερο από το προηγούμενο! Μακάρι η σειρά να τελειώσει με ωραίο τρόπο και να μην μας απογοητεύσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LiquidTroll Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Μέχρι το 10ο επεισόδιο που έχω δει μέχρι στιγμής ( μα καλα , 3 -3 τα δείχνουνε εφετο?) , η σειρά τα σπάει , και πιστευω ότι το τέλος θα είναι φοβερό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PavelX Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Φανταστείτε... ...η σειρά να τελειώσει δείχνοντας πως τα πάντα ήταν ένα simulation. θα πάθω εγκεφαλικό από τα νεύρα μου. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Shaw is back ! Shaw is back !!! nice. o αγαπημενος μου χαρακτηρας. ο τροπος που η ηθοποιος το παιζει "σκληρη", ειναι ξεκαρδιστικος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Πολυ καλη η σεζον μεχρι στιγμης.Μονο το τελευταιο επεισοδιο μας το χαλασε.Αλλα 3 επεισοδια μεινανε και τελος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LiquidTroll Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Φανταστείτε... ...η σειρά να τελειώσει δείχνοντας πως τα πάντα ήταν ένα simulation. θα πάθω εγκεφαλικό από τα νεύρα μου. Φιλος αν γινότανε κάτι τέτιοο , και αποδεικνυότανε ότι 5 σεζόν ήτανε αυτό που λες ότι ήτανε , πραγματικά θα ήτανε το απόλυτο plot twist. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Η καλύτερη σεζόν της σειράς για εμένα. Το 10ο επεισόδιο είναι απίστευτο πραγματικά. Λογικά κάθε επεισόδιο από εδώ και πέρα θα είναι επιπέδου series final episode. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Ναι τα σπασε το τελευταίο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Με άλλα λόγια παρακολουθούμε το series final episode το οποίο απλά είναι σπασμένο σε 3-4 συνέχειες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sfakattack Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Πάρα μα πάρα πολύ καλή η σεζόν. Ευτυχώς επέτρεψαν στη σειρά να τελειώσει με τόσο ωραίο τρόπο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα