Sarandis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 ^ Σοβαρά τώρα; Ο ορισμός του spoiler είσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_sl Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Σιγά ρε.Eντάξει το έφτιαξα για να μη γκρινάζεις. Δηλαδή έχει τελειώσει η τελευταία σεζον εδώ και κάτι μήνες και δεν μπορούμε να γράψουμε τι έγινε. Πόσο κουλά σκέφτεσαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Αυτό δεν είναι συγκινητικό και με νόημα δηλαδή ,είναι δήθεν? δηθεν ειναι οταν ο εχθρος της σειρας ειναι μια τεχνολογικη εταιρεια με αφεντικο το "british vilain" στερεοτυπο, και οχι οπως ειναι στην πραγματικοτηα η αμερικανικη κυβερνηση. ειναι εξωφρενικο το γεγονος οτι στη σειρα, ειναι η IT εταιρεια που ζηταει απο την αμερικανικη κυβερνηση ολα τα προσωπικα δεδομενα, οταν στην πραγματικοτητα ειναι η κυβερνηση που απαιτει και συλλεγει ολα τα στοιχεια απο τις IT εταιρειες, με απολυτως νομιμο τροπο. επομενως υπαρχει ενα σοβαρο θεμα το οποιο δεν τιθεται καν στην σωστη του βαση, αρα οτι σχολιασμο επιχειρει να κανει η σειρα ειναι τουλαχιστον σαθρος. η σειρα ειναι περισσοτερο science fiction, παρα speculative fiction. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_sl Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Γιατί στην πραγματικότητα είσαι σίγουρος ότι τα προσωπικά δεδομένα θα παραμείνουν στα ''ασφαλή'' χέρια των ''κυβερνήσεων'' και δεν θα είναι στη διάθεση κάποιου ιδιώτη? Οι άλλες κυβερνήσεις είναι αθώες δηλαδή,μόνο η αμερικάνικη παρακολουθεί και συλλέγει δεδομένα? Η σειρά σου δείχνει το πόσο διαφορετικός είναι/θα είναι ο κόσμος και η γενικότερη κοσμοθεωρία με την ύπαρξη μιας τέτοιας τεχνολογίας αλλά και τις άπειρες δυνατότητες προόδου/καταστροφής/χειραγώγησης έχει αυτός που την ελέγχει.Αυτό πιστεύω είναι η ουσία του πράγματος. Ο αρχι-εχθρός της σειράς δεν είναι όμως ο βρετανός,αυτός είναι 98 χρονών ήμαρτον,είναι ο Samarithan,αλλα τι να σου λέω αφού δε τα χεις δει,άσε χάνεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 με την αμερικη ασχολειται η σειρα. και η αμερικη ζει επι καθεστως big brother αυτη τη στιγμη. ε αυτο στη σειρα, εγω δεν το ενιωσα. το Matrix δουλεψε καλυτερα σαν αλληγορια του big brother παρα το POI. και εχει και αυτο TN. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Σιγά ρε.Eντάξει το έφτιαξα για να μη γκρινάζεις. Δηλαδή έχει τελειώσει η τελευταία σεζον εδώ και κάτι μήνες και δεν μπορούμε να γράψουμε τι έγινε. Πόσο κουλά σκέφτεσαι? Εγω σκεφτομαι κουλα που σου λέει ο άλλος είδε τη 1η σεζόν και του αράδιασες το τέλος της 4ης.irony.jpg Δεν το συνεχιζω,παει offtopic. Καλη συνεχεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_sl Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Μα τι λες τώρα,με τόσες κάμερες που υπάρχουν σε κάθε γωνιά,που δεν πάει καν το μυαλό σου να κοιτάξεις πάνω και να πεις ότι,επ... εδώ υπάρχει κάμερα που καταγράφει τι κάνω κάθε μέρα. Δηλαδή αυτό στη σειρά γίνεται όχι απλά σαφές και δεύτερη φύση αλλά τα πάντα εξαρτώνται από τα feeds των καμερών και μου λες ότι δεν υπάρχει feeiling από καθεστώς big brother? To θέμα είναι όμως το πως αξιοποιείς αυτά τα δεδομένα,για πιο ώφελος κτλ και όταν αυτό γίνεται από μια ΑΙ τότε τα πράγματα είναι ακόμα πιο πολύπλοκα. Πιστεύω ότι ψάχνεις δικαιολογίες για να μην ασχοληθείς με τη σειρά,δικαίωμα σου απλά έπρεπε να απαντήσω σε πράγματα που δεν στέκουν. Εγω σκεφτομαι κουλα που σου λέει ο άλλος είδε τη 1η σεζόν και του αράδιασες το τέλος της 4ης.irony.jpgΔεν το συνεχιζω,παει offtopic. Καλη συνεχεια Μου είπε κάτι και εγώ έπρεπε να απαντήσω με κάποιο επιχείρημα.Ε το επιχείρημα που σκέφθηκα ήταν το συγκεκριμένο από την 4η σεζόν γιατί ήταν και χαρακτηριστικό.Τι να κάνουμε τώρα που είχε και spoiler. Για τη σειρά τώρα έχεις να γράψεις κάτι ενδιαφέρον,καμιά παρατήρηση να διαβάσουμε και μεις ή μόνο σχόλια τύπου''γαμάτο επεισόδιο'',''τα σπάει'' και σου χάλασα εγώ το νήμα με το spoiler εεεε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δυσάρεστα νέα για τη σειρά.Θα ξεκινήσει τελικά κάπου στα μέσα της σεζόν και θα διαρκέσει μόλις 13 επεισόδια ενώ είναι πολύ πιθανό αυτά και να είναι τα τελευταία.Κρίμα γιατί είναι από τις καλύτερες σειρές που κυκλοφορούν, ελπίζω να αλλάξουν τα δεδομένα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Πως να την παλεψει με τοσο ανταγωνισμο. Εχουμε νεες σειρες σε ενα μηνα, τις παλιες που συνεχιζονται και αναβιωσεις παλιων σειρων οπως heroes, prison break, 24. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Τα 2 πρώτα θα τα δω από περιέργεια, αν αντέξω, το 3ο είναι standarάκι λόγω Jack Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Τα 2 πρώτα θα τα δω από περιέργεια, αν αντέξω, το 3ο είναι standarάκι λόγω Jack Δεν έχω γνωρίσει άνθρωπο που να μου χει πει κακή κουβέντα για 24 ρε συ, αλλά όταν ξεκίνησα να το δω, την πάλεψα για 3 επεισόδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Με το 24 τι παίζει; Συνέχεια του Live Another Day; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Με το 24 τι παίζει; Συνέχεια του Live Another Day; οτι να ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 οτι να ναι ναι δηλαδη; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα