Προς το περιεχόμενο

Person Of Interest [CBS]

Mapas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 473
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ρε παιδιά είδα 3 επεισόδια και μου φάνηκε παρα πολύ επιφανειακή και κάτω του μετρίου.Τοσο πολυ φτιαχνει μετα να τη συνεχίσω?

Και εγώ έτσι την ξεκίνησα, τα πρώτα επεισόδια δεν μου έκαναν κλικ, αλλά συνέχισα. Μετά το 8ο-9ο επεισόδιο μπορώ να πω ότι έπραξα σωστά που δεν το σταμάτησα!

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

χαμος κανα δυο επ στο τελος ναι, μπορει, παιζει, αλλα πρεπει να πεσεις σε χειμερία ναρκη τα 11 προηγουμενα :D

Εισαι off topic, εδώ μιλάμε για το Person of Interest, οχι για το Game of Thrones :devil:

• 1 μήνα μετά...

αμαν, τι μαπα ειναι αυτη;

τοσο καιρο ακουγα ποσο γαματη ειναι η σειρα, κατι που με παραξενευε αφου ηταν παραγωγη του Bad Robot. αλλα τωρα που την βλεπω στο Σταρ, it's a Jar Jar Abrams production alright. απλως μενει να καταλαβω γιατι ειναι τοσο "καταπληκτικη". ειναι οι γκομενες ετσι;

Η Shaw είναι η μονη που λέει εμφανισιακά στο ρολο που παίζει όχι γενικά σαν γκόμενα αλλα tbh το έχω παρατήσει στο season 3 γιατί είναι λίγο πολύ το ίδιο πράγμα κάθε φορα. Επίσης δεν με εντυπωσίασαν ποτε τα skills του καλύτερου hacker ever lived. Ίσος κάποια στιγμή να το συνεχίσω. Killik χλομό σε βλέπω να σου αρέσει dude είναι way too light.

αμαν, τι μαπα ειναι αυτη;

τοσο καιρο ακουγα ποσο γαματη ειναι η σειρα, κατι που με παραξενευε αφου ηταν παραγωγη του Bad Robot. αλλα τωρα που την βλεπω στο Σταρ, it's a Jar Jar Abrams production alright. απλως μενει να καταλαβω γιατι ειναι τοσο "καταπληκτικη". ειναι οι γκομενες ετσι;

Kαμία σχέση.

Εγώ που είδα τους 3 πρώτους κύκλους μαζί,μου άρεσε πάρα πολύ γιατί παράλληλα με αυτοτελή επεισόδια εξελίσει και το κύριο σενάριο,συμπληρώνοντας με άψογο τρόπο κομμάτια του παζλ σιγά σιγά,εισάγοντας χαρακτήρες(όπως οι .. ... ''γκόμενες'') ,κακούς(villains) αφού έχει την άνεση με 25 επεισόδια σε κάθε κύκλο να το κάνει και διαπραγματεύεται ένα -πιο επίκαιρο θέμα δεν γίνεται- με κοινωνικές,φιλοσοφικές προεκτάσεις συν το ''super hero type'' action που είναι πολύ ανώτερο από κανονικές super hero σειρές όπως το agents of shield ή άλλες.

Το θέμα με αυτή τη σειρά είναι να κάτσεις και να τη δεις από την αρχή ήρεμα  και με προσοχή από την αρχή και να προσέχεις τις λεπτομέρεις ώστε να καταλάβεις τι συμβαίνει και γιατί καθώς εξελίσεται το σενάριο..Δεν είναι να το βλέπεις στο star τρώγωντας πίτσα και κάνοντας τη πλάκα σου, γιατί για να την κρίνεις σωστά και  να έχεις σφαιρική άποψη πρέπει να έχεις υπόψιν αρκετά πράγματα που έχουν γίνει,δηλαδή να έχεις δει τους προηγούμενους κύκλους και να θυμάσαι τι έχει γίνει και τότε πιστεύω θα την εκτιμήσεις διαφορετικά.

ειδα τον πρωτο κυκλο. η σειρα ειναι μετρια. του οτι εχει ενα arc, και ενα δηθεν φιλοσοφικο και κοινωνικοπολιτικο σχολιασμο δεν της δινει αυτοματως αξια.  επισης κλαμα με την ιρανη που ζοριζεται να το παιξει badass Jason Bourne.  :-D

τεσπα, ισως τσεκαρω και τις επομενες σεζον, να δω αν βελτιωνεται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι δήθεν,εδώ στο τελευταίο επεισόδιο μετά από τα χίλια μύρια όσα,η τεχνητή νοημοσύνη προτιμά να θυσιαστεί και του λέει,''Σ'ευχαριστώ που με δημιούργησες ΠΑΤΕΡΑ.''

Αυτό δεν είναι συγκινητικό και με νόημα δηλαδή ,είναι δήθεν?

Μπορεί να φταίει ότι είδα τους 3 πρώτους κύκλους μαζεμένους και συνολικά μου άρεσε αρκετα και έβγαλε πλήρως νόημα.
Δηλαδή θα του έβαζα ένα γεμάτο 8-8.5/10.
Ο 4ος κύκλος λίγο χλιαρός και όχι τόσο δυνατός όσο οι προηγούμενοι αλλά και πάλι περίμενα να βγούν όλα για να τα δω μαζεμένα γιατί το να βλέπεις ένα ένα την εβδομάδα νομίζω ότι έτσι χάνει η σειρά γιατί έχει πολλά επεισόδια.

Επεξ/σία από kostas_sl

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...