Προς το περιεχόμενο

Person Of Interest [CBS]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 473
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

^ Dat. :/ Το μελέτησα, δεν το μελέτησα; Αλλά το θέμα είναι ότι δεν έχει δοθεί λόγος για την απουσία της... ή κάτι ξεχνάω στην πλοκή από την τελευταία φορά που την είδαμε ( ; )

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Και να που εμφανιστηκε!

Κανενα σχολιο για το 16ο;

Προσωπικα μου αρεσε γιατι ειδαμε και τι γινονταν πριν "προσλαβει" τον θεο Ρις....

• Like 1
Δημοσ.

ναι, μια χαρα επεισοδιο, ωραιο το φλασμπακ, αντε να δουμε τι σχεδιο εχει η ρουτ,

2ο ατομο στελνει "καπου"

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Aw. Root centric episode. Yay κι επιτέλους, αφιέρωσε πάλι.

Γιατί δεν στέλνουν την Shahi, να μεινει αυτή σε πρώτο πλάνο στην τριάδα και να γελάμε περισσότερο ρε γμτ, λίγη ισορροπία με την μουντρουχίαση των υπολοίπων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδή αν κατάλαβα καλά

μετά την αποχώρηση της Carter να φύγει και η Shaw

να μας μείνει αμανάτι η αχώνευτη

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Επεξ/σία από Neo4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί αχωνευτη το αγαπητό Cuckoo's nest, απολαυστική η παλαβομάρα της και το πως το παίζει η ηθοποιός. Kαι για μένα, κουβαλάει το πιο intriguing plot πάνω της από την στιγμή που εμφανίστηκε. Θα το ξοδέψουν κι αυτό κάποια στιγμή, δεν παίζει, αλλά μέχρι στιγμής είναι up there, συγκριτικά.

H Shaw είχε ένα κάποιο ενδιαφέρον στην αρχή ως χαρακτήρας όσο αφορά στο αντικοινωνικό της, αλλά μετά από εκείνο το επεισόδιο που μας έδωσαν το background της, την έχουν αφήσει ντιπ στάσιμη, τι ακριβώς προσφέρει αυτή τη στιγμή ως χαρακτήρας πέρα από το να στραβομουτσουνιάζει παρέα με τον μουρόχαυλο και να αποτελεί απλά ένα έξτρα gun στις υποθέσεις; Nada.

Tην Καρτερ άστην έξω από την κουβέντα, [σπ] ακόμη δεν στεγνώσανε τα χαρτομάντηλα με την λυπητερή που φάγαμε...[/σπ].

Επεξ/σία από scullyist
Δημοσ.

Για το αν είναι είναι απολαυστική η μία και μουροχαυλος ο άλλος μπορούμε να συζητάμε ατελείωτα διότι είναι καθαρά υποκειμενικό .

Σεναριακα όμως, μια δολοφόνος απλα δεν ταιριάζει με το υπόλοιπο γκρουπ που έχει πολλά κοινά στοιχεία ( κλασσικά αμερικανακια που πιστεψαν σε ενα συγκεκριμένο σύστημα αξιών νομίζοντας οτι εργάζονται για το κοινο ευρύτερο καλο, δήλωσαν τυφλή υπακοή εκεί που δούλεψαν , ενιωσαν την προδοσία , έχασαν ανθρώπους)

Ακόμη και οι δύο αστυνομικοί σταδιακά εντάχθηκαν και για συγκεκριμενους λόγους που αιτιολογηθηκαν επαρκώς στην εξέλιξη της ιστορίας .

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Η σειρά κορυφώνεται στη 2η σεζόν και στη 3η αρχίζει και πέφτει κάπως (δεν βοηθάει το γεγονός ότι πλέον βλέπω κάθε επεισόδιο με το που βγαίνει άρα περιμένη 2 βδομάδες - 1μήνα ανάλογα με το Hiatus). Γνώμη μου είναι ότι αν δεν σου τράβηξε το ενδιαφέρον απο τα πρώτα επεισόδια δεν θα τη παλέψεις ούτε στα επόμενα. 

Προσωπικά μου άρεσε απο την αρχή, τώρα στη 3η σεζόν αρχίζω και χάνω το ενδιαφέρον μου.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πότε έχει νεό επεισόδειο?¨εχω μείνει στο 20.Πιστευω οτι πρέπει να δουλεψουν πάνω στη γενικότερη ιστορία με την τύχη της μηχανής,γιατι οι αυτοτελεις ιστορίες πλέον έχουν γίνει βαρετες.

• Like 1
Δημοσ.

την επομενη βδομαδα παλι:

http://www.imdb.com/title/tt1839578/episodes?season=3&ref_=tt_eps_sn_3

πολλες φορες το κανουν αυτο, αρκετες βδομαδες δεν εχει επ κ παιζει καθε 2 βδομαδες,

οσο για την ιστορια γιατι το λες αυτο; το δουλευουν ρε, με τις 2 μηχανες, τον "σαμαρειτη" κλπ,

εχει ψωμι δλδ η κεντρικη ιστορια, αυτη θα κορυφωθει τωρα με το τελος της σεζον,

οι αυτοτελεις ειναι για να γεμιζει η σεζον

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...