Προς το περιεχόμενο

Person Of Interest [CBS]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 473
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι επεισοδιαρα είδαμε ....

Είναι το πρώτο που θα δω και δεύτερη φορά

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οχι ρε πουστη μου την καρτερ, οχι :cry:

Το αυτό.

Τον πιο ωραίο+συμπαθή χαρακτήρα (ειδικά ερμηνευτικά, in my book) ξέκαναν. Για σειρά που την έχω σαν χαλί κι όχι σαν κάτι το ιδιαίτερο κι οπότε καμία ιδιαίτερη αδυναμία σε χαρακτήρες... με στεναχώρησαν άγρια οι παλιοwriters. Αν και λογικά μάλλον θα ηθελε να φύγει η ηθοποιός, δεν εξηγείται αλλιώς...

Ξεσκίζονται όλοι να βάζουν σπόιλερ για τη μεγαλύτερη 'βόμβα'/εξέλιξη στη σειρά έως τώρα, και δε νιώθεις μία, μιλάμε. Σβήστο/κρύψτο το ρημάδι.

Επεξ/σία από scullyist
  • Like 2
Δημοσ.

ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ

<br><br>

Sent from my iPhone using Insomnia

Ε μα και εσυ, βλεπεις οτι ολοι εχουμε τρελαθει με αυτα που βλεπουμε και πας και βαζεις επεισοδιο 2 η ωρα το πρωι;;; Καλα να παθεις :D

• Super Moderators
Δημοσ.

κάπου την είχε πάρει το μάτι μου να γκρινιάζει επειδή δεν είχε αρκετή προβολή (σε κάποιο poster νομίζω) ως πρωταγωνίστρια της σειράς...

edit: άκυρο, τελικά ήταν για εξώφυλλο περιοδικού

http://blogs.indiewire.com/shadowandact/tv_guide_responds_to_taraji_p._hensons_complaint

• Super Moderators
Δημοσ.

καλά ναι το συγκεκριμένο και πιο πρόσφατο να ήταν δεν θα είχε διαφορά, αλλά αν ήταν για άλλη περίπτωση δεν θα ήταν απίθανο να το κρατάνε μανιάτικο από τότε :P

Δημοσ.

Παντως αν ειναι δικο της το φταιξιμο, μεγαλη της βλακεια. Δεν εχει δα και την τρελη σταδιοδρομια, και ετουτη η σειρα ειναι οτι καλυτερο για να εκτοξευσει τις καριερες ολων των ηθοποιων της.

Δημοσ.

Πρωτη φορα που την ειχα δει ηταν στον Μπετζανμιν Μπατον. Νομιζω ειχε προταθει και για Οσκαρ για την ερμηνεια της. Αν εχει εξασφαλισει ρολους σε εργα, δεν μπορεις να την κατηγορισεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...