greekgreek Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Από τα καλά επεισόδια της σειράς το 15ο. Ο κακός δυσκόλεψε αρκετά τον Ρις. Ο Φάσκο από τους αγαπημένους χαρακτήρες στη σειρά , ήταν πολύ καλός. Μου άρεσε ο τρόπος που έδειξαν ότι ήταν οργανωμένη η παραστριωτική ομάδα και πως το κατάλαβαν και το χειρίστηκαν .
MacPhisto Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Απο τα καλύτερα επεισόδια της σειράς το τελευταίο... Για να μη πω το καλύτερο... Sent from my iPad using Insomnia
johnll Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Πω με πώρωσες τώρα..μέχρι το μεσημέρι δεν είχα βρει υπότιτλους και τώρα θα φυγω πάλι από το σπίτι...με το που γυρίσω θα το δω!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Απο τα καλύτερα επεισόδια της σειράς το τελευταίο... Για να μη πω το καλύτερο... Sent from my iPad using Insomnia εύκολα...
greekgreek Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Φοβερό επεισόδιο το 16ο !Επειδή είχα διαβάσει για μικρή συμμετοχή των πρωταγωνιστών , πάνω κάτω κάποια πράγματα τα περίμενα . Η κοπέλα "κράτησε " το επεισόδιο σε εξαιρετικό επίπεδο , δείχνοντας μας την άλλη χρήση της μηχανής."Σκληρό καρύδι " η κοπέλα !Θα μπορούσαν , αυτή την άλλη χρήση ,να τα είχαν δείξει αποσπασματικά στα προηγούμενα επεισόδια.Δεν ξέρω αν θα ήταν καλύτερα η χειρότερα , και έτσι όπως το παρουσίασαν μου άρεσε .
speedy23 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Πολυ καλο επεισοδιο πραγματι και η επιτευξη του ηταν πιο δυσκολη αν αναλογιστεις ποσο λιγο εμφανιστηκαν οι κεντρικοι πρωταγωνιστες της σειρας. Η Shahi ειναι dreamy.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 η shahi ήταν αυτή? γιατί κοίταξα στο imdb χθες το profile της και δεν έγραφε κάτι... indeed αυτή ήταν... http://www.examiner.com/article/person-of-interest-2-16-photos-sarah-shahi-shares-episode-spoilers
paularas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 17 ποτε ομως; Νομιζω ουτε promo δεν εδειξαν Sent from my iPhone using Insomnia
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 όχι αυτή τη βδομάδα πάντως...
pournaras Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δυνατη ανατροπη... και καλη μελλοντικη συμμαχια θα ελεγα. Αν υπολογισουμε οτι εχει μονο δυο επεισοδεια ακομη αυτος ο κυκλος, τοτε τα καλα θα τα δουμε απο του χρονου. Αν και κατι μεσα μου, μου λεει απο τωρα προς τα που θα κινηθει το main story
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσουν στα 18 επεισόδια, θα πάνε κανονικά 22-23... http://personofinterest.wikia.com/wiki/Season_2 ήδη ξέρουμε τους τίτλους μέχρι και για το 20ο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα