LiquidTroll Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 επίσης το επεισόδιο έσπειρε , και στο τέλος σε αφήνει υπερ-μαλακα. Είμαι περίεργος να δω πως θα το τελιώσουνε....... Shaw is back ! Shaw is back !!! 1
patrickdrd Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 α δεν παιζω, δεν το χω δει ακομα ρε, cool down νομιζα οτι ηταν προσεχως το επ, δεν πηρα χαμπαρι οτι διερευσε (ειδα οτι παιχτηκε νωριτερα canada), anyway, για την shaw ουτως ή αλλως το ειχα δει στο preview στο φουμπου, anyway θα το δουμε κι αυτο, thanks
nickmanak Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Θα τα δω ολα μαζεμενα του φετινου κυκλου οταν τελειωσει. Μην μας σποϊλεριάσετε χοντρα.
konsoulito Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Το κάθε επεισόδιο καλύτερο από το προηγούμενο! Μακάρι η σειρά να τελειώσει με ωραίο τρόπο και να μην μας απογοητεύσει...
LiquidTroll Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Μέχρι το 10ο επεισόδιο που έχω δει μέχρι στιγμής ( μα καλα , 3 -3 τα δείχνουνε εφετο?) , η σειρά τα σπάει , και πιστευω ότι το τέλος θα είναι φοβερό.
PavelX Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Φανταστείτε... ...η σειρά να τελειώσει δείχνοντας πως τα πάντα ήταν ένα simulation. θα πάθω εγκεφαλικό από τα νεύρα μου. 3
KilliK Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Shaw is back ! Shaw is back !!! nice. o αγαπημενος μου χαρακτηρας. ο τροπος που η ηθοποιος το παιζει "σκληρη", ειναι ξεκαρδιστικος.
dekulinkgr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Πολυ καλη η σεζον μεχρι στιγμης.Μονο το τελευταιο επεισοδιο μας το χαλασε.Αλλα 3 επεισοδια μεινανε και τελος
LiquidTroll Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Φανταστείτε... ...η σειρά να τελειώσει δείχνοντας πως τα πάντα ήταν ένα simulation. θα πάθω εγκεφαλικό από τα νεύρα μου. Φιλος αν γινότανε κάτι τέτιοο , και αποδεικνυότανε ότι 5 σεζόν ήτανε αυτό που λες ότι ήτανε , πραγματικά θα ήτανε το απόλυτο plot twist.
skiabox Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Η καλύτερη σεζόν της σειράς για εμένα. Το 10ο επεισόδιο είναι απίστευτο πραγματικά. Λογικά κάθε επεισόδιο από εδώ και πέρα θα είναι επιπέδου series final episode. 2
skiabox Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Με άλλα λόγια παρακολουθούμε το series final episode το οποίο απλά είναι σπασμένο σε 3-4 συνέχειες. 2
sfakattack Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Πάρα μα πάρα πολύ καλή η σεζόν. Ευτυχώς επέτρεψαν στη σειρά να τελειώσει με τόσο ωραίο τρόπο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα