Προς το περιεχόμενο

Νταηλίκια και τραμπουκισμοί.

athlios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 191
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όχι αλλά ψυχοπαθείς.Μπορεί να κάνουνε τους σκύλους,να σου σπάσουνε κανένα τζάμι,λένε ασυναρτησείες....

Μπορουν να σε κανουν και μουσουλμανο?Δεν μου εχει τυχει ποτε πλασιε.

Δημοσ.

Και μεις στο σχολεια γενικα δεν ειχαμε bullying, παρολο που υπηρχε αλητεια. Αντε να δουλευανε λιγο το φυτο της ταξης, αλλα οχι σωματικη βια κλπ. Εγω παρολο που μουν απο τους καλυτερους μαθητες επειδη δεν ημουν φυτο αλλα πιο πολυπλευρος, ειχα αποδοχη και rspct απο ολους

Δημοσ.

Το χειροτερο ειναι, οτι ποτε δεν ξερεις τι καταληξη θα χει το Νταηλικι- τσαμπουκας...... :blink:

Αν χώνεσαι μονο σε ατομα που ξερεις οτι ειναι κατω απο'σενα,εισαι φλώρος(μη πω τπτ πιο βαρυ)του αίσχιστου βαθμού.

Γιαυτο και άλλωστε,δεν πλακώνεσαι με τη πρωτη αλλα εξαντλείς παντα ολα τα περιθώρια,ανεξαρτήτως του ποιος βρίσκεται απεναντι σου.

Δημοσ.

Σήμερα μπήκα σε ένα σαλούν καφενείο στο Χ ορεινό πετσακοχώρι της Κρήτης για να ρωτήσω πώς θα πάω στο Ψ βουνό και ένας μουστακαλής μου πούλησε τσαμπουκά και νταηλίκι επειδή τον ενόχλησε αυτό κατα λέξη είπε "γαμώ την παναγία σας μωρέ πλακώνετε όλοι επαέ πέρα και ρωτάτε".

Δημοσ.

Σήμερα μπήκα σε ένα σαλούν καφενείο στο Χ ορεινό πετσακοχώρι της Κρήτης για να ρωτήσω πώς θα πάω στο Ψ βουνό και ένας μουστακαλής μου πούλησε τσαμπουκά και νταηλίκι επειδή τον ενόχλησε αυτό κατα λέξη είπε "γαμώ την παναγία σας μωρέ πλακώνετε όλοι επαέ πέρα και ρωτάτε".

αν τον έχουνε ρωτήσει 800 φορες,δικιο ειχ'ο ανθρωπος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...