akpe Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 και σαν μου μιλούσ επετάκτηκε σάλιο του στην φανέλα μου. Φανταστείτε το με προφορά Σόμπολου. Και εγώ έκανα Bullying.Αλλά ήμουν ανώριμος.Τώρα σοβαρεύτικα.Εντάξει έκοψα το πόδι κάποιου,ανάγκασα κάποιον να φάει τα χύματα μου,ανάγκασα κάποιον να γλύψει τα ουρητήρια,επίσης έβαλα βόμβα σε περίπτερο,άναψα φωτιά στο κώλο μιας καθηγήτριας,πήγα σε ζαχαροπλαστείο και έφαγα τα γλυκά χωρίς να πληρώσω,κατούρησα στη μέση του σούπερμαρκετ[...] Αντρέα θέλω να σε καλέσω στον γάμο μου. Σοβαρά τώρα.
sheik Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Μιλάτε για το λεγόμενο bullying;Πέρασα από κάποιους ανθρώπους.Έβαλα και κατάρες αλλά τις ακύρωσα.Ειδικά στρατό όταν έκανα τεστ iq και σκόρασα στο οριακή νοηιτκή στέρηση λόγω νύστας,ένας διοικητής παρακαλώ,ονόματι ΠΟΥΛΙΚΑΚΟΣ ΠΟΥΛΙΚΟΣ,υλικού πολέμου,έλεγε πράγματα σαν ''Λοχία,ξύρισε τον'',''Λοχία δύσε του τα παπούτσια του''.Μου έκανε και ένας άλλος στο σχολείο και αυτός ήταν τόσο βλάκας που με λέγαν οι άλλοι γιατί δεν το πλακώνω στο ξύλο.Άλλος γέλασε μαζί μου στο σχολείο δίχως λόγο,ίσως ήμουν μαύρο πρόβατο για μερικούς.Εγώ λόγω αγαθότητας και μακροθυμίας δεν έκανα τίποτε.Ώσπου ο Κρακατόα εκράγηκε.Πήγα να τον σπάσω στο ξύλο.Νόμιζε πως είμαι και κανένας που δεν καταλαβαίνω γιατί συμπεριφέρθηκε μπροστά στους άλλους σαν να είμαι κανένας αόρατος,και τους είπε να μην με βάζουν πάνω,δνε με βάζουν.Το άλλο ένιωσε και αδικημένος πως νευρίασα,δηλαδή ζητούσε και τα ρέστα από πάνω;Φυσικά και αυτός τόσο βλάκας που κανένας δνε ήταν μαζί του εν ώ αν ήτνα 'κάποιος' θα με δέρναν εμένα. Τη επόμενη φορά θα πω του ντάη:Θα σε καταράστω και αν δεν εξομολογηθεί πως τον καταράστηκα εγώ,δεν θα σωθεί.Κάτι όπως οτν Ελισαίο που καταράστηκε τους νεαρούς και τους έφαγαν αρκούδες. Θυμάμαι ομονοίας είχε ένα τύπο.Δεν με ήξερε.Έμενα ξενοδοχέιο.Πήγα να αγοράσω νερό και τσιγάρα.Τέλοσπάντων με είδε εαυτός ο τύπος και αγόρασα τα τσιγάρα μου αγόρασε το νερό.Μου λέει έλα μέσα.Είχε κατάστημα με π**τανες.Του είπα δεν θέλω,ήξερα ότι θα έκανε κάτι βρώμικο με κακοποίηση.Του έφυγα.Άλλη φορά με κατάφερε και με πήρε μέσα.Μου μίλησε,μου είπε για οτ μαγαζί και χωρίς να ζητήσω τίποτε μου έδωσε ένα χαρτάκι με αριθμό τηλεφώνου.Θα έφευγα.Ήρθα απέναντι μου ένας μπράβος.Μου λεέι ''τον παρά-10 ευρώ''.Είχα πάνω μου και του έδωσα και έφυγα.Επίσης φοβαμαι τους πλασιέ και τους μουσουλμάνους. Αυτα τα 2 post πηγανε τη μερα μου απο το 5/10 στο 9.5/10
Aplostra Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 μια φορα κάρφωσα το κεφάλι ενος συμμαθητή μου σε ενα μαρμαρένιο πεζούλι επειδή με αποκάλεσε βλάκα, μια αλλη άνοιξα το κεφάλι ενος αλλου με ενα κεραμίδι(κατά λάθος), πανω στο χαζολόγημα μια μέρα,κάπως εκανα μια άγαρμπη κίνηση και κόλλησα το κεφάλι μιας ξαδέρφης μου στο τοίχο,εκανε 11 ράμματα, μια φορα ενας έβρισε τη μάνα μου και αφου του έσπασα κάμποσα δόντια με το γονατο,του έχωσα το σκαρπίνι(θα πήγαινα σε γάμο)στο λαρύγγι ενω κείτονταν κατω, μια αλλη φορα,έσπασα την εισοδο μιας καφετεριας με το κεφάλι ενος παιδιού,επειδή με είπε μαλάκα, καποτε,ειχα σπάσει 3 δάχτυλα απο γροθιά σε κεφάλι(πηγε νοσοκομείο,τα δάχτυλα μου ειναι ακομα ψιλό στραβά),μετα απο λιγες μερες κι ενω ειχα το χερι δεμένο,μου την επεσε ενας καραγκιόζης,με αποτέλεσμα να κυκλοφορεί για 2 βδομαδες με κασκόλ, και μακιγιάζ,ηταν τελος της σχολικής χρονιάς(εκει αποδιελυσα τα δάχτυλα),μια αλλη φορα θυμάμαι,στη λευκαδα,ενω καθόμουν στη μέση στο πεζόδρομο στον αγιο Νικίτα,ήρθε ενας και με έβρισε,ετσι δίχως λόγο,αιτια και αφορμή(απλα στεκόμουν όρθιος και χασμουριομουν),μου κατέβασε διάφορα καντήλια αλλα δεν απάντησα,σε καποια φαση έστειλε νοκ αουτ ένα φίλο,χωρις λόγο,οποτε μετα τον βαραγα για κανα τέταρτο(δε θυμάμαι τι εκανα γιατι ήμουνα σχεδόν σε αμόκ), τωρα που τα σκέφτομαι...Δεν το εχω μετανιώσει καθόλου,με εξαίρεση τη ξαδέρφη μου.
Tilemaxx Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Καταγγέλω ψυχικό βιασμό απο τα γραπτά του Andreas2. Ζητώ να αποζημιωθώ άμεσα.
morgy Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Χε.. Πού πήγαινες σχολείο; Μήπως τα είδες έτσι επειδή είσαι κορίτσι; χε, λες; Τι να σου πω, μπορεί, αν και δύσκολο. Δεν ήμουν ούτε δημοφιλής ούτε ασχολούμουν με πολύ κοριτσίστικα πράγματα να πεις οτι ήμουν στην κοσμάρα μου. Έκανα παρέα με αγόρια και μια κολλητή μου έκανε παρέα με τα πιο "κακά" παιδιά, αλλά ποτέ δεν είχε πέσει στην αντίληψή μου κάτι τραγικό. Κωλόπαιδα υπήρχαν παντού και καλά οι "σκληροί" αλλά δεν θυμάμαι σκηνικά κλεψιάς στην ψύχρα. Αλλά τώρα μου κίνησες την περιέργεια. Θα την πάρω τηλέφωνο να ρωτήσω τι θυμάται από τότε. Ίσως να ήμασταν όντως περίπτωση στο δικό μου γυμνάσιο/ λύκειο ή να έχω ξεχάσει πραγματικά πως ήταν τα πράγματα ή τελικά να έκανα όντως παρέα με φλώρους, λολ. Εύκολα θα έλεγα πάντως ότι η πλειοψηφία του σχολείου μου ήταν φλώροι Περιστέρι στο 5ο Λύκειο πήγαινα. Λες να βρεθεί κανάς συμμαθητής και να μου τα πει αλλιώς; Βέβαια... όταν περάσεις το λύκειο, φύγεις από την περιοχή σου για σπουδές και γυρίσεις... όλοι δαύτοι είναι απλά καμένοι κακομοίρηδες που αργοπεθαίνουν από τα ναρκωτικά ή οι σερβιτόροι σε κάποια καφετέρια ή εργαζόμενοι σε κάποιο κομμωτήριο. Υπάρχει και νέο αίμα... αλλά αφενός όταν τους συναντήσεις στο δρόμο τους κοιτάς με τόση λύπηση που πραγματικά δεν μπορούν να κάνουν κάτι και αφετέρου εάν ξεπεράσουν το ότι είναι απλά κακομοίρηδες δεν μπορούν να κάνουν κάτι γιατί όλα τους τα σύμβολα ισχύος, που "πιάνουν" στους πιτσιρικάδες και είναι τα ΜΟΝΑ όπλα τους (τα οποία είναι και ψυχολογικά όπλα), απλά δεν σε αγγίζουν και το ξέρουν, συνειδητά ή όχι, αυτό και έτσι δεν ασχολούνται μαζί σου. Μεγάλη αλήθεια αυτό
Andreas2 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 για να πω την αλήθεια,κάποια πράγματα έκανα αλλά όχι έτσι.Λίγα πράγματα.Αλλά βίωσα κάποια και δυστηχώς,οι άλλοι με έφεραν σε έτισ θέση,θα πάω να γυμναστώ και να κάνω κορμί bodybuilding,σε δύναμη όχι σε εμφάνιση,ωραία εμφάνιση ναι αλλά όχι όλα αυτά όπως τoν Hogan.
EGRANEROE Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ πάλι είχα κάποιο θέμα γενικά στο δημοτικό επειδή ήμουν ο κλασσικός χοντρούλης σπασίκλας με γυαλιά και χωρίστρα το μαλλί που κάθεται πρώτο θρανίο και δεν έχει γράψει ποτέ του 9. Υπήρχε μία παρέα από 6-7 παιδιά που με πείραζαν πολύ είναι η αλήθεια πάντα με λόγια και προσβολές αλλά τους ανεχόμουν. Ώσπου μία μέρα βρήκα τον "αρχηγό" τους λιπόθυμο σε ένα στενάκι κοντά στο σπίτι μου. Η αλήθεια είναι πως σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να σηκωθώ να φύγω σαν μη συνέβη τίποτα (από πρώτη μέχρι τετάρτη δημοτικού 4 χρόνια νταηλίκι δεν τολες και λίγο για ένα μικρό παιδί). Τελικά όμως κάλεσα ασθενοφόρο, πήγα μαζί του στο νοσοκομείο και ειδοποίησα και τους γονείς του. Από την μέρα που βγήκε από το νοσοκομείο και μετά παρόλο που συνέχισε να πουλάει νταηλίκι εμένα κανένας δεν με ξαναενόχλησε από εκείνη την παρέα, άρχισαν μάλιστα να με χαιρετάνε κιόλας. Γυμνάσιο λύκειο δεν είχα κάποιο πρόβλημα ίσως επειδή άρχισα γυμναστήριο και στίβο εντατικά και άλλαξα ριζικά την εμφάνιση μου. Νταηλίκια ξανασυνάντησα όντας φοιτητής αλλά τελικά κατάλαβα πως εκεί είναι πολύ πιο απλό..Δείχνεις στον άλλο ότι δεν έχεις πρόβλημα να πλακωθείς και γενικά να είσαι τσαμπουκάς στην όλη φάση. Δε λέω να προκαλείς χωρίς λόγο αλλά όταν σε προκαλούν και δεν υπάρχει πλέον η δυνατότητα συζήτησης τότε πουλάς τσαμπουκά. Βέβαια ποτέ μου δεν πλακώθηκα με κάποιον γιατί 6/10 έμεναν στα λόγια και φεύγανε και 4/10 μας χωρίζαν οι παρευρισκόμενοι και έμενε ο άλλος στις υποσχέσεις για συνάντηση έξω από το πανεπιστήμιο τάδε ώρα και τάδε μέρα αλλά και αυτά μόνο λόγια. Το θέμα δεν είναι να έχεις αυτοπεποίθηση στις δυνάμεις και να πεις οκ ας πλακωθούμε. Το θέμα είναι ακόμα και αν δεν πιστεύεις στον εαυτό σου να κάνεις τον άλλο απέναντι σου να πιστέψει ότι είσαι επικύνδινος ακόμη και αν δεν είσαι. Αυτό γίνεται με απλή ψυχολογική πίεση τις περισσότερες φορές. Οι αληθινοί νταήδες και τσαμπουκάδες που πουλάνε μαγκιά είναι ελάχιστοι και σχεδόν πάντα είναι σε παρέες γιατί μόνοι τους δεν τολμάνε να πουλήσουν τσαμπουκά. Βέβαια όπως ήδη αναφέρθηκε στο ποστ πρέπει να ζυγίσεις και την κατάσταση. Μου έχει τύχει μια φορά στην Ναβαρίνου να γυρνάω από καφέ και να μου την πέφτουν 3 παιδάκια 18-19 χρονών, πρεζάκια και θέλανε τα λεφτά και το κινητό μου. Συνήθως τα πρεζάκια ειδικά μετά την χρήση δεν έχουν καλό συντονισμό κινήσεων και αν καταφέρεις να τους σπρώξεις και πέσουν κάτω δεν υπάρχει περίπτωση να σηκωθούν όρθιοι γρήγορα. Στην προκειμένη κάτι τέτοιο πήγα να κάνω αλλά με το που με πλησίασε ο πρώτος τον σπρώχνω και τον ρίχνω κάτω οι άλλοι δύο που ήταν στο 1 μέτρο βγάλαν κατσαβίδια. οπότε όπου φύγει φύγει. Τώρα βέβαια που το ξανασκέφτομαι θα ήταν καλύτερα να είχα φύγει εξαρχής χωρίς να περιμένω να μου ορμήσει ο πρώτος. Αλλά εκείνη την στιγμή δεν το σκέφτηκα και πολύ λογικά. Γενικά θέλει προσοχή και ποτέ μα ποτέ μην πουλάτε τσαμπουκά (ακόμη και αν άρχισε ο άλλος) αν δεν είστε έτοιμοι για το χειρότερο που είναι να πέσει τελικά ξύλο. Αυτό ισχύει γενικά αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις που απειλείται η ίδια σας η ζωή δεν χωράνε ηρωισμοί και φύγετε να γλιτώσετε γιατί δυστυχώς κυκλοφορούν ανάμεσα μας και ψυχάκιες ή ναρκομάνεις που αφαιρούν ζωές για 10-20 ευρώ.
slygeo87 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ πάλι είχα κάποιο θέμα γενικά στο δημοτικό επειδή ήμουν ο κλασσικός χοντρούλης σπασίκλας με γυαλιά και χωρίστρα το μαλλί που κάθεται πρώτο θρανίο και δεν έχει γράψει ποτέ του 9.
Andreas2 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ πάλι είχα κάποιο θέμα γενικά στο δημοτικό επειδή ήμουν ο κλασσικός χοντρούλης σπασίκλας με γυαλιά και χωρίστρα το μαλλί που κάθεται πρώτο θρανίο και δεν έχει γράψει ποτέ του 9. Υπήρχε μία παρέα από 6-7 παιδιά που με πείραζαν πολύ είναι η αλήθεια πάντα με λόγια και προσβολές αλλά τους ανεχόμουν. Ώσπου μία μέρα βρήκα τον "αρχηγό" τους λιπόθυμο σε ένα στενάκι κοντά στο σπίτι μου. Η αλήθεια είναι πως σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να σηκωθώ να φύγω σαν μη συνέβη τίποτα (από πρώτη μέχρι τετάρτη δημοτικού 4 χρόνια νταηλίκι δεν τολες και λίγο για ένα μικρό παιδί). Τελικά όμως κάλεσα ασθενοφόρο, πήγα μαζί του στο νοσοκομείο και ειδοποίησα και τους γονείς του. Από την μέρα που βγήκε από το νοσοκομείο και μετά παρόλο που συνέχισε να πουλάει νταηλίκι εμένα κανένας δεν με ξαναενόχλησε από εκείνη την παρέα, άρχισαν μάλιστα να με χαιρετάνε κιόλας. Γυμνάσιο λύκειο δεν είχα κάποιο πρόβλημα ίσως επειδή άρχισα γυμναστήριο και στίβο εντατικά και άλλαξα ριζικά την εμφάνιση μου. Νταηλίκια ξανασυνάντησα όντας φοιτητής αλλά τελικά κατάλαβα πως εκεί είναι πολύ πιο απλό..Δείχνεις στον άλλο ότι δεν έχεις πρόβλημα να πλακωθείς και γενικά να είσαι τσαμπουκάς στην όλη φάση. Δε λέω να προκαλείς χωρίς λόγο αλλά όταν σε προκαλούν και δεν υπάρχει πλέον η δυνατότητα συζήτησης τότε πουλάς τσαμπουκά. Βέβαια ποτέ μου δεν πλακώθηκα με κάποιον γιατί 6/10 έμεναν στα λόγια και φεύγανε και 4/10 μας χωρίζαν οι παρευρισκόμενοι και έμενε ο άλλος στις υποσχέσεις για συνάντηση έξω από το πανεπιστήμιο τάδε ώρα και τάδε μέρα αλλά και αυτά μόνο λόγια. Το θέμα δεν είναι να έχεις αυτοπεποίθηση στις δυνάμεις και να πεις οκ ας πλακωθούμε. Το θέμα είναι ακόμα και αν δεν πιστεύεις στον εαυτό σου να κάνεις τον άλλο απέναντι σου να πιστέψει ότι είσαι επικύνδινος ακόμη και αν δεν είσαι. Αυτό γίνεται με απλή ψυχολογική πίεση τις περισσότερες φορές. Οι αληθινοί νταήδες και τσαμπουκάδες που πουλάνε μαγκιά είναι ελάχιστοι και σχεδόν πάντα είναι σε παρέες γιατί μόνοι τους δεν τολμάνε να πουλήσουν τσαμπουκά. Βέβαια όπως ήδη αναφέρθηκε στο ποστ πρέπει να ζυγίσεις και την κατάσταση. Μου έχει τύχει μια φορά στην Ναβαρίνου να γυρνάω από καφέ και να μου την πέφτουν 3 παιδάκια 18-19 χρονών, πρεζάκια και θέλανε τα λεφτά και το κινητό μου. Συνήθως τα πρεζάκια ειδικά μετά την χρήση δεν έχουν καλό συντονισμό κινήσεων και αν καταφέρεις να τους σπρώξεις και πέσουν κάτω δεν υπάρχει περίπτωση να σηκωθούν όρθιοι γρήγορα. Στην προκειμένη κάτι τέτοιο πήγα να κάνω αλλά με το που με πλησίασε ο πρώτος τον σπρώχνω και τον ρίχνω κάτω οι άλλοι δύο που ήταν στο 1 μέτρο βγάλαν κατσαβίδια. οπότε όπου φύγει φύγει. Τώρα βέβαια που το ξανασκέφτομαι θα ήταν καλύτερα να είχα φύγει εξαρχής χωρίς να περιμένω να μου ορμήσει ο πρώτος. Αλλά εκείνη την στιγμή δεν το σκέφτηκα και πολύ λογικά. Γενικά θέλει προσοχή και ποτέ μα ποτέ μην πουλάτε τσαμπουκά (ακόμη και αν άρχισε ο άλλος) αν δεν είστε έτοιμοι για το χειρότερο που είναι να πέσει τελικά ξύλο. Αυτό ισχύει γενικά αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις που απειλείται η ίδια σας η ζωή δεν χωράνε ηρωισμοί και φύγετε να γλιτώσετε γιατί δυστυχώς κυκλοφορούν ανάμεσα μας και ψυχάκιες ή ναρκομάνεις που αφαιρούν ζωές για 10-20 ευρώ. Σοβαρά το λέω αυτό,εγώ φοβάμαι τους πλασιέ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.