Προς το περιεχόμενο

Νταηλίκια και τραμπουκισμοί.

athlios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ασλ?

Τι σημαινει?

Το πιο προσφατα πηγαινε στο τελευταιο που συνεβη.Τελειωσα το σχολειο εδω και κατι χρονια καλε :-D

• Απαντ. 191
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και εγώ έκανα Bullying.Αλλά ήμουν ανώριμος.Τώρα σοβαρεύτικα.Εντάξει έκοψα το πόδι κάποιου,ανάγκασα κάποιον να φάει τα χύματα μου,ανάγκασα κάποιον να γλύψει τα ουρητήρια,επίσης έβαλα βόμβα σε περίπτερο,άναψα φωτιά στο κώλο μιας καθηγήτριας,πήγα σε ζαχαροπλαστείο και έφαγα τα γλυκά χωρίς να πληρώσω,κατούρησα στη μέση του σούπερμαρκετ,έκανα κάποιον να απολυθεί επειδή ψευδομαρτύρησα,κατάστρεψα και κάποιες ζωές αλλά αυτά είναι παρελθόν.Τωρά σοβαρεύτηκα και θέλω να πω ντροπή.Αίσχος.Τι κάνετε οι μπούληδες;Γιαt;i;Νιονιό μηδέν;

Δημοσ.

Και εγώ έκανα Bullying.Αλλά ήμουν ανώριμος.Τώρα σοβαρεύτικα.Εντάξει έκοψα το πόδι κάποιου,ανάγκασα κάποιον να φάει τα χύματα μου,ανάγκασα κάποιον να γλύψει τα ουρητήρια,επίσης έβαλα βόμβα σε περίπτερο,άναψα φωτιά στο κώλο μιας καθηγήτριας,πήγα σε ζαχαροπλαστείο και έφαγα τα γλυκά χωρίς να πληρώσω,κατούρησα στη μέση του σούπερμαρκετ,έκανα κάποιον να απολυθεί επειδή ψευδομαρτύρησα,κατάστρεψα και κάποιες ζωές αλλά αυτά είναι παρελθόν.Τωρά σοβαρεύτηκα και θέλω να πω ντροπή.Αίσχος.Τι κάνετε οι μπούληδες;Γιαt;i;Νιονιό μηδέν;

Θες να γίνουμε φίλοι;

Δημοσ. · Κρυμμένο από paredwse, 24 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από paredwse, 24 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Ξέχασα μια φορά κιόλας οδηγούσα και με έπιασε το χέσιμο.Κατέβηκα,βρήκα ένα άνθρωπο και τον ανάγκασα να κάτσει και να ανοίξει το στόμα του και έχεσα μέσα του.Μετά του είπα να μου σκουπίσει με τα χέρια του το κωλαράκι μου και τον ανάγκασα να αγοράσει μωρομάντηλα και να με σκουπίσει.Μετά τον έυχαρίστησα.Είδετε τι ευγνόμων είμαι;Τι τρόπους;Τι ευγένεια;Αλλά είναι παρελθόν.

Δημοσ. · Κρυμμένο από paredwse, 24 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από paredwse, 24 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Ενταξει.

ψοφησε. [ τριτο ενικο]

Δημοσ.

Εμένα ο πατέρας μου, μου έλεγε πάντα, όπου δεις φαΐ κάτσε, όπου δεις ξύλο, φύγε και so far το τηρώ απαρέγκλιτα.

Xa, μια απο τα ιδια αλλα καμια φορα σε βρισκουν αυτοι μονοι τους. Ειδικα αν εισαι σε κακοφημες περιοχες.

Δημοσ.

Θέλω να κάνω παράπονο για ψυχολογικό βιασμό άπο τον άθλιο.Είμαι αστείος.Γράφω ανέκδοτα και όλοι γελάνε με αυτά.Οι γυναίκες με λατρεύουν για το πρόσωπο μου και το χιούμορ μου.Μια μέρα σε ένα μπαρ μου είπε μια κοπέλα να της βάλω λίγο νερό.Της έβαλα λίγο,ποιο κάτω από το μισό και το βρήκε αστείο,όπως και εγώ.

Δημοσ.

Όλες οι κοπέλες γελάνε μαζίμου,όχι μαζί μου σαν ένας βλάκας για γέλια αλλά με τα αστεία μου.Όχι δνε έχουν χάλια αίσθηση χιούμορ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...