mary Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 ασλ? Τι σημαινει? Το πιο προσφατα πηγαινε στο τελευταιο που συνεβη.Τελειωσα το σχολειο εδω και κατι χρονια καλε
warlock9_0 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Παρακαλείται η χρήστρια Yin να παραθέσει εκείνο το βίντεο με την κουκουβάγια γιατί δεν το βρίσκω και θα καταλάβετε τι εννοώ. http://www.youtube.com/watch?v=DJrupqPqKYo&feature=related μπάντ μπόυς
Andreas2 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Και εγώ έκανα Bullying.Αλλά ήμουν ανώριμος.Τώρα σοβαρεύτικα.Εντάξει έκοψα το πόδι κάποιου,ανάγκασα κάποιον να φάει τα χύματα μου,ανάγκασα κάποιον να γλύψει τα ουρητήρια,επίσης έβαλα βόμβα σε περίπτερο,άναψα φωτιά στο κώλο μιας καθηγήτριας,πήγα σε ζαχαροπλαστείο και έφαγα τα γλυκά χωρίς να πληρώσω,κατούρησα στη μέση του σούπερμαρκετ,έκανα κάποιον να απολυθεί επειδή ψευδομαρτύρησα,κατάστρεψα και κάποιες ζωές αλλά αυτά είναι παρελθόν.Τωρά σοβαρεύτηκα και θέλω να πω ντροπή.Αίσχος.Τι κάνετε οι μπούληδες;Γιαt;i;Νιονιό μηδέν;
athlios Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 ψευδομαρτύρησα οι 10 εντολες στα παλια σου τα παπουτσα ε/
slygeo87 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Και εγώ έκανα Bullying.Αλλά ήμουν ανώριμος.Τώρα σοβαρεύτικα.Εντάξει έκοψα το πόδι κάποιου,ανάγκασα κάποιον να φάει τα χύματα μου,ανάγκασα κάποιον να γλύψει τα ουρητήρια,επίσης έβαλα βόμβα σε περίπτερο,άναψα φωτιά στο κώλο μιας καθηγήτριας,πήγα σε ζαχαροπλαστείο και έφαγα τα γλυκά χωρίς να πληρώσω,κατούρησα στη μέση του σούπερμαρκετ,έκανα κάποιον να απολυθεί επειδή ψευδομαρτύρησα,κατάστρεψα και κάποιες ζωές αλλά αυτά είναι παρελθόν.Τωρά σοβαρεύτηκα και θέλω να πω ντροπή.Αίσχος.Τι κάνετε οι μπούληδες;Γιαt;i;Νιονιό μηδέν; Θες να γίνουμε φίλοι;
Andreas2 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 24 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 24 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Ξέχασα μια φορά κιόλας οδηγούσα και με έπιασε το χέσιμο.Κατέβηκα,βρήκα ένα άνθρωπο και τον ανάγκασα να κάτσει και να ανοίξει το στόμα του και έχεσα μέσα του.Μετά του είπα να μου σκουπίσει με τα χέρια του το κωλαράκι μου και τον ανάγκασα να αγοράσει μωρομάντηλα και να με σκουπίσει.Μετά τον έυχαρίστησα.Είδετε τι ευγνόμων είμαι;Τι τρόπους;Τι ευγένεια;Αλλά είναι παρελθόν.
athlios Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 24 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 24 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Ενταξει. ψοφησε. [ τριτο ενικο]
Andreas2 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 οι 10 εντολες στα παλια σου τα παπουτσα ε/ Τα παπούτσια όλα είναι καινούργια και μάλιστα μάρκας Gucci.
ikaruga24 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Εμένα ο πατέρας μου, μου έλεγε πάντα, όπου δεις φαΐ κάτσε, όπου δεις ξύλο, φύγε και so far το τηρώ απαρέγκλιτα. Xa, μια απο τα ιδια αλλα καμια φορα σε βρισκουν αυτοι μονοι τους. Ειδικα αν εισαι σε κακοφημες περιοχες.
athlios Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Τα παπούτσια όλα είναι καινούργια και μάλιστα μάρκας Gucci. Τα διαβαζεις απο καπου η σου βγαινουν?
Andreas2 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Θέλω να κάνω παράπονο για ψυχολογικό βιασμό άπο τον άθλιο.Είμαι αστείος.Γράφω ανέκδοτα και όλοι γελάνε με αυτά.Οι γυναίκες με λατρεύουν για το πρόσωπο μου και το χιούμορ μου.Μια μέρα σε ένα μπαρ μου είπε μια κοπέλα να της βάλω λίγο νερό.Της έβαλα λίγο,ποιο κάτω από το μισό και το βρήκε αστείο,όπως και εγώ.
athlios Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ αυτο. τιποτα αλλο.
Andreas2 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Όλες οι κοπέλες γελάνε μαζίμου,όχι μαζί μου σαν ένας βλάκας για γέλια αλλά με τα αστεία μου.Όχι δνε έχουν χάλια αίσθηση χιούμορ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.