Προς το περιεχόμενο

Νταηλίκια και τραμπουκισμοί.

athlios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρέπει όλοι μας να έχουμε κάποιο τρομακτικό badass χαρακτηριστικό που να αποτρέπει τον άλλον από το να μας κάνει νταηλήκηα και τραμπουκυσμούς.

that also...

• Απαντ. 191
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παρακαλείται η χρήστρια Yin να παραθέσει εκείνο το βίντεο με την κουκουβάγια γιατί δεν το βρίσκω και θα καταλάβετε τι εννοώ.

Oπως?

Ματσετα? :lol:

Eσύ αν θυμάμαι καλά μοιάζεις με μαφιόζο, οπότε μάλλον αυτός είναι ο λόγος που δεν συναντάς νταυλίκηα και τσαμπουκαλήκια.

Δημοσ.

Μιας και αναφέρθηκε το σχολείο, το έχω απορία. Όταν πήγαινα εγώ σχολείο (τελείωσα το 96) γενικότερα πέρα απο ψιλοτσακωμούς για αθλητικά, δεν είχαμε προβλήματα τραμπουκισμού ή γενικότερα νταήδες να την έχουν στήσει σε άλλους, ή γενικά αυτό το πρότυπο που βλέπουμε σε ξένες ταινίες οι σωματαράδες και ανεπτυγμένοι μαθητές να την πέφτουν στους τσιλιβήθρες/geeks και γενικά στους μη δημοφιλείς. Μπορεί βέβαια το σχολείο μου να ήταν περίπτωση αλλά γενικά αυτή την εντύπωση είχαμε όλοι.

Το έχω όμως απορία πως μπορεί να είναι τα πράγματα τώρα. Παραμένουν έτσι cool τα πράγματα ή έχουμε "εξελιχθεί" και σε αυτόν τον τομέα;

Επίσης όταν κατεβαίνω Ελλάδα (Αθήνα) για διακοπές με το αγόρι μου, μου λέει ότι νιώθει μεγάλη ασφάλεια να κυκλοφορεί το βράδυ στην Αθήνα, δεν νιώθει ότι θα του την πέσει κανείς και ότι γενικά οι Έλληνες πέρα από φωνακλάδες, αποφεύγουν το ξύλο σε φάση δεν θέλουν να φτάσουν στο σημείο αυτό και κάνουν ότι μπορούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα (σε αντίθεση με αρκετούς -όχι όλους- σουηδούς οι οποίοι επιδιώκουν το ξύλο :/ αν και αυτοί είναι συνήθως πιτσιρικάδες ως και 25. Και σταματάω για να μη βγω πολύ οφφ τόπικ :P )

Δημοσ.

Μιας και αναφέρθηκε το σχολείο, το έχω απορία. Όταν πήγαινα εγώ σχολείο (τελείωσα το 96) γενικότερα πέρα απο ψιλοτσακωμούς για αθλητικά, δεν είχαμε προβλήματα τραμπουκισμού ή γενικότερα νταήδες να την έχουν στήσει σε άλλους, ή γενικά αυτό το πρότυπο που βλέπουμε σε ξένες ταινίες οι σωματαράδες και ανεπτυγμένοι μαθητές να την πέφτουν στους τσιλιβήθρες/geeks και γενικά στους μη δημοφιλείς. Μπορεί βέβαια το σχολείο μου να ήταν περίπτωση αλλά γενικά αυτή την εντύπωση είχαμε όλοι.

Αναλόγως το σχολείο. Εμένα όταν πήγαινα δημοτικό στο χωριό έπεφτε καθημερινά ξύλο (φιλικά πάντα) και έπρεπε να χτυπάς δυνατά για να επιβιώσεις. Οι χοντροί, οι γυαλάκιες, οι τρυφεροί και γενικά τα μαύρα πρόβατα την είχαν βαμμένη. Στο γυμνάσιο τα ίδια, πρώτη μέρα πήγα πρωτάκι ψαρωμένος, κι επειδή τόλμησα να πάω στις τουαλέτες για κατούρημα (γκέτο) με έπιασαν κάτι "τριτάκια" 18 χρονών μαντράχαλοι από το λαιμό και με ρίξαν από τις σκάλες και έπεσα και μάτωσα. Δεύτερη μέρα μου έκλεψαν το καρμπυρατέρ από το μηχανάκι (μέγιστη βλασφημία να σκάσει πρωτάκι με παπί). Βέβαια εκεί μετά όσο περνάει ο καιρός χώνεσαι σε συμμορίες και γίνεσαι τσοπανοκαμπόης και αποκτάς ρησπέκτ ειδικά αν πηγαίνεις στα μπιλιάρδα, έχεις παπί, πίνεις μπύρες, σπάσεις στο ξύλο κάποιον δημόσια ή φασώσεις την κλασική 16χρονη βυζαρού πορνηλία που έχει μείνει κατι χρονιές στην 1η γυμνασίου, και όσο μεγαλώνεις κοπανάς και ψαρώνεις τους μικρότερους και δεν έχεις πρόβλημα. Στο λύκειο και μετά το νόμο Αρσένη του 1999 που έφυγε όλη η λέρα γιατί έμεναν στον τόπο και πήγαν ΤΕΕ, έγιναν πιο μετροσέξουαλ τα πράγματα και ηρέμησε η κατάσταση κάπως. Εντός σχολείου πάντα.

Δημοσ.

Τι θέλεις να πεις, τι θέλεις να κάνεις

ο αλήτης βαράει δε μιλάει

δεν τον νοιάζει, δε φοβάται να πεθάνει, δε φοβάται σημάδι

σε προσβάλλει παίρνει μπουκάλι, φωνάζει ΠΟΥΣΤΟΠΑΙΔΟ και στο σπάει στο κεφάλι

ΝΑΙ δε λυπάται κανέναν...

0:55 Επίσης μην ξεχνάμε οτι ο συγκεκριμένος είναι και νευρικός

Δημοσ.

αυτο παντως με τα διακριτικα που λεει ο freedubus ισχυει. αν και οι γυναικες δεν μπλεκουν σε φασαριες για ηλιθιους λογους, απο την αλλη διατρεχουμε κινδυνο να πεσουμε σε επιδοξο μαλακα/βιαστη ο,τι θες, για λογους αυτοαμυνας παντως μια μεγαλη ομπρελα συνηθως αποτρεπει τετοια ατομα. επισης κατι γαντακια με κομενα δαχτυλα και καρφια που εχω εχουν το ιδιο αποτελεσμα (ασχετα αν ειναι τελειως ψευτικα και διακοσμητικα τα καρφια :-D )

Δημοσ.

αυτα που δειχνεις αθλιε ειναι κανονικα οπλα και ειναι παρανομα να τα εχει στην κατοχη του πολιτης, δεν μπορω να κυκλοφορο με κατι τετοιο πανω μου. αυτα που λεω εγω δεν ειναι οπλα αλλα δυνητικα η ομπρελα μπορει να σε προστατευσει. το θεμα ειναι να μην φτασεις στην συμπλοκη.

Δημοσ.

Το έχω όμως απορία πως μπορεί να είναι τα πράγματα τώρα. Παραμένουν έτσι cool τα πράγματα ή έχουμε "εξελιχθεί" και σε αυτόν τον τομέα;

Επίσης όταν κατεβαίνω Ελλάδα (Αθήνα) για διακοπές με το αγόρι μου, μου λέει ότι νιώθει μεγάλη ασφάλεια να κυκλοφορεί το βράδυ στην Αθήνα, δεν νιώθει ότι θα του την πέσει κανείς και ότι γενικά οι Έλληνες πέρα από φωνακλάδες, αποφεύγουν το ξύλο σε φάση δεν θέλουν να φτάσουν στο σημείο αυτό και κάνουν ότι μπορούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα (σε αντίθεση με αρκετούς -όχι όλους- σουηδούς οι οποίοι επιδιώκουν το ξύλο :/ αν και αυτοί είναι συνήθως πιτσιρικάδες ως και 25. Και σταματάω για να μη βγω πολύ οφφ τόπικ :P )

Χε..

Πού πήγαινες σχολείο; Μήπως τα είδες έτσι επειδή είσαι κορίτσι;

Μία χαρά υπήρχαν τότε οι "συμμορίες", τις οποίες τις λέγαμε "παρέες" και, απ' ό,τι μαθαίνω, υπάρχουν και σήμερα.

Κλέψιμο μπουφάν flight (ενώ το φοράς, στο βγάζανε), κλέψιμο παπουτσιών martins (ενώ τα φοράς, στα βγάζανε), κλέψιμο ρολογιού (ενώ το φοράς, στο βγάζανε), κλέψιμο γυαλιών ηλίου (ενώ το φοράς, στο βγάζανε) και ξύλο.

Βέβαια... όταν περάσεις το λύκειο, φύγεις από την περιοχή σου για σπουδές και γυρίσεις... όλοι δαύτοι είναι απλά καμένοι κακομοίρηδες που αργοπεθαίνουν από τα ναρκωτικά ή οι σερβιτόροι σε κάποια καφετέρια ή εργαζόμενοι σε κάποιο κομμωτήριο. Υπάρχει και νέο αίμα... αλλά αφενός όταν τους συναντήσεις στο δρόμο τους κοιτάς με τόση λύπηση που πραγματικά δεν μπορούν να κάνουν κάτι και αφετέρου εάν ξεπεράσουν το ότι είναι απλά κακομοίρηδες δεν μπορούν να κάνουν κάτι γιατί όλα τους τα σύμβολα ισχύος, που "πιάνουν" στους πιτσιρικάδες και είναι τα ΜΟΝΑ όπλα τους (τα οποία είναι και ψυχολογικά όπλα), απλά δεν σε αγγίζουν και το ξέρουν, συνειδητά ή όχι, αυτό και έτσι δεν ασχολούνται μαζί σου.

Πάντως μου αρέσουν όλοι τούτοι που νομίζουν ότι με το να το παίζουν "δυνατοί" έχουν βρει και το νόημα της ζωής...

Είναι τόσο αξιοπερίεργο να βλέπεις δίποδα ζώα που να μιλάνε... που μόνο περιέργεια μπορεί να σου προξενήσει.

Δημοσ.

Όλα εξαρτώνται από το "ζυγίσμα" που θα πρέπει να κάνεις απαραίτητα. Βέβαια υπάρχουν και πολλοί ψυχάκιδες εκεί έξω και θέλει προσοχή.

Παράδειγμα κακού ζυγίσματος:

Έχει μια βρωμοκίνηση μια μέρα στην Όλγας (είχε γίνει ένα ατύχημα) και προσπαθώ να βγω από το δρομάκι που κατεβαίνει από Ευκλείδη. Στο αμάξι είμαι μαζί με ένα φίλο. Βγάζω μούρη και έρχεται ένας και με κλείνει. Περιμένω κανένα 5λεπτο (όλα κολλημένα του πούστη). Προχωράνε λίγο τα αυτοκίνητα και βγάζω πιο πολύ μούρη. Μου χώνεται ένας να με ξανακλείσει, του χώνομαι και εγώ αλλά επιμένει και με κλείνει και αυτός. Τα παίρνω στο κρανίο που δε με αφήνει κανένας να βγω και αρχίζω τα μπινελίκια. Ξαναξεκινάνε ρε παιδιά και πάλι δε με αφήνουν και με κλείνει ένας μαλάκας ο οποίος έχει δει το πόση ώρα περιμένουμε να βγούμε. Του αρχίζουμε κάτι κωλόχερα κάτι μούτζες ξεγυρισμένες κλπ με το σκεπτικό ότι είμαστε δύο και αυτός ένας. Ανοίγει και αυτός το παράθυρο και μας ρίχνει κάτι χριστοπαναγίδια. Ανοίγει ο φίλος μου τη πόρτα και καλά να κατέβει να μαλώσει ενώ τα γαλλικά πάνε φουλ. Ανοίγει ρε παιδιά και ο άλλος τη πόρτα και βλέπουμε ένα χέρι Φ30, ένα σβερκίδι καυκάσιο μονοκόμματο κλπ. Ο τύπος ήταν τέρας και με δυσκολία χωρούσε να βγει από το αμάξι. Ξαναμπαίνει ο φίλος μου μέσα και ρίχνουμε τους τόνους και καλά ότι νταξ είσαι μαλάκας αλλά τώρα δεν είμαστε και σε φάση να πιαστούμε και στα χέρια. Μετά από μέρες τον πετυχαίνει το φιλαράκι μου στο γυμναστήριο και ρωτάει τον ιδιοκτήτη ποιος είναι. Ε..... παιδιά ήταν ο Mr Μακεδονία.

Παράδειγμα ψυχάκια:

Είμαι μαζί με το θειό μου στο αμάξι σταματημένοι σε φανάρι (έχει καμιά 15αριά χρόνια η ιστορία). Έρχεται ένας από πίσω και μας στουκάρει ελαφρά. Κατεβαίνει ο θείος μου και τον αρχίζει τα τι και πως και ο άλλος του αρχίζει τα έλα μωρέ τώρα κλπ. Με τα πολλά αγριεύει η κουβέντα (εγώ περίμενα μέσα στο αμάξι) και τον λέει ο θείος μου σε κάποια φάση μαλάκα. Ε... παιδιά το τύπος άλλαξε 10χρώματα "εμένα θα πεις μαλάκα ρε αρχίδι, θα σε γαμήσω". Πάει παιδιά που λέτε το φορμπαγκάζ και βγάζει το σταυρό και ορμάει στο θείο μου. Τον βλέπει ο θείος μου μπαίνει σφαίρα στο αμάξι και δροοοοοοόμοοοοο.....

Δημοσ.

Παράδειγμα κακού ζυγίσματος:

Έχει μια βρωμοκίνηση μια μέρα στην Όλγας (είχε γίνει ένα ατύχημα) και προσπαθώ να βγω από το δρομάκι που κατεβαίνει από Ευκλείδη. Στο αμάξι είμαι μαζί με ένα φίλο. Βγάζω μούρη και έρχεται ένας και με κλείνει. Περιμένω κανένα 5λεπτο (όλα κολλημένα του πούστη). Προχωράνε λίγο τα αυτοκίνητα και βγάζω πιο πολύ μούρη. Μου χώνεται ένας να με ξανακλείσει, του χώνομαι και εγώ αλλά επιμένει και με κλείνει και αυτός. Τα παίρνω στο κρανίο που δε με αφήνει κανένας να βγω και αρχίζω τα μπινελίκια. Ξαναξεκινάνε ρε παιδιά και πάλι δε με αφήνουν και με κλείνει ένας μαλάκας ο οποίος έχει δει το πόση ώρα περιμένουμε να βγούμε. Του αρχίζουμε κάτι κωλόχερα κάτι μούτζες ξεγυρισμένες κλπ με το σκεπτικό ότι είμαστε δύο και αυτός ένας. Ανοίγει και αυτός το παράθυρο και μας ρίχνει κάτι χριστοπαναγίδια. Ανοίγει ο φίλος μου τη πόρτα και καλά να κατέβει να μαλώσει ενώ τα γαλλικά πάνε φουλ. Ανοίγει ρε παιδιά και ο άλλος τη πόρτα και βλέπουμε ένα χέρι Φ30, ένα σβερκίδι καυκάσιο μονοκόμματο κλπ. Ο τύπος ήταν τέρας και με δυσκολία χωρούσε να βγει από το αμάξι. Ξαναμπαίνει ο φίλος μου μέσα και ρίχνουμε τους τόνους και καλά ότι νταξ είσαι μαλάκας αλλά τώρα δεν είμαστε και σε φάση να πιαστούμε και στα χέρια. Μετά από μέρες τον πετυχαίνει το φιλαράκι μου στο γυμναστήριο και ρωτάει τον ιδιοκτήτη ποιος είναι. Ε..... παιδιά ήταν ο Mr Μακεδονία.

Δημοσ.

Μιλάτε για το λεγόμενο bullying;Πέρασα από κάποιους ανθρώπους.Έβαλα και κατάρες αλλά τις ακύρωσα.Ειδικά στρατό όταν έκανα τεστ iq και σκόρασα στο οριακή νοηιτκή στέρηση λόγω νύστας,ένας διοικητής παρακαλώ,ονόματι ΠΟΥΛΙΚΑΚΟΣ ΠΟΥΛΙΚΟΣ,υλικού πολέμου,έλεγε πράγματα σαν ''Λοχία,ξύρισε τον'',''Λοχία δύσε του τα παπούτσια του''.Μου έκανε και ένας άλλος στο σχολείο και αυτός ήταν τόσο βλάκας που με λέγαν οι άλλοι γιατί δεν το πλακώνω στο ξύλο.Άλλος γέλασε μαζί μου στο σχολείο δίχως λόγο,ίσως ήμουν μαύρο πρόβατο για μερικούς.Εγώ λόγω αγαθότητας και μακροθυμίας δεν έκανα τίποτε.Ώσπου ο Κρακατόα εκράγηκε.Πήγα να τον σπάσω στο ξύλο.Νόμιζε πως είμαι και κανένας που δεν καταλαβαίνω γιατί συμπεριφέρθηκε μπροστά στους άλλους σαν να είμαι κανένας αόρατος,και τους είπε να μην με βάζουν πάνω,δνε με βάζουν.Το άλλο ένιωσε και αδικημένος πως νευρίασα,δηλαδή ζητούσε και τα ρέστα από πάνω;Φυσικά και αυτός τόσο βλάκας που κανένας δνε ήταν μαζί του εν ώ αν ήτνα 'κάποιος' θα με δέρναν εμένα.

Τη επόμενη φορά θα πω του ντάη:Θα σε καταράστω και αν δεν εξομολογηθεί πως τον καταράστηκα εγώ,δεν θα σωθεί.Κάτι όπως οτν Ελισαίο που καταράστηκε τους νεαρούς και τους έφαγαν αρκούδες.

Δημοσ.

Toυλάχιστον άμα θέλετε να δείρετε κάποιον, απλά σηκώστε τα μανίκια! Άμα είναι να διαλέξετε και τον τρόπο...(μαχαίρια, σιδερογροθιές κλπ), είναι λίγο γκέη. =ρ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...