nikosgia Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι, ο θεός κάθεται και σας ράβει σα μαλάκας μετά. Κατσε ρε lucifer καθεται ο αλλος και χωνει (στην καλυτερη....) και συ τι κανεις?...Δεν αντιλεγω σε αυτο που λες, αλλα ολοι νευρα εχουμε...
Lucifer Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δε μου 'χει χώσει ποτέ κανείς χωρίς να 'χω προκαλέσει, δεν ξέρω.
nikosgia Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 ο ts μαλλον αναφερεται στο αντιθετο...εδω ειναι το γαμωτο...
christiana78 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Το χειρότερο σενάριο απ'όλα είναι ο μαλάκας να είναι στη δουλειά σου.... προιστάμενός σου.. την φούτσισες...
christiana78 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 ναι αναμένεις...να του κλάσεις ...εκεί 3 λύσεις υπάρχουν... α)κάνεις το μπαμ και είσαι κολόφαρδος και καλυτερεύουν τα πράγματα (μικρες πιθανότητες), β)κάνεις το μπαμ και παίρνεις τα κουβαδάκια σου σε άλλη παραλία (που αυτή τη στιγμή οχι παραλία ούτε βραχάκι δεν υπάρχει),γ) κάνεις τουμπεκί και σιγά σιγά λαλεύεις (και να πως καταντάς σκατόγερος στα 50 σου)
nikosgia Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Παντα υπαρχουν περιθωρια.....μα παντα....το timing ειναι το θεμα
ikaruga24 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Συμφωνοι για το timing. Εγω θεωρω οτι αυτος που το παιζει τσαμπουκας απλα εχει ΠΟΛΥ ελευθερο χρονο στα χερια του, γενικα τον νταντευουν πολυ απο το σπιτι του και δεν εχει φαει ποτε μα ποτε στη ζωη του ενα καλο βρομοξυλο. Αν πετυχω σε τετοιο απλα τον αγνωω, οχι γιατι φοβαμαι αλλα γιατι δεν θελω με τιποτε να χωνω και να με χωνουν. Δεν γουσταρω με τιποτε να τραυματιζω ατομα αλλα ουτε και να τραυματιζομαι για ηλιθιοτητες. Δεν κανω την κοτα βεβαια, απλα αποχωρω πριν αναψουν περισσοτερο τα αιματα και δεν θελω με τιποτα αυτος που θα κανει την πρωτη κινηση.
liopyr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ κάνω την κότα πάντως. Με ηχητικά και το χαρακτηριστικό κούνημα των αγκώνων πάνω-κάτω. http://www.youtube.com/watch?v=qpTlkLgZTHo
viper2005 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Η βια ειναι η μονη λυση? αν ειναι απροκαλυπτη η επιθεση και φυσικα στην ριξει πρωτος εισαι ελευθερος να κανεις οτι θες...
panagos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Η βία ξεκινάει εκεί που τελειώνουν τα επιχειρήματα. Το καλύτερο θα ήταν να είσαι ικανός να μπορέσεις να αποτρέψεις τον τραμπούκο, μέσω επιχειρημάτων. Παρόλα αυτά, και επειδή υπάρχουν άγρια ζώα που έρχονται αποφασισμένα, καλό θα είναι να είσαι και κατάλληλα εκπαιδευμένος να τα αντιμετωπίσεις ανάλογα. Να μην είσαι πολεμοχαρής, αλλά να είσαι ετοιμοπόλεμος.
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε σεις που κυκλοφορειτε? Εξακολουθω να μην καταλαβαινω που μπορεις να συναντησεις νταηλικια στην καθημερινοτητα σου οταν αυτη δεν ειναι χωρος σχολειου ξερω γω. Εκτος αν νταηλικι ειναι το "Φερε μου τα λεφτα σου" και συνοδευεται απο κανα μαχαιρι, οποτε εκει δεν κανεις την κοτα φυσικα, αλλα τον homo sapiens, oποτε "Να τα, μισο, εχω και κατι ψιλα στην κωλοτσεπη".
christiana78 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ θεωρώ νταηλίκη και τραμπουκισμό να σου φέρονται σκατά ακόμα και λεκτικά , δεν είναι ανάγκη να πέσουν σφαλιάρες.
freedubus Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Πρέπει όλοι μας να φροντίζουμε έχουμε κάποιο διακριτικά τρομακτικό badass χαρακτηριστικό (σε άτιτχιουντ/ντύσιμο/τρόπο ομιλίας/κινήσεις) που να αποτρέπει τον άλλον από το να μας κάνει νταηλήκηα και τραμπουκυσμούς.
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Πρέπει όλοι μας να έχουμε κάποιο τρομακτικό badass χαρακτηριστικό που να αποτρέπει τον άλλον από το να μας κάνει νταηλίκια και τραμπουκισμούς. Oπως? Ματσετα? edit: Δεν εχεις αδικο παντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.