Προς το περιεχόμενο

Νταηλίκια και τραμπουκισμοί.

athlios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 191
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αντρέα, μην τα παραχοντραίνεις, το χαλάς. Πρέπει να βρεις ένα ψυχεδελικό μοντέλο απαντήσεων και να το ακολουθείς πιστά, γιατί αλλιώς φαίνεται ότι τρολλάρεις. laugh.gif

Δημοσ.

Δεν είναι trolling.Δεν φτάνει που έδωσα στο βιολογικό 60 ευρώ για ένα καφέ,3 γάλατα,2 τυριά και 2 κουτιά μπισκότα έχω και αυτό από πάνω.

Δημοσ.

Συγνώμη ρε Αντρέα, κι εγώ από το βιολογικό ήρθα και έχω τις ζοχάδες μου, δεν ήθελα να προκαλέσω flame. 45 ευρώ για 2 πολύσπορες φρατζόλες, μισό κιλό γιαούρτι και 6 μοσχαρίσιες έδωσα.

Δημοσ.

Εγώ κότεψα να πλακωθώ στο ξύλο το σαββατο. Η ώρα τρεις το βράδυ ήθελα να κοιμηθω και ο από κάτω έκανε πάρτι τίγκα στη μουσική. Πριν αρχίσετε να λέτε ότι έπρεπε να πάω και γω στο πάρτι και τέτοια να σας πω ότι έχω εξεταστική και έγραψα σήμερα μάθημα.

Ανοίγει η πόρτα ( εγώ βιδωμένος ) τους λέω κλείστε τη μουσική, ο τυπάς που μου μιλούσε στην αρχή κοτεύει αλλά μετά μου πουλούσε νταηλίκια. Εκεί που ήμουν έτοιμος να χωθώ εμφανίζονται περίπου 10-15 άτομα στην πόρτα.....ε δεν έπαιρνε.... έριξα τους τόνους γιατί θα της έτρωγα άσχημα. Δεν είναι ότι είμαι καμμιά μισοριξιά, κάθε άλλο, αλλά είναι φάσεις που απλά δεν σε παίρνει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...