Moderators stormrain Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Mιλησε με δικηγορο. Το πραγμα ακουγεται σοβαρο.
Thanos1972 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Θα με βρούνε; Ξερω τι εκανες την ωρα που οδηγουσες...... (λετε να γινει σηριαλ)?
thanocaster Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Αντρέα, μην τα παραχοντραίνεις, το χαλάς. Πρέπει να βρεις ένα ψυχεδελικό μοντέλο απαντήσεων και να το ακολουθείς πιστά, γιατί αλλιώς φαίνεται ότι τρολλάρεις.
Andreas2 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δεν είναι trolling.Δεν φτάνει που έδωσα στο βιολογικό 60 ευρώ για ένα καφέ,3 γάλατα,2 τυριά και 2 κουτιά μπισκότα έχω και αυτό από πάνω.
thanocaster Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Συγνώμη ρε Αντρέα, κι εγώ από το βιολογικό ήρθα και έχω τις ζοχάδες μου, δεν ήθελα να προκαλέσω flame. 45 ευρώ για 2 πολύσπορες φρατζόλες, μισό κιλό γιαούρτι και 6 μοσχαρίσιες έδωσα.
efo355 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Εγώ κότεψα να πλακωθώ στο ξύλο το σαββατο. Η ώρα τρεις το βράδυ ήθελα να κοιμηθω και ο από κάτω έκανε πάρτι τίγκα στη μουσική. Πριν αρχίσετε να λέτε ότι έπρεπε να πάω και γω στο πάρτι και τέτοια να σας πω ότι έχω εξεταστική και έγραψα σήμερα μάθημα. Ανοίγει η πόρτα ( εγώ βιδωμένος ) τους λέω κλείστε τη μουσική, ο τυπάς που μου μιλούσε στην αρχή κοτεύει αλλά μετά μου πουλούσε νταηλίκια. Εκεί που ήμουν έτοιμος να χωθώ εμφανίζονται περίπου 10-15 άτομα στην πόρτα.....ε δεν έπαιρνε.... έριξα τους τόνους γιατί θα της έτρωγα άσχημα. Δεν είναι ότι είμαι καμμιά μισοριξιά, κάθε άλλο, αλλά είναι φάσεις που απλά δεν σε παίρνει...
athlios Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Αν την εχεις μικρη * δε φταιωγω. *την οθονη
jason_rethymno Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Αν την εχεις μικρη * δε φταιωγω. *την οθονη πόσες ίντσες είναι η οθόνη σου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.