Skia11 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Keep to your self και όταν πρέπει βγάλτε τους εκτός αλύπητα και γρήγορα.
Oscar_Mike Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 και τους Beastie Boys. What the F? να 'στε καλά ρε παιδιά, τόσο γέλιο μήνες είχα να ρίξω!
jason_rethymno Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 ο πατέρας μαξιμος,ειχε πει οτι ο αντίχριστος θα ειναι ελληνας,γεννημένος τον Απρίλη του 83,μάντεψε.... Με φώναξε κανείς?
Mika Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Σύμφωνα με τις απόψεις του γνωστού συγγραφέα κ. Ιωάννη Φουράκη, όπως διατυπώθηκαν τόσο στα βιβλία του όσο και σε περιοδικά όπως Τρίτο Μάτι και Strange, τον Απρίλιο του 1983, ανάμεσα σε χιλιάδες άλλα παιδιά, γεννήθηκαν και 98 μωρά, 49 αγόρια και 49 κορίτσια, τα οποία στην ουσία αποτελούν υιούς και θυγατέρες ημιθέων και ηρώων. πηγή τα συμπεράσματα δικά σας
liopyr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Αλήθεια λέει. Δηλαδή εγώ είμαι γιος ημίθεου, είμαι 1/4 θεός;
Aplostra Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Αν πέρασες το ανάλογο τεστ μπορείς να ελπίζεις
doutsos13 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Trollin is the best art αν δεν παίρνει κάποιος από λόγια μην παίρνεις ούτε εσύ ρίξε το στον χαβαλέ
Andreas2 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Σαν οδηγούσα με πιάσαν τα νεύρα από κατι συμβάντα.Έστειλα μυνήματα με βρισιές σε ένα μπακάλη που με ειρωνεύτηκε.Πουλά το μαγαζί του και έχει αγγελία με το κινητό του πάνω.Δεν έκανα απόκρυψη.Με έπιασε πίσω καθώς και δύο άλλα κινητά,δεν ξέρω τα άλλα δύο αν είναι δικά του.Έχω κάρτα pay as you go.Θα με βρουνε;Θα μπλέξω;
freedubus Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Τι σου είπε ο μπακάλης; Τι του είπες εσύ; Ανταλλάξατε βαριές βωμολοχίες τύπου "χριστοπαναγίες" ; Λοιδορήσατε τα Θεία;
Andreas2 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Το κινητό είναι pay as you go,όχι account.Του άφησα υποννοούμενα ότι είμαι έγω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.