johnpontios Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπέρα σε όλους. Ειμαι φοιτητης στη Θεσσαλονικη(Τουμπα) και θελω να βαλω internet στο σπιτι μου. Απλα αυτο που εχω παρατηρησει απο τις εταιρειες ειναι οτι πιο παλια πριν 2 χρονια ας πουμε οι τιμες ητανε καλυτερς σε σχεση με σημερα( για προσφορες μιλαω). Σημερα αν βαζατε εσεις internet 24 Mbps (μονο 1play) στο σπιτι σας ποια εταιρεια θα επιλεγατε κ γιατι... Ετσι να κανουμε μια κουβεντουλα να δουμε τα υπερ και τα κατα καθε εταιρειας και φυσικα ποσο συμφερει το καθε πακετο...!! Να σημειωσω ακομα οτι αν δεν εχεις στο σπιτι σου καθολου γραμμη και στην εγκατασταση θα πληρωσεις τα τελη ενεργοποιησεις. Εδω βασικα δεν γνωριζω αν το πληρωνεις σε ολες τις εταιρεις και αν ειναι το ιδιο ποσο παντου. (Παλαιοτερα υπηρχε ενα προγραμμα το διοδος που ειχε κατι προσφορες, αυτο παιδια υπαρχει ακομα ; και αν ναι με ποιες εταιρεις συνεργαζεται..) Ακομα αν εχει καποιος στο σπιτι του δυνδεσει on telecoms και cyta ας καταθεσει της αποψη του αν ειναι ευχαριστημενος !!! Σας ευχαριστω πολυ...!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.