Προς το περιεχόμενο

Αναζήτηση Western Game

Tsiringos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα!

Εχετε κατα νου κανενα καλο FPS(το τονιζω) western game του στυλ mexico,ερημος,double pistols,cowboys,αλογα(αυτα δεν ειναι παιχνιδια) κλπ? :mrgreen:

Οπως για παραδειγμα κατι σαν το Smokin' Guns το οποιο το χω λιωσει!

Call of Juarez μη μου πειτε,νταξει ειναι αυτονοητο αλλα θα ηθελα και κανενα αλλο...

(Αν γινοταν να παιζει και free online δεν θα με πειραζε καθολου ισα ισα χΔ)

http://www.youtube.com/watch?v=1hYV-JSjpyU <--- Να θυμιζει τετεια ατμοσφαιρα ξερετε εσεις!! ;)

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Το πρώτο τέτοιου στυλ που χα παίξει ήταν το Outlaws, το δεύτερο το Call of Juarez. Αν υπάρχει κανα αντίστοιχο, θα χαρώ κι εγώ να το μάθω. Έστω και mod κάποιου άλλου fps.

Δημοσ.

Το πρώτο τέτοιου στυλ που χα παίξει ήταν το Outlaws, το δεύτερο το Call of Juarez. Αν υπάρχει κανα αντίστοιχο, θα χαρώ κι εγώ να το μάθω. Έστω και mod κάποιου άλλου fps.

Outlaws ειδα πολλα...στειλε καποιο λινκ αν μπορεις απο youtube ή απο review κλπ

To Gun μου έρχεται στο μυαλό.

Μμμ και γω το σκεφτηκα...θα το δοκιμασω και θα δω ;)

Δημοσ.

Δεν σου δωσα εξαρχής γιατί όταν μιλάς για online δε νομίζω να σαι διατεθειμένος να παίξεις παιχνίδι του '97 :P

Τρομερο παιχνιδι,απο πιτσιρικι το επαιζα

Ακομα θυμαμαι που περιφερομουν στην πολη ακουγοντας τον τυπο απο μεσα να φωναζει "Where are you Marsall??"

Δημοσ.

Από πρόσφατα όντως, μόνο τα Gun και το Call of Juarez μου έρχονται στο νου. Για πιο παλιά πας σε Outlaws (τέλειο), Mad Dog McCree (καλταδούρα), Desperados (μοιάζει όμως με το Commandos, μάλλον δεν ψάχνεις κάτι τέτοιο, και ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ το Sunset Riders :-D :-D :-D

Άν έχεις PS3 ή υπομονή μέχρι να κυκλοφορήσει σε PC, αγνόησε όλα μα όλα τα παραπάνω και παίξε το Red Dead Redemption.

Δημοσ.

Άν έχεις PS3 ή υπομονή μέχρι να κυκλοφορήσει σε PC, αγνόησε όλα μα όλα τα παραπάνω και παίξε το Red Dead Redemption.

Υπάρχουν φήμες ότι θα βγεί για PC ?

Δημοσ.

Δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα αλλά είναι αδύνατο να μη βγει, όλα τα παιχνίδια της Rockstar έχουν κυκλοφορήσει έστω και καθυστερημένα.

Δημοσ.

Δεν σου δωσα εξαρχής γιατί όταν μιλάς για online δε νομίζω να σαι διατεθειμένος να παίξεις παιχνίδι του '97 :P

ειπα ΑΝ εχει online...και να μην εχει δε με πειραζει ;)

Από πρόσφατα όντως, μόνο τα Gun και το Call of Juarez μου έρχονται στο νου. Για πιο παλιά πας σε Outlaws (τέλειο), Mad Dog McCree (καλταδούρα), Desperados (μοιάζει όμως με το Commandos, μάλλον δεν ψάχνεις κάτι τέτοιο, και ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ το Sunset Riders :-D :-D :-D

Ευχαριστω ;)

PS3 εχω,νταξει δε λεω ωραιο παιχνιδακι το RDR αλλα δεν θα δινα 50ευρω ποσο κανει για ενα 3rd person shooter.Αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη και γνωμη για του δικου μου στυλ games :)

Το outlaws με ενδιαφερει πιο πολυ,καποιο λινκ για το που μπορω να το κατεβασω?(ΕΕ,δεν πιστευω να θεωρηθει πειρατεια!!που θα κυκλωφορει τοσο παλιο!! :-D)

Α,και πριν ειπα FPS ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...