Προς το περιεχόμενο

dell xps 8300

wiowia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πες την ψύκτρα την αλλάζουμε, μικρή είναι η διαφορά..

Το κουτί όμως γιατί δεν είναι καλό?? Ήμουν ανάμεσα σε αυτό και αυτά τα τρία:

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=11605&cat=1&sub=152&pmanuf=823&sort=undefined&step=undefined

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=17918&cat=1&sub=152&pmanuf=206&sort=undefined&step=undefined

http://www.visionstudio.gr/prodsmallinfo.asp?id=13308&cat=1

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κανενα απο τα 3.υπαρχουν ποιοτικοτερα κουτια για να παρεις.

Πολλα παιζουν ρολο στο τι να κοιταξεις για να αγορασεις ενα κουτι.

Περα απο το ποσους ανεμιστηρες χωραει και εαν σου αρεσει εμφανισιακα η οχι θα πρεπει να κοιταξεις που μπαινει το τροφοδοτικο,εαν εχει φιλτρα στους ανεμιστηρες,τι χωρους εχει μεσα,ποσους δισκους μπορεις να βαλεις,και αλλες λεπτομερεις μετα που δειχνουν την ποιοτητα κατασκευης οπως το εαν ειναι βαμμενο μεσα το εσωτερικο,εαν εχει τρυπα πισω απο το socket του επεξεργαστη για να αλλαζεις ευκολα ψυχτρα,εαν χωραει μεγαλες καρτες γραφικων και πανω απο ολα το cable management.

Τωρα το τι θυρες βγαζει εξω και τετοια εχουν μικροτερη σημασια.

Διαβασε στο ιντερνετ κανενα review και μετα αποφασισε.

Για κοιτα και αυτα Antec Dark Fleet 10 ΤΙΜΗ 96.26 €

Sharkoon T9 Economy ΤΙΜΗ 67.60 €

Xigmatek Utgard CPC-T90DB-U02 ΤΙΜΗ 87.03 € η καποιο coolemaster αλλα σε αλλο μαγαζι παμε που τα εχει πιο φθηνα.

Το utgard προσωπικα το εχω (απλα χωρις το πλαινο παραθυρο) και μπορω να πω τα καλυτερα για το κουτι.σιγουρα θα υπαρχουν και καλυτερα αλλα και πιο ακριβα.

Δημοσ.

Αλλάζουμε το κουτί και την ψύκτρα και είμαστε εδώ:

27352938.jpg

Είναι εντάξει για τη δουλειά που το χρειάζομαι ή χρειάζεται να αλλάξουμε τίποτε άλλο???

Εγγύηση δίνουν ή ούτε απ'αυτό έχουμε??

Δημοσ.

Ωραια.. :(

Δεν είναι καλύτερα να κάνω μια παρόμοια σύνθεση σε plaisio,e-shop ή άλλο κατάστημα που δίνουν και 3 χρόνια εγγύηση??

Βέβαια δεν έχουν την ίδια ποικιλία, αλλά είναι διαφορετικό να έχεις υποστήριξη για 3 χρόνια και να ξέρεις

πως δεν θα ψάχνεσαι κάθε φορά όταν χαλάει κάτι..

Δημοσ.

οχι φιλε μου δεν ειναι καθολου ετσι!ειναι πολυ κλεφτες!δεν παρεχουν δικη τους εγγυηση απλα αυτο που θα κανεις εσυ οταν χαλασει ενα κομματι το κανουν αυτοι και μετα το στελνουν σε εσενα.(στελνουν το προιον στην εταιρια που το κατασκευαζει πχ asus) εκτος αυτου δεν εχουν ουτε ποικιλια ουτε καλες τιμες και απο εξυπηρετηση βραστα!σου βγαζουν τον καρκινο να σου διορθοσουν το παραμικρο προβληματακι που θα σου τυχει και σου λενε οτι εισαι και τυχερος που στο διορθοσανε..

τουλαχιστον αμα δεν κανανε οι τεχνικοι τους αγγαρεια λες παει στο καλο..αμ δε ομως..τα παραδειγματα ειναι χιλιαδες οπως και θα σου πουνε αλλα ατομα με παρομιες καταστασεις..εδω μια καρτα γραφικων μου ηρθε χαλασμενη και δεν ειχαν να μου δωσουν την ιδια καθως αυτο το DOA 7 που εχουν τα περισσοτερα καταστηματα υποτιθεται οτι σου δινει νεο προιον αμα σου φτασει κατερστραμενο ή προβληματικο,αλλα προσπαθουσαν να μου δωσουν μια κατωτερη καρτα που ειχαν διαθεσιμη και μου λεγανε βλακειες οτι ειναι ιδιας επιδοσης...

Δημοσ.

Σωθηκες τωρα.και να μπλεξεις μετα με το service τους και παει λεγοντας.ασε που θα σου λενε οτι αυτο το προιον δεν ειχε 2 χρονια εγγυηση αλλα 1 και τα λοιπα.

Να μην πω για την ποικιλια και το ποσο ακριβοι ειναι οπως λες.

Δημοσ.

Συμφωνούμε στην έλλειψη ποικιλίας,στις ακριβές τιμές και στο μη επαγγελματικό σέρβις(εταιριών τύπου dell)..

Αλλά δεν παύεις και πάλι να έχεις 3 χρόνια σέρβις..Ας έχουν τα κομμάτια από μόνα τους 1 και 2 χρόνια, αυτοί σου δίνουν 3..

Μπορεί να σου βγάλουν το λάδι, αλλά είναι διαφορετικό να πάω σε ένα κατάστημα eshop που είναι κοντά στο σπίτι μου και διαφορετικό να ψάξω που είναι τα κεντρικά της asus,xigmatek και δεν ξέρω και εγώ ποιάς άλλης εταιρίας..Δεν συμφωνείται σ'αυτό??

Άσε που εγώ ο άσχετος δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει άμα χαλάσει ο υπολογιστής μου.. Πρέπει να πληρώσω τεχνικό να βρει τη βλάβη και μετά να πάω στις εταιρίες για αλλαγή..

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος όλα τα κομμάτια hardware που σου έχουν προταθεί έχουν τουλάχιστον 3 χρονιά εγγύηση. Τώρα για την πιθανότητα που κάτι θα παρουσιάσει πρόβλημα δεν χρειάζεσαι κανένα τεχνικό και το ινσομνια μια χαρά σου κάνει και είναι τζάμπα!

android.png

Δημοσ.

Ναι δίνουν 3 χρόνια.. Έτσι τουλάχιστον αναφέρουν..

Απλά μου φαίνεται λίγο μεγάλο το ρίσκο του να δίνεις 1.000Ε χωρίς κάλυψη..

Ας το ξεπεράσουμε όμως αυτό για να σταθούμε στη σύνθεση..

Συμφωνείται σ'αυτό που έχουμε μέχρι τώρα ή πιστεύετε ότι υπάρχει κάτι που μπορούμε να αλλάξουμε??

Δημοσ.

Εγώ θα έλεγα να αγοράσεις την έτοιμη σύνθεση της dell γιατί καλά όλα αυτά που σου λένε οι υπόλοιποι αλλά δεν μιλάμε για χομπίστικο pc αλλά για εργαλείο δουλειάς.

Σίγουρα θα έχεις πιο δυνατό μηχάνημα αλλά το θέμα είναι η υποστήριξη. Θες να χάνεις το χρόνο σου και τη δημιουργικότητα σου στο να φτιάχνεις κάποιο πρόβλημα ή να προσπαθεις να επικοινωνήσεις με το πλαίσιο και το κάθε πλαίσιο ή όταν βρίσκεις πρόβλημα να κάνεις ένα τηλ και να λές φτιάξτε το;

Αυτό είναι που κοστίζει πιο πολύ.

Της αδερφής μου της δώσανε ένα dell pc που για τη δουλειά που το θέλει, να κόβει αποδείξεις και να κρατα αποθήκη, είναι μια χαρά. Δεν είναι κανα τέρας αλλά τη δουλειά που πρέπει να κάνει την κάνει σωστά και είναι και τελείως αθόρυβο το pc.

Δημοσ.

Γιατι,ειναι σιγουρο το οτι θα χαλασει καποιο part εαν δεν παρει το dell?

Αυτό κατάλαβες εσύ;

Αν χαλάσει κάτι στο dell απλά λες φτιάχτε το. Δεν σε νοιάζει τίποτα άλλο.

Δημοσ.

Φίλε Θάνο όχι δεν είναι σίγουρο.. Ούτε ότι με το dell δεν θα έχεις πρόβλημα..

Απλά αυτό που λέει ο φίλος efo355 και το έχω διαπιστώσει και εγώ με ένα λάπτοπ που έχω της dell είναι πως

αν το μηχάνημα πάθει κάτι ξέρεις πως την αμέσως επομένη εργάσιμη μέρα έχεις τον τεχνικό στο σπίτι σου να στο διορθώσει..

Αυτό είναι πολύ σημαντικό και σίγουρα δεν μπορείς να το έχεις ούτε απ'το πλαίσιο αλλά ούτε και από καμία άλλη εταιρία..

Βέβαια με την dell τα προβλήματα είναι άλλα..Δεν μπορείς να κάνεις δική σου σύνθεση εδώ..

Η σύνθεση που έχω στην αρχή του post είναι από USA..

Οπότε για να έρθει εδώ πρέπει να γίνει η αγορά από USA από κάτοικο Αμερικής και εκείνος μετά να το στείλει εδώ..

Δεν ξέρω βέβαια τι μπορεί να παίξει στο τελωνείο μ'αυτό..

Επικοινώνησα με τους εδώ συνεργάτες της dell και δεν κάνει κανείς τους σύνθεση, έχουν μόνο έτοιμα κομμάτια και δεν ξέρω αν αυτά αξίζουν στις τιμές που τα δίνουν..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...