Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν γνωριζω να σου απαντησω για το προβλημα σου,αλλα οπως εισαι βαλε τον σκληρο σε κανονικη θεση και οχι αναποδα οπως το εχεις τωρα.Θα τον παρεις στα χερια.

Ετσι και εκανε και ενας ξαδελφος που ειχε προβλημα με το pc και μιλωντας στο τηλεφωνο την στιγμη που μου λεει οτι εχει αναποδα τον σκληρο του ειπα να τον ισιωσει,αλλα δεν τον προλαβε και του χτυπησε.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σ ευχαριστώ πολύ φίλε nemesiskp για την παρατήρηση σου. Θα τον βάλω κανονικά αν είναι και θα ξαναδοκιμάσω. Πάντως κάτι μου λέει ότι ίσως το πρόβλημα να είναι στις μνήμες ή ακόμα πιο σοβαρό η ιδία η μητρική.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βγάλε όλα τα περιφερειακά...

Άσε μόνο τα βασικά cpu/ram/gpu

Επίσης βγάλε και την μπαταρία για κανα 10λεπτο

Επίσης κάρτα γραφικών δοκίμασε να βρεις καμία και να βάλεις...

Επεξ/σία από Antwni
Δημοσ.

Πάλι το ίδιο μου κάνει. Έχω μόνο cpu , μνήμες και κάρτα γραφικών πάνω στην μητρική και πάλι μου ακούγεται ο ίδιος ήχος όπως αυτός στο βιντεάκι.

Δημοσ.

Είναι αυτό που σου είπε ο Thanos πιο πάνω.

Η μητρική έχει alarm σε 4 περιπτώσεις 1)αν ανεβάσει θερμοκρασία η cpu 2)αν δεν δουλέψει το cpu fan 3) αν δεν δουλέψει κάποιο από τα system fan 4)αν ανοίξεις το κουτί. πρέπει να μπεις στο bios και να δεις πιο από αυτά σου κάνει το πρόβλημα.

Δημοσ.

Ναι μα δεν ανοίγει η οθόνη...

Δες πάντως και αν έχει μπει καλά η ψύκτρα και έχει πάστα ο cpu...

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα όπως λέει ο φίλος Antwni δεν μου ανοίγει καθόλου η οθόνη. Δοκίμασα και με άλλη κάρτα γραφικών άλλα πάλι το ίδιο κάνει η μητρική. Αυτό που παρατήρησα είναι πως αν έχω συνδέσει μόνο τη cpu και όχι κάρτα γραφικών ή μνήμες πάλι φωνάζει το bios (εκεί λογικό είναι να μου πεις). Άρα 1) φταίνε οι μνήμες 2) φταίει η μητρική 3) φταίει ο επεξεργαστής ή η ψήκτρα. Ρε παιδιά όμως πότε προλαβαίνει και ζεσταίνεται ο επεξεργαστής τόσο γρήγορα απο την στιγμή που τον ανοίγουμε ???? Πάντως όπως βλέπετε και εσείς στο βίντεο η ψήκτρα δουλεύει(έτσι δείχνει τουλάχιστον).

Δημοσ.

Θα κοιτάξω αν μπορώ να βρω άλλες μνήμες να κάνω ένα τεστ. Πάντως έβαλα άλλη ψήκτρα πάνω στον επεξεργαστή και μου έκανε τα ίδια. Τον επεξεργαστή πως μπορούμε να τον ελέγξουμε ?? Πείτε καμιά γνώμη ???

Δημοσ.

Δεν ξέρω πώς μπορείς να τον ελέγξεις εκτός από το να βρεις άλλον..

Αν ξέρει κανείς ας μας πει....

Δημοσ.

Τον επεξεργαστή πως μπορούμε να τον ελέγξουμε ?? Πείτε καμιά γνώμη ???

μονο εαν τον βαλεις σε αλλη μητρικη θα δεις εαν δουλευει σωστα!η το αντιστροφο με αλλον επεξεργαστη στην δικη σου μητρικη!

κανε και το τεστ που λεει ο antwni με τεσταρισμα μνημης!

δεν σου μενει τπτ αλλο μετα :-D

** πιστευω πως ειναι επεξεργαστης...

γνωμη μου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...