Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Ιταλική κυβέρνηση ετοιμάζει ένα νέο Νομοσχέδιο για την καταπολέμηση της πειρατείας, το οποίος περιλαμβάνει τον αποκλεισμό πρόσβασης στο Internet απλά και μόνο με μία εικαζόμενη παράβαση, προειδοποιούν ένας δικηγόρος και ένας αναλυτής.

Επιπλέον οι πάροχοι υπηρεσιών Internet θα απαιτείται να χρησιμοποιούν φίλτρα εναντίον υπηρεσιών με περιεχόμενο προστατευμένο από πνευματικά δικαιώματα ή που χρησιμοποιούν παράνομα εμπορικά σήματα και παραβιάζουν κατοχυρωμένες πατέντες.

Αυτό που απομένει να δούμε είναι η τεχνική υλοποίηση του Νομοσχεδίου. “Πιστεύω ακράδαντα ότι θα αποτελέσει το πράσινο φως (σσ το παραπάνω νομοσχέδιο) για την απομάκρυνση χρηστών από το Internet για οποιουδήποτε είδους παράβαση και όχι μόνο για παραβιάσεις πνευματικών δικαιωμάτων” τονίζει ο Paolo Brini εκπρόσωπος του κινήματος ScambioEtico, που δραστηριοποιείται σχετικά με την προστασία των δικαιωμάτων των πολιτών.

Το νομοσχέδιο αυτό δέχτηκε σκληρή κριτική και από το δικηγόρο Fulvio Sarazana, ο οποίος το χαρακτηρίζει ως “τον δολοφόνο του Internet”. Δίνεται ακόμη έμφαση στην ταχύτητα με την οποία προχωράνε οι διαδικασίες για την ολοκληρωσή του, κάτι ασυνήθιστο για την Ιταλία και για ένα νομοσχέδιο συνταγμένο όχι απευθείας από την Κυβέρνηση, αλλά από μερικούς βουλευτές του κόμματος που κατέχει την πλειοψηφία εδρών.

Πάντως είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν ζητήματα αντισυνταγματικότητας και να παγώσει η διαδικασία ψήφισής του έως και μερικά χρόνια.

Link.png Site: techworld.com.au

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ετσι οπως παει στο ονομα της πειρατειας δεν θα κλεισουν μονο site με πειρατικο υλικο αλλα και blogs κτλ κτλ εστω και για ψηλου πηδημα.Στο τελος μονο στο facebook θα μας αφηνουν να μπουμε κι εκεινο για να μας φακελωνουν καθημερινα.

Δημοσ.

σε λίγο θα πιάνουμε ίντερνετ μέσω δορυφόρου για να κατεβάζουμε τσαμπέ έλεος τι σκέφτονται η ανθρώποι για να έχουν έσοδα αλλα δνε καταλαβένουν "υπάρχει κρίση" τι να πώ παραγκέλνω απο τώρα δορυφόρο εγώ :rolleyes:

Δημοσ.

εφοσων το Συστημα δεν καταφερε να ελεγξει το Ιντερνετ,προσπαθει να ελεγξει τους χρηστες μεσω της γνωστης τακτικης του εκφοβισμου.

ειναι αστειο ομως να βλεπεις με το παραμικρο "παραπτωμα" το Συστημα να σου στερει μονιμα(?)ενα βασικο αγαθο,διοτι αυτο ειναι πλεον το Ιντερνετ,ενω να δινεται η δυνατοτητα σε βασικους υποπτους/ενοχους βαριων εγκληματων

να κυκλοφορουν ελευθεροι,να παιρνουν παρατασεις,να μειωνεται η ποινη τους,να αποφυλακιζονται προωροα με αναστολη κτλ.

Ειναι δικαιος ο κοσμος στον οποιο ζουμε.

Δημοσ.

Ο,τι και να κανουν την πειρατεια δεν την σταματουν. Εγω γενικα εχω και μια απορια (πραγματικα δεν ξερω :rolleyes: ...)Ας πουμε οτι oι isp κοβουν τις συνδεσεις p2p ετσι ωστε να σταματησουν τα torrents. Τα direct downloads ομως πως θα τα σταματησουν?

Δημοσ.

Ο,τι και να κανουν την πειρατεια δεν την σταματουν. Εγω γενικα εχω και μια απορια (πραγματικα δεν ξερω :rolleyes: ...)Ας πουμε οτι oι isp κοβουν τις συνδεσεις p2p ετσι ωστε να σταματησουν τα torrents. Τα direct downloads ομως πως θα τα σταματησουν?

Ετσι ακριβως ειναι.Πολυ απλα δεν θα τα σταματησουν,παντα θα υπάρχει τροπος το μονο που θα καταφέρουν είναι να κανουν πιο δυσκολο η πιο δυσπρόσιτο τον τρόπο αλλα ποτέ δεν μπορουν να τον εξαφανίσουν τελειως imo.Δεν υπαρχει νικη vs του Internet.

Δημοσ.

Παίζει να ετοιμάζονται να σκάσουν μύτη οι περιπέτειες του Καβαλιέρε με τις μοντελες και τις πόρνες από το πάνω ράφι σε dvd και δεν θέλει να την πατήσει όπως ο Σειρηνάκης :P

android.png

Δημοσ.

Ακριβώς ΠΩΣ θα σου κόβουν το ιντερνετ δηλαδή ; Με ψαλίδι ; :devil:

Καταρχήν κανένας ISP δεν θα το τηρήσει από τη στιγμή που θα χάνει λεφτά χωρίς κανένα όφελος..

Και αν σου κόψουν τη σύνδεση, δεν μπορείς να πας σε άλλο πάροχο ή να πάρεις ένα στικάκι ;

Μεγάλη μούφα μου φαίνονται όλα αυτά.. Το να φιλτράρουν το content οι ISP's είναι άλλο πράγμα. Και μάλλον αυτό θέλουν να κάνουν για να ρίχνουν πρόστιμα.

Το να σου κόβουν τη σύνδεση είναι απλώς το "τυράκι" του νόμου (που δεν θα εφαρμοστεί), για να περάσουν τα υπόλοιπα..

Η γνωστή τακτική του να ζητάς 10 για να πάρεις τα 8 !!

Δημοσ.

Έχει γίνει πλέον πολύ της μόδας αυτό... "Θα σου κόψουμε αυτό...", "Θα σε τιμωρήσουμε έτσι..." ΕΛΕΟΣ πια, πολύ νταβατζιλίκι πέφτει σε όλα τα επίπεδα... Αφού ότι και να κάνουν λύση για παράνομα downloads θα βρεθεί, τι το κουράζουν και καθόλου?

Δημοσ.

Και δεν μπαίνουμε με την σύνδεση του γείτονα να του κόψουνε αυτουνού το Ιντερνετ; Τον έχω και άχτι ..... :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

πόσα πήρε αυτός ο καλοθελητής?

βρε δεν πάνε να .....

δεν κοιτάνε που βουλιάζουν οι χώρες στο χρέος εξαιτίας τους

το download τους ενοχλεί τώρα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...