Προς το περιεχόμενο

Audio θόρυβος σε avi αρχεία

MsquitoPrincess

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hola!

Λοιπόν, έχω κάμποσα avi αρχεία που τράβηξα με ψηφιακή φωτογραφική. Το πρόβλημα είναι ότι ο ήχος έχει θόρυβο κι ψάχνω για κάποιο πρόγραμμα, ώστε να τα "καθαρίσω".

Δοκίμασα το Audacity, το οποίο τελικά δεν κάνει για avi και τώρα τεστάρω με το VirtualDub. Υποψιάζομαι ότι ούτε αυτό θα κάνει δουλειά, καθώς δεν δίνει επιλογή για να αφαιρέσω συγκεκριμένες συχνότητες.

Γνωρίζει κανείς κάποιο software που να μπορώ να χρησιμοποιήσω για την συγκεκριμένη διαδικασία;

Ευχαριστώ =)

Δημοσ.

Μάλλον θα γίνεται και με το virtualdub αλλά εγώ ξέρω και θα σου πω με το avidemux φόρτωσε το avi πάνε πάνω στο μενού στο audio και κάνε save πρέπει να βάλεις μόνος σου την κατάληξη οπότε πάτα πρώτα το κουμπάκι i info για να δεις σε τη μορφή είναι ο ήχος (99% Mp3) αυτό το αρχείο ήχου μπορείς να το επεξεργαστής με το audacity ή όποιο άλλο πρόγραμμα θες.

Δημοσ.

Μάλλον θα γίνεται και με το virtualdub αλλά εγώ ξέρω και θα σου πω με το avidemux φόρτωσε το avi πάνε πάνω στο μενού στο audio και κάνε save πρέπει να βάλεις μόνος σου την κατάληξη οπότε πάτα πρώτα το κουμπάκι i info για να δεις σε τη μορφή είναι ο ήχος (99% Mp3) αυτό το αρχείο ήχου μπορείς να το επεξεργαστής με το audacity ή όποιο άλλο πρόγραμμα θες.

Προς το παρόν έχω κάνει export τον ήχο σε wav αρχείο με το virtualdub και το πειράζω με audacity.

Αν δω ότι δεν κάνει δουλειά, θα δοκιμάσω το avidemux. Thanx!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...