Προς το περιεχόμενο

Drive (2011)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ε τωρα θες να τα ακούσεις.

Δηλαδή το Drive απο το Taxi Driver απέχει 1,7 DOPU ? (DeadOrganPlayer Unit)

Και μόνο αν συγκρίνουμε την ερμηνεία του ατάλαντου του Gosling με αυτην του De Niro στο ταξι, το ότι οι δύο ταινίες απέχουν 1,7 προσβάλεις τον Ντε νίρο.

Και δεν έφτασα ακόμα στον Σκορτσέζε, ε!

ακου τι παθαινω προχθες, εχω μια λιστα (100 περιπου)με ταινιες με υψηλουτσικη βαθμολογια στο ιμδβ που δεν εχω δει και εχω στο προγραμμα να τις τσεκαρω χωρις να ξερω τιποτα για αυτες...

1η, το the believer, να λεω ο γκοσλινγκ σε σοβαρη ταινια με ναζι κτλ, τελικα μαυρο χαλι η ταινια και γκοσλινγκ...

2η, half nelson, μου αρεσουν πολυ κατι τετοια με καθηγητες κτλ, λεω εδω ειμαστε...ξανα μαυρο χαλι και η ταινια και ο γκοσλινγκ (εχω αρχισει να φορτωνω)

3η, Lars and the Real Girl μια τρελη αηδια με τον γκοσλινγκ και τη μονη γκομενα που μπορει να του κατσει...και εχω απηυδήσει με το σμπρωξιμο απο τους κριτικους στον αταλαντο και τις αηδιες που γυριζει(κανα 2 εξαιρεσεις μου ερχονται)...

Δημοσ.

Πραγματικά ο τύπος είναι ΚΑΚΟΣ στην δουλειά του. Πολύ ΚΑΚΟΣ. Δεν λέω ότι είναι άσχημος. Προφανώς αρέσει στον γυναικείο και γκει κοινό, αλλά χίλιοι ωραίοι κυκλοφοράνε. Δεν μπορούσαν να βρουν έναν πιο ταλαντούχο.

Δημοσ.

Μία λέξη μου έρχεται στο μυαλό για την ταινία, πιασάρικη. Με την καλή έννοια.

Κατά βάση δεν είναι τίποτα εξαιρετικό, αλλά φτιάχτηκε με πολλή προσοχή, ώστε να γίνει ερωτεύσιμη. Αβανταδόρικη σκηνοθεσία και φωτογραφία, απίστευτα ταιριαστό soundtrack που σου κολλάει. Και τώρα που το σκέφτομαι, οι πραγματικά καλές σκηνές της ταινίας είναι εκείνες όπου πρωταγωνιστής είναι η μουσική. Ένα μεγάλο, ωραίο βίντεο κλιπ.

Δημοσ.

Μία λέξη μου έρχεται στο μυαλό για την ταινία, πιασάρικη. Με την καλή έννοια.

Κατά βάση δεν είναι τίποτα εξαιρετικό, αλλά φτιάχτηκε με πολλή προσοχή, ώστε να γίνει ερωτεύσιμη. Αβανταδόρικη σκηνοθεσία και φωτογραφία, απίστευτα ταιριαστό soundtrack που σου κολλάει. Και τώρα που το σκέφτομαι, οι πραγματικά καλές σκηνές της ταινίας είναι εκείνες όπου πρωταγωνιστής είναι η μουσική. Ένα μεγάλο, ωραίο βίντεο κλιπ.

Ο κύριος λόγος για τον οποίο μου άρεσε αρκετά η συγκεκριμένη ταινία [μαζί βέβαια με τις καλές ερμηνείες ]. 7,5/10

Δημοσ.

Μόλις είδαμε τη ταινία με τη γυναίκα μου.

Αργήσαμε να την δούμε γιατί όλοι οι φίλοι μας την είχαν βρεί βαρετή και έτσι το αναβάλαμε συνέχεια.

Την ταινία εμείς την ερωτευτήκαμε. Αριστουργηματική και σίγουρα μέσα στις καλύτερες μας ταινίες. Η μουσική έπαιξε πάρα πολύ μεγάλο ρόλο.

Και το cast πολύ καλό. Ειδικά ο Ryan Gosling με το μονίμως κοιμισμένο ύφος έδεσε 1000%. Δεν θα μπορούσαν να βρούν καλύτερο.

Η μοναδική ταινία εδώ και πάρα πολύ καιρό που μόλις τελείωσε ήθελα να την ξαναδούμε στα καπάκια.

Δημοσ.

Την ταινία εμείς την ερωτευτήκαμε. Αριστουργηματική και σίγουρα μέσα στις καλύτερες μας ταινίες. Η μουσική έπαιξε πάρα πολύ μεγάλο ρόλο.

θα συμφωνήσω, η μουσική ήταν απλά τέλεια ειδικά όπως μπήκε η ταινία

http://www.youtube.com/watch?v=MV_3Dpw-BRY

Δημοσ.

πριν πολυ καιρο που την ειχα δει δεν με τρελανε αλλα γενικα ηταν καλη.ισως με αλλο πρωταγωνιστή να ηταν απιστευτη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...