DeadOrganPlayer Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Τζάμπα διαβάζεις μου φαίνεται. Γράφεις ένα κατεβατό με πράγματα που έχουν συμβεί μόνο στη φαντασία σου. Θα επαναλάβω μία πρόταση μήπως και το καταλάβεις. Δε με ενδιαφέρει το ότι δε σου άρεσαν οι συγκεκριμένες ταινίες ούτε χρακτηρίζω εσένα. Τα επιχειρήματα σου χαρακτήρισα και επιμένω πως είναι αστεία. Σόρρυ. Στο Drive βάζω 7,8/10, στο Taxi Driver βάζω 9,5/10.
Sellers Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Τζάμπα διαβάζεις μου φαίνεται. Γράφεις ένα κατεβατό με πράγματα που έχουν συμβεί μόνο στη φαντασία σου. Θα επαναλάβω μία πρόταση μήπως και το καταλάβεις. Δε με ενδιαφέρει το ότι δε σου άρεσαν οι συγκεκριμένες ταινίες ούτε χρακτηρίζω εσένα. Τα επιχειρήματα σου χαρακτήρισα και επιμένω πως είναι αστεία. Σόρρυ. Στο Drive βάζω 7,8/10, στο Taxi Driver βάζω 9,5/10. Ε τωρα θες να τα ακούσεις. Δηλαδή το Drive απο το Taxi Driver απέχει 1,7 DOPU ? (DeadOrganPlayer Unit) Και μόνο αν συγκρίνουμε την ερμηνεία του ατάλαντου του Gosling με αυτην του De Niro στο ταξι, το ότι οι δύο ταινίες απέχουν 1,7 προσβάλεις τον Ντε νίρο. Και δεν έφτασα ακόμα στον Σκορτσέζε, ε!
DeadOrganPlayer Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Μη ξεγελιέσαι, 1,7 μονάδες στη κλίμακα DO είναι πολλές! Δε καλύπτονται με τίποτα. Έκτός αυτού κάθε ταινία βαθμολογείται στο είδος της. Και στο Borat βάζω 9/10 για κωμωδία, αυτό δε σημαίνει ότι η διαφορά του από το Ταξιτζή είναι 0,5.
demessakis Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Τα επιχειρήματα που κάνω, προφανώς και είναι δικά μου, άρα αυτά με χαρακτηρίζουν. Να στο πω και πιω απλά, γιατί δεν ξέρω κατά πόσο τρολάρεις. Αν σου πω, πως αυτά που λες είναι χαζομάρες (για να μην χρησιμοποιήσω κάτι βαρύτερο), δεν θα θιχτείς; Ή θα θεωρήσεις ως χαζό τον τύπο, την άποψη του οποίου ενστερνίστηκες; Θα σου ζητούσα να ξανακάνεις άλλη μια ανάγνωση του προηγούμενου μου μηνύματος, αλλά έχοντας στο βάθος του μυαλού σου, πως δεν τα έγραψα για το κακό σου. Όσο για τις βαθμολογίες, ζήτησα: Τέλος, μια ερώτηση, αν μου επιτρέπεις. Σύμφωνα με αυτά που πιστεύεις, αν στην δεύτερη καλύτερη ταινία του 2011, έχεις βάλει από 8 και πάνω, στο Taxi Driver (που μοιάζουν κατά κάποιο τρόπο), πόσο έχεις βάλει; Έτσι από περιέργεια. Όσον αφορά την σκηνοθεσία, το σενάριο, τις ερμηνείες, και την ατμόσφαιρα, ποια ταινία, βγαίνει νικήτρια; Αν και θα αρκούσε ένα "έχω βάλει κάτω από 8 στο drive", θα ήθελα να απαντηθεί και το δεύτερο σκέλος. Ξαναευχαριστώ.
Sellers Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Αχ μωρη (συμπλήρωσε το κοσμητικό) το ξερα οτι θα το πεις αυτό με τις κατηγορίες. Δεν νομίζω ότι το drive με το ταξί απέχουν πολυ στην κατηγορία. Με την διαφορά ότι το ένα είναι και το άλλο ήθελε να γίνει. Δεν ειναι οτι συγκρινα το κουρδιστο πορτοκάλι με το sex and the city 2. Στο Mission Imposible έβαλα 8,5 και στο Shame πάλι 8,5 αλλά το καθε 8,5 πάει αλλού. Το drive με το taxi δεν είναι και σε τοσο άσχετες κατηγορίες.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Τα επιχειρήματα που κάνω, προφανώς και είναι δικά μου, άρα αυτά με χαρακτηρίζουν. Να στο πω και πιω απλά, γιατί δεν ξέρω κατά πόσο τρολάρεις. Αν σου πω, πως αυτά που λες είναι χαζομάρες (για να μην χρησιμοποιήσω κάτι βαρύτερο), δεν θα θιχτείς; Ή θα θεωρήσεις ως χαζό τον τύπο, την άποψη του οποίου ενστερνίστηκες; Θα σου ζητούσα να ξανακάνεις άλλη μια ανάγνωση του προηγούμενου μου μηνύματος, αλλά έχοντας στο βάθος του μυαλού σου, πως δεν τα έγραψα για το κακό σου. Όσο για τις βαθμολογίες, ζήτησα: Αν και θα αρκούσε ένα "έχω βάλει κάτω από 8 στο drive", θα ήθελα να απαντηθεί και το δεύτερο σκέλος. Ξαναευχαριστώ. Ευχαριστώ για την απάντηση, θα ξαναδιαβάσω το σχόλιο σου. Αύριο όμως, με καθαρό μυαλό. "Όσον αφορά την σκηνοθεσία, το σενάριο, τις ερμηνείες, και την ατμόσφαιρα, ποια ταινία, βγαίνει νικήτρια;" Σε όλα βγαίνει νικητής το Taxi Driver. Σε κάλυψα? Αχ μωρη (συμπλήρωσε το κοσμητικό) το ξερα οτι θα το πεις αυτό με τις κατηγορίες. Δεν νομίζω ότι το drive με το ταξί απέχουν πολυ στην κατηγορία. Με την διαφορά ότι το ένα είναι και το άλλο ήθελε να γίνει. Δεν ειναι οτι συγκρινα το κουρδιστο πορτοκάλι με το sex and the city 2. Στο Mission Imposible έβαλα 8,5 και στο Shame πάλι 8,5 αλλά το καθε 8,5 πάει αλλού. Το drive με το taxi δεν είναι και σε τοσο άσχετες κατηγορίες. Όχι εντάξει, δε διαφέρουν τόσο πολύ. Απλά μερικές ταινίες όπως το Taxi Driver, Godfather, Deer Hunter κτλ είναι εκτός κατηγοριών και καλό είναι να μη τις συγκρίνουμε με καμμία ταινία. Ιδίως πρωτοεμφανιζόμενη.
Sellers Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Σε κάλυψα? Όχι. Αν δεν κατεβασεις τον βαθμό του drive κανεις δεν θα πάει για ύπνο σήμερα. Δεν κάνω πλάκα. Θα γίνει χαμός. Δεν θα ξημερώσει αύριο μέρα για τον ιστότοπο insomnia.gr. Κατέβασε τον, δεν αστειεύομαι.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Ρε έλεος αφήστε να πάω για ύπνο, στις 7 ξυπναώ αύριο. Εδω και μία ώρα λέω ότι πάω και δε λέτε να με αφήσετε. Λοιπόν, τον κατεβάζω τον βαθμό στο 7,6. Μπορώ να κοιμηθώ τώρα?
Sellers Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Νταξει σύμφωνοι. Αλλά μην έρθεις αυριο και πεις ''έτσι το ειπα, για να ηρεμήσεις''.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Όχι ρε συ, παιδιά είμαστε? Φιλάκια, καληνύχτα!
demessakis Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Ευχαριστώ για την απάντηση, θα ξαναδιαβάσω το σχόλιο σου. Αύριο όμως, με καθαρό μυαλό. "Όσον αφορά την σκηνοθεσία, το σενάριο, τις ερμηνείες, και την ατμόσφαιρα, ποια ταινία, βγαίνει νικήτρια;" Σε όλα βγαίνει νικητής το Taxi Driver. Σε κάλυψα? Ναι κι ευχαριστώ. Απλά ήθελα να δω την σύγκριση της δεύτερης καλύτερης ταινίας του 2011, με ένα πραγματικό αριστούργημα.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Σαφώς επηρεασμένος από τη χτεσινή συζήτηση πήγα και αγόρασα το bluray toy Drive πριν λίγα λεπτά (14,99€ απο το public). Αυτομάτως ανεβάζω τη βαθμολογία μου στο 7,7.
Kasrith Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Ρε λολ σταμάτα να τρολλάρεις τον κόσμο. Ταινιάρα είναι και αστον Σέλλερζ να χτυπιέται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα