flik Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Την είδα. Είχε καλές ερμηνείες, όντως. Στις περισσότερες σκηνές η σκηνοθεσία ήταν πολύ καλή. Για ταινία της χρονιάς όπως είχα διαβάσει απο πολλές κριτικές δεν νομίζω, αλλά μου άρεσε αρκετά. Στο τσακ ήταν όμως να με κουράσει ε. 7/10 θα βάλω. Θέλω να φω και το "Το γάλα" τώρα. Ας είναι καλά τα ster με τη μειωμένη τιμή.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 http://www.darkhorizons.com/news/22043/-drive-sued-for-misleading-trailer Τρελό !
andrip Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 http://www.darkhoriz...leading-trailer Τρελό ! μας τα χουν κάνει μπαμπάλια οι οβραίοι όμως! ΗΜΑΡΤΟΝ!
Sellers Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Και πολύ καλά τους κάνανε. Γέμισε η αίθουσα με τύπους που κάνουν συλλογή απο εισητήρια σινεμα του fast and furious 5. Υπήρχαν πολλοί που δεν είχαν ξαναδεί ταινία με αποσταση διαλόγων > 1min.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Ευτυχώς που γέμισε από δαύτους αλλιώς στις 3 μέρες θα την αλλάζαν τη ταινία. Εγώ, εσύ κι η λάμπα θα το βλέπαμε μόνο. Δε πειράζει, δε τους χάλασε
konnak Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Λοιπόν, η ταινία έχει κάποια πολύ καλά στοιχεία και κάποια πολύ τετριμμένα. Η σκηνοθεσία (και γενικότερα η κινηματογράφηση) είναι εξαιρετική, ο Γκόσλινγκ για άλλη μια ταινία εκπληκτικός, αυτή η σιωπηλή ένταση που δημιουργεί απλά δεν υπάρχει (θεωρώ με κάποιον άλλο στον πρωταγωνιστικό ρόλο η ταινία θα ήταν τελείως διαφορετική). Από κει και πέρα, πάμε στα τετριμμένα, ένα εκ των οποίων είναι για μένα το χιλιογυρισμένο σενάριο, πραγματικά δεν είχε τίποτα το πρωτότυπο ή το ενδιαφέρον. Νομίζω όλοι καταλάβαμε από τα μέσα περίπου που θα πήγαινε και ότι πρόκειται για ταινία εκδίκησης/επιβίωσης. Από κει και πέρα διέκρινα ότι μάλλον η έντονη βία ήταν αυτοσκοπός, η ταινία ήθελε να σοκάρει με τις ωμές σκηνές. Ωστόσο το σύνολο σίγουρα είναι αρκετά καλό, αλλά λόγω του ότι δεν προσθέτει κάτι πέρα από άλλο ένα παράσημο στη στολή του Γκόσλινγκ και μια ελπίδα για το μέλλον όσον αφορά τον σκηνοθέτη, νομίζω δεν μπορεί να πάρει πάνω από 7/10. Αν πάντως είναι όντως η καλύτερη ταινία της χρονιάς, προβλέπεται πολύ χάλια σεζόν.
john1987 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Konnak (και παλι) δε θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο.
konnak Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Ρε συ john πραγματικά το ίδιο σκέφτηκα και εγώ, τώρα διάβαζα εκ των υστέρων τις προηγούμενες σελίδες και το ποστ που είχες κάνει όταν την είχες δει και λέω "αυτό δεν είναι το δικό μου;", lol!
tr3quart1sta Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 trololol http://unregistered.gr/2011/10/timeout/μήνυση-κατά-συντελεστών-ταινίας-επει/
KilliK Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 στην πραγματικοτητα ομως της δινει ο νομος το δικαιωμα να κανει μηνυση για παραπλανητικη διαφημιση. δεν ειναι τραβηγμενο αυτο που κανει,ειδικα αν αναλογιστει κανεις οτι και καποιοι απο δω μεσα την πατησανε ομοιως.
fearwhatnow Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 στην πραγματικοτητα ομως της δινει ο νομος το δικαιωμα να κανει μηνυση για παραπλανητικη διαφημιση. δεν ειναι τραβηγμενο αυτο που κανει,ειδικα αν αναλογιστει κανεις οτι και καποιοι απο δω μεσα την πατησανε ομοιως. Το trailer δειχνει σκηνες απο την ταινια και αυτες τις σκηνες η εν λογω κυρια τις ειδε στην θεαση της ολοκληρωμενης ταινιας.Δεν ειχε αλλα πλανα το trailer και αλλα η ταινια.Επομενως το lawsuit που ξεκινησε η συγκεκριμενη ειναι gtp.Με αυτη τη λογικη μπορουμε τρεις και λιγο να κανουμε αγωγες για διαφημιστικα προιοντα.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Ειναι ηλιθιο αυτο που εκανε και γι'αυτο το γυρισε στο ρατσιστικο για να εχει μια υποτηπωδη βαση αυτη η μηνυση. Τριχες.
Toufas Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 To sequel το ειδε κανεις? Δεν καταλαβα τι παιχτικε αναμεσα στις 2 ταινιες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα