Προς το περιεχόμενο

Drive (2011)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αχ πόσο θέλω να βρίσω τώρα... Γιατί όλοι θυμούνται στο σινεμά ποσο χιουμορτζήδες είναι; Γιατι πρέπει να ακούω την κοινότοπη κρυάδα του κάθε μαλακισμένου που κάθεται πίσω μου; Γιατί πρέπει να νιώθω ότι βλέπω την ταινία με τα σχόλια ενος διανοητικά καθυστερημένου σκηνοθέτη? Βάλτε έναν ελεύθερο σκοπευτή απέναντι πάνω απο το πανί και ας αρχίσει να γαζώνει. Σε ποιον θα λείψουν;

home cinema bro wink.gif

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

home cinema bro wink.gif

Mα τι λετε τωρα:

εννοειται σινεμα γιατι αλλιως η συγκεκριμενη χανει πολυ.

Πολυ αμφιβαλλω για το κατα ποσο κερδιζει η συγκεκριμενη ταινια σε cinema...

+1 σε Sellers

Δημοσ.

Έστω στη στρατόσφαιρα.

:P

(Τίτλοι θεμάτων γραμμένοι με κεφαλαία δεν μπορούν να γίνουν δεκτοί. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε μικρούς χαρακτήρες. )

Δημοσ.

Και εγω την ειδα σημερα στο cinema.

Μου αρεσε αρκετα μπορω να πω, αν και οι αλλοι στην παρεα απογοητευτηκαν γιατι περιμεναν να δουν action movie. Εγω δεν ειχα ακουσει τιποτα ουτε ειχα δει trailer και βγηκε τελικα κατι με αρκετα στοιχεια neo-noir, το οποιο παντα μου αρεσει.

Οντως η ολη ταινια φερνει κατι απο 80ς. Στα + και το soundtrack που θα αναζητησω συντομα.

Δημοσ.

Προφανως για αυτο που δεν ειδες βραβευτηκε η σκηνοθεσια της ταινιας στις Καννες.

Σιγα την ατμοσφαιρα.

Δημοσ.

Προφανως για αυτο που δεν ειδες βραβευτηκε η σκηνοθεσια της ταινιας στις Καννες.

Στις Καννες; αυτο δεν ειναι απαραιτητα καλο. :rolleyes:

Δημοσ.

για ποιο λόγο οι μεν προσπαθούν να πείσουν τους δε οτι ήταν καλό και για ποιό λόγο οι δε προσπαθούν να πείσουν τους μεν οτι είναι μάπα;

Σε κάποιους άρεσε; Σούπερ!

Σε κάποιους φάνηκε σούπα; Πάλι σούπερ!

Γιατί πρέπει ντε και καλά η δική μου άποψη να είναι σωστή;

Εγώ πχ τη γούσταρα πολύ την ταινία. Ήταν καλογυρισμένη, είχε φοβερή μουσική, φοβερή ατμόσφαιρα μ'αρέσαν και οι ερμηνείες.

Σε κάποιους μπορεί τα παραπάνω να μην άρεσαν. Ε μπράβο τους. (μέχρι εκεί όμως γιατί αντιδράσεις ΜΕΣΑ στον κινηματογράφο όπως γέλια, ηλίθιες "ξυπνιτζίδικες" ατάκες κλπ κλπ δε δικαιολογούνται, δε σου αρέσει η ταινία; ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΦΥΓΕ μη μου τα ζαλίζεις)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...