Προς το περιεχόμενο

Drive (2011)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

I have seen the movie 3 times in theaters and I can confirm that not only is the majority of the soundtrack ripped from other movies (the scene where he steals the mustang and sets up the pawn shop robbery is CLEARLY from the Social Network), most of the actual sound effects are temporary as well. Gunshots do not sound the same. There is WAY more police chatter and siren noise in the opening scene here than there is in the finished film. There's also way more background music in general in all these xvid releases than there is in the finished film. The finished film is actually very quiet and subdued. I think this obvious workprint kills the pacing and the intended shock of the sudden horrific violence when it occurs. Great movie, but this workprint kills the mood of the film for me. I'll pay for it in theaters again before I watch this or any of the other current xvids.

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι σημαινει το workprint?

I have seen the movie 3 times in theaters and I can confirm that not only is the majority of the soundtrack ripped from other movies (the scene where he steals the mustang and sets up the pawn shop robbery is CLEARLY from the Social Network), most of the actual sound effects are temporary as well. Gunshots do not sound the same. There is WAY more police chatter and siren noise in the opening scene here than there is in the finished film. There's also way more background music in general in all these xvid releases than there is in the finished film. The finished film is actually very quiet and subdued. I think this obvious workprint kills the pacing and the intended shock of the sudden horrific violence when it occurs. Great movie, but this workprint kills the mood of the film for me. I'll pay for it in theaters again before I watch this or any of the other current xvids.

Δύο post παραπάνω...

Δημοσ.

Τι σημαινει το workprint?

Από wiki:

A workprint is a rough version of a motion picture, used by the film editor(s) during the editing process. Such copies generally contain original recorded sound that will later be re-dubbed, stock footage as placeholders for missing shots or special effects, and animation tests for in-production animated shots or sequences.

Δημοσ.

ΜΑΠΑ η ταινια!

απορω γιατι μερικοι εδω μεσα γραψανε καλα σχολια για τη ταινια αυτη....

Workprint και συ?

• Super Moderators
Δημοσ.

την είδα και εγώ την Τετάρτη, damn τίγκα τα πάντα στο village με το 2 σε 1 της Cosmote...

ΜΑΠΑ η ταινια!

απορω γιατι μερικοι εδω μεσα γραψανε καλα σχολια για τη ταινια αυτη....

γιατί είσαι ο aledjo... :rolleyes:

Δημοσ.

όσοι είδαν το screener τον ψιλό-ήπιαν γιατί είναι workprint.

oποιος βλεπει ταινιες σε screener,δεν του αξιζουν τα ματια που εχει. :mellow:

Δημοσ.

πολυ δυνατη η ταινια! εννοειται σινεμα γιατι αλλιως η συγκεκριμενη χανει πολυ.

Ποιανου θειος εχει το ΟΣΤ γιατι ο δικος μου δεν το βρισκει???

Δημοσ.

πολυ δυνατη η ταινια! εννοειται σινεμα γιατι αλλιως η συγκεκριμενη χανει πολυ.

Ποιανου θειος εχει το ΟΣΤ γιατι ο δικος μου δεν το βρισκει???

pm sent

Πολύ ωραία ταινία.Θέλει αφοσείωση για να καταλάβεις πόσο καλή είναι.Δυστυχώς την είδα στο σινεμά με γέλια,και χαχανιτά.Στην αρχή δεν μου άρεσε,αλλά μετά απο λίγη σκέψη κατάλαβα πόσο μεγάλη είναι η ταινία.

Απίστευτο soundtrack,πολύ καλοί ηθοποιοί,καταπληκτική σκηνοθετική δουλειά,άθλιο promotion.

Το trailer είναι λες και είναι για άλλη ταινία.Παρουσιάζει την ταινία,σαν 2fast2furious-clone.Κάτι που δεν ισχύει.Όπως επίσης δεν έχω καταλάβει γιατι τα γράμματα στα opening titles είναι ροζ-τσοντο-ειδή.

Προσωπικά αν η ταινία γυριζόταν στα 80s,θα μετρούσε πιο πολύ.

Δημοσ.

Ποιο τραιλερ είδατε όλοι και σχηματισατε τέτοια αποψη. Εγώ πως δεν περίμενα να είναι σαν καθόλου fast and furious? Εγώ ποιο πολύ περίμενα ν είναι GTA φάση, και όντως ποιο πολύ προς τα εκεί έτεινε.

Και τα ροζ γράμματα έδιναν αντίθεση με το dark της ταινίας και πατουσανε στο Vice City.. :-)

android.png

Δημοσ.

Μόλις γύρισα κι εγω απο σινεμά. Δεν ήταν για μένα η ταινία.

Με κούρασε πολύ και απο ένα σημείο και μετά περίμενα απλά να τελειώσει.

Η μουσική δεν μου έκανε το παραμικρό κλικ, πλην του πρώτου κομματιού.

5\10

Εχει χαμηλσωσει τοσο πολυ ο πυχης που εντελει αυτη ..μπορει να ειναι και η ταινια της χρονιας.

Αυτό ακριβώς.

Δυστυχώς την είδα στο σινεμά με γέλια,και χαχανιτά.

Αχ πόσο θέλω να βρίσω τώρα... Γιατί όλοι θυμούνται στο σινεμά ποσο χιουμορτζήδες είναι; Γιατι πρέπει να ακούω την κοινότοπη κρυάδα του κάθε μαλακισμένου που κάθεται πίσω μου; Γιατί πρέπει να νιώθω ότι βλέπω την ταινία με τα σχόλια ενος διανοητικά καθυστερημένου σκηνοθέτη? Βάλτε έναν ελεύθερο σκοπευτή απέναντι πάνω απο το πανί και ας αρχίσει να γαζώνει. Σε ποιον θα λείψουν;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...